אאאאאאאא הם לא נפרדים

אאאאאאאא הם לא נפרדים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמרתי לכם שהם לא נפרדים...קראו...זאת כתבה מוואלה: "הכוכב, ששמועות טוענות כי הוא וג'ניפר אניסטון על סף פרידה, הודיע כי אין רומן בינו לבין אנג'לינה ג'ולי לאחר השמועות העיקשות על תחילת הסוף של הזוגיות שלו ושל ג'ניפר אניסטון, מזדרז פצצת הטסטוסטרון בראד פיט להכחיש את דבר הרומן בינו לבין אנג'לינה ג'ולי. פיט שלח דוברת מטעמו לכלי התקשורת, שהודיעה כי "השמועות מגוחכות. בראד וג'ניפר יחד ובביתם, ואין ולא היה שום סיפור עם ג'ולי". כזכור, השמועות בלה לה לנד טענו כי היחסים בין ג'ולי ופיט, שהצטלמו לסרט חדש, התלהטו, מה שדירדר את מערכת היחסים של הזוג הנוצץ ביותר בהוליווד לתהום." ידעתי שהם לא יפרדו ....חיחי אני מה זה שמחה
...

כן, לא רואים אותה כל כך טוב אבל

הבנתי מה בערך רשום.. טוב לא שאני עצובה.. שיעשה מה שהוא רוצה ומתאים לו.. למרות שפינטזתי שיהיה לו משהו עם אנג'לינה
חחח..אבל אם טוב להם ביחד..והם זוג מהמם ויפה אז אני גם שמייחה :)

ה אורחת

New member
רואים טווב!!!!!!

אוווווווו נאי כל כך מקווה שזה נכון, קראתי תכתבה, אני מקווה שזה נכון, ובכל מקרה אני מאחלת לשניהם לא משנה מה שהשמועות הזדוניות יפסיקו כבר! לא שזה יקרה אבל לא משנה...

אוווו מגניבבבב!!!!

יש!!אני שמחה בשבילהם...!הם עכשיו מוכיחים שהם לא כמו כל הזוגות ההולוודיים..
....מקווה שיהיו להם עוד הרבה שנים ביחד...

נצל"ששששששששששששששששששששששששששששששש

טוב אלה תמונות חדשות מפורום חברים של הפריימרה של הסרט החדש של ג'ניפר...

ה אורחת

New member
אוווו וואו זה קווין קוסטנר?!

כן, זה קווין קוסטנר! רגע רגע שאני אבין, קווין קוסטנר וג'ניפר אניסטון משחקים, ביחד, בסרט חדש? מה הוא כאילו חבר שלה או משו? חחחח הוא יכול להיות אבא שלה.... טוב אני מגזימה אבל עדין! ואיך יקראו לסרט?

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ג'ניפר וקווין קוסטנר?? וואי זה נראה לי הדבר הכי מוזר ולא טבעי בעולם... וקווין הוא שחקן מפורסם, למשל הוא שיחק בסרט ''שומר ראש'' עם ויטני יוסטון ועוד הרבה הרבה סרטים.. ועכשיו אני ממשיכה בתדהמה: ג'ניפר וקווין? לא יודעת, זה נראה לי שילוב מוזר...

זה לא קווין קוסטנר..

הוא שיחק איתה גם בחברים.. בעונה 9 בתור זה שהחליף אותה בעבודה בחופשת הלידה שלה והוא לא היה קווין קוסטנר

תודה על התמונות!!!!../images/Emo9.gif

וקמרון באמת נתקעת..
...ג'ניפר וקווין קוסטנר?נשמע מוזר אבל אין לדעת..אולי יצא משו טוב..
...קווין הוא שחקן טוב...

למעלה