אאאאאאאההההההה!! התמכרות!

The West Star

New member
אאאאאאאההההההה!! התמכרות!

התמכרתי לשיר Waiting for the worms בדיסק השני של החומה... אז אם כבר התמכרות, מה אתם חושבים על השיר הזה? לאיזה שיר אתם מכורים כרגע? ומה מהות השיר הזה? בתודה מראש, כוכב המערב

gpeles

New member
matlida mother

עבודת באס מעולה מה שכן כמעט לא שמעתי קלידים בשיר אולי רק בסוף For all the time spent in that room The doll's house, darkness, old perfume And fairy sories held me high on Clouds of sunlight floating by. ההה-בית של השיר

holo

New member
אני מכור להרבה שירים

כל פעם זה משתנה, כרגע רוב השירים במדאל...

holo

New member
אני יכול להסביר אולי מבחינה

מוזיקלית למה אני מכור לשירים האלה, אולי כי הם רגועים ומרגיעים(חלקם) שזורמים לכל הגוף, עם צלילים יפים, לי לפחות השירים ממדאל עושים את זה כרגע.. כמובן שיש עוד שירים ממכרים אבל בינתיים זה מדאל.

שומע אותו ברגע זה ממש..

אהלן,פעם ראשונה שאני כותב פה,אבל אני אוהב לקרוא מה שאתם כותבים. עבודה יפה,המשיכו כך. ולשאלתו של הבחור: השיר נחמד,אבל יש יותר טובים. אני מכור לשיר מאותו דיסק:IS THERE ANYBODY OUT THERE מהות השיר?אין לי מושג. אבל לדעתי זה אחד הקטעים הגדולים בכל ההיסטוריה של המוזיקה. פשוט קלאסי.

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo24.gif

ותמשיך לכתוב ולא רק לקרוא

The Diamond

New member
אני מכור לשיר

shine on you crazy diamond לפי דעתי יצירה גאונית ההתחלה של השיר(part one) זה משהו מיוחד במינו שהיא אפשר להסביר את זה במילים רק להקשיב ולהנות.

rainbow demon

New member
אני מכור לECHOES

ספציפית, ECHOES של פומפיי.. התפרצות אנרגיות וחושים כל פעם מחדש! אז מה שזה כמעט 26 דקות? כמה שיותר ארוך יותר טוב!! מהות השיר? נו טוב, השיר מאד כללי ויכול לדבר על הרבה דברים. לי אישית הוא מסמל את מהות החיים בעיני האדם הפשוט.

sabiz

New member
ההתמכרות שלי...have A cigar

בעבר הייתי מכור לשיר time לא הייתה עוברת שעה בלי שהייתי שומע אותו במערכת.. כיום אני יותר בכיוון של have a cigar שבו רוג'ר מוחה על תעשיית המוזיקה באותם זמנים, ואחרי שאני באמת מקשיב טוב ומבין את המילים אני מנסה להעניק להן משמעויות לפי איך שאני רואה את זה. למשל בקטע "Everybody else is just green" - כל השאר (האנשים מתעשיית המוזיקה) ירוקים, חושבים רק על כסף ירוק, על הדולרים. שיר חזק ביותר, אין אפס.

holo

New member
אני חושב שהכוונה ב

Everybody else is just green זה לירוקים מקנאה.. המנהל של הלהקה מדבר עם מנהיג הלהקה ואומר לו בבית השני שהוא חייב להוציא אלבום בגלל דרישת הקהל. האלבום מצליח והלהקה מרוויחה הרבה, מה שמשמח את המנהל שלהם.. המנהל אומר לו שכולם עכשיו מקנאים בהם.. טוב זה מה שאני יכול להגיד(דעתי כמובן). את החמש שורות האחרונות לא ממש הבנתי, אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה.

בינג

New member
Everybody else is just green

ואני חשבתי שGREEN בכוונה של חדשים...כאילו שלא מבינים.........שמחמיאים לפלויד כאילו ולא יודעים מי הם ולא אכפת להם גם And by the way, which one's Pink? ובכלל אין פינק בלהקה... מה שמראה שלא היו חשוב להם מי זה מי או מה זה מה העיקר הכסף שהם נותנים... לפחות זאת דעתי..

בינג

New member
תיקון

התכוונתי שGreen בכוונה של "ניובי" בעסקי המוזיקה...לא הסברתי את עצמי מספיק טוב הודעה קודמת...

Shakty

New member
הסבר לשורות האחרונות

Everybody else is just green, Have you seen the chart? It's a helluva start, It could be made into a monster If we all pull together as a team. And did we tell you the name of the game, boy, We call it Riding the Gravy Train. אכן הכוונה בGREEN הוא צעיר,קטן ובעצם ביחד עם השורה השנייה - הסתכלתם במצעדים,כול השאר ממש קטנים. (אפילו יצא לי חרוז) :) helluva - Hell Of A - זאת התחלה בת *ונה, ואפשר להפוך אותה ללהיט היסטרי אם נעבוד כולנו כצוות. זו בעצם דרכו הצינית של ווטרס להראות איך המנהלים של המוסיקה לוקחים קרדיט על ההצלחה של הלהקה. פיזמון חוזר : האם סיפרנו מה שמו של המשחק ילד ? אנו קוראים לזה לרכב על רכבת הרוטב (riding the Gravy Train - לעשות כסף)

sabiz

New member
וואלה יפה.. תודה על הפרשנות

יפה לראות איך כל אחד לוקח את זה למקום אחר, ובאמת אפשר להעניק כמה פרשנויות שברובן ייראו מתאימות...

Shakty

New member
לדעתי בשיר הזה אין מקום לפרשנות

אישית - המילים של ווטרס ישירות ונוקבות ולא סתם הם די פחדו לשיר אותו (רוי הרפר שר במקומם) השיר הזה משתלח ללא משוא פנים בתעשיית המוסיקה ובמנהלים שלה שלא ממש אכפת להם מהלהקה (אגב,מי מיכם הוא פינק ?), אלא מהכסף שהיא מכניסה להם. בבום המוסיקלי של שנות השישים באנגליה הלהקות היו מוחתמות על חוזי רעב ללא אפילו זכויות תמלוגים על השירים כתבו\הלחינו. דבר שהיום נלקח כמובן מאליו. אבל - ספר לאיזה כיוון אתה חושב שהמילים לוקחות אותך ?

תוספת קלה

Gravy Train - דנו במושג הזה לפני חודשים רבים, אבל אחזור על הדברים: מדובר לא רק בעשיית כסף, אלא ב"כסף קל", וספציפית, רווחים ממקור מסויים (כגון אדם אחר, אמן), ללא מאמץ רב. זוהי עוד דוגמא לביקורת הנוקבת של ווטרס על תעשיית המוסיקה, בשיר הזה ובשירים אחרים.

למעלה