אאאאאאאאההההההההה

gsh10

New member
אאאאאאאאההההההההה

רשמתי לאשלי איזה שהי הודעה והיא החזירה לי תגובה שכמה זה נחמד מצדי שכתבתי מה שכתבתי ואני ילדה מתוקה!!!!

shelly cool

New member
ניצול שירשור

תגידו, לדעתכם, הספרים של התאומות ייצאו מתישהו בעברית
אני לא חושבת שאני אוכל לילמוד הרבה אנגלית בקצת זמן.......

RinRan

New member
אוי גאש....../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

עברית של ישראלים... i from israel

cartasf

New member
לי היא כתבה משהו אחר אבל זה בגלל

שלא כל הפורום הציפו אותה באיי מיילים באותו הזמן...

cartasf

New member
את צריכה לעבוד על האנגלית שלך!!!

מה שכתבת-תיקון I am from Israel- I from isrel everything-evrything I have alot of photos-I have alot of fotos ולא הבנתי למה היתכוונת כשכתבת a lot matter are you

זה נכון../images/Emo70.gif

לי היא גם רשמה, ובאמת נראה לי שזאת היא
דרך אגב-שמעתם על הנערה שהתאבדה ברעננה? (אני גרה שם) אז היא הייתה בשכבה של אחותי, והמדרכיה שלי בצופים הכירה אותה, וקיצור-כל רעננה מזועזעת מזה. זה ממש עצוב, שנערה, סך הכל בת 15, תולה את עצמה. וזה גם בגלל שמי שנהרג בפיגוע בקניון ערים-הוא היה חבר מאוד טוב שלה. היא כתבה את זה במכתב שהיא השאירה להורים שלה.
לזכרה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היא התאבדה בגלל שההורים שלה "איימו" עליה שאם היא לא תשקיע בלימודים הם לא ירשו לה להמשיך ללכת לצופים...

בבקשה

בבקשה תשלחי לי את האימייל שלה בבקשההההההההההההההההההההההההההההההה אני אתן הכול האימיל שלי הוא :[email protected] בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקששששששששששהההההההההההה

karin agajany

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר|

rahelm

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה