וויזלי_גירל
New member
אאאאאארגלוני!
דברים מרוכזים:
זה לא פיירררררררררררררר!!!!!!!!!!!!! עונה 4 רולז רולז רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה נגמר????. היה קטע שפשוט היה בא לי לבכות בגלל שזה היה הפרק האחרון, רציתי להקליט אותו, אבל וויתרתי על הרעיון! אני כל כך לא מאמינההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא´צהההההה!!!!!!!!!!!! זה כזה לא פייר!!!!!!! אבל איזה מפגרים הם! אוקי כמה דברים על הפרק: 1. בקטע שהם הראו מה כולם יהיו כשהם יהיו גודלים, אז הם שכחו את מרטינה וגם את פטריסיו! ואולי גם את מיקה. 2. הקטע עם המשפט היה כל כך מפגר אני כזה: "נו בלן יאללה תגיעי ונגמור עם העניין!" 3. מה הקטע של התינוק המעוות עם הכדור ארץ והאורות?? כאילו "הם מעירים עוד מקומות חשוכים בעולם" איזה דפוק!!!!!!!!!!!! 4. ברה ופטו לנצחחחחחחחחח!
*ממשיכה את מה שקספרית כתבה* לכלוך ולוסיה לנצצצצצח!!!!!!!
5. הקטע בסוף שראו בחלון החלומות את איך הם היו פעם היה כל כך חמוד!!!!!!! איזה קטנים הם היו!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. חימנה רולז!
עונה חמישית, אני הולכת לראות אותה אבל אני לא אהנה ממנה כמו שנהנתי מהעונות האלה! אממ אני מקווה שלא הולכים להעביר את השעת שידור? כי אם כן אני הולכת לראות רק כשיצא לי...... אוף מבאס! נאצ´ומן רולז!
אוקי, כל האנשים שנבחנו להצגה לא דומים בכלל! בחיים לא ראיתי אנשים כל כך מכוערים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תנו לי אה! אה! מה זה תגידו לי? טום אבני סאקס! פ*ק יו טום אבני! פליפה רולז! טום אבני סא*ס!
אז מילות פרידה, לא ראיתי את הספיישל, אבל הקלטתי אותו! עונה 4- טאמו!!!!!!!!!!!!! טאמו טאמו טאמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דונט גו!!!!!!! פליזזזזזזז! אני יודעת שאני מגזימה, אבל היה בא לי לבכות בגלל זה פרק אחרון! אבל גם היו קטעים שרציתי לבכות מרוב טמטום! במקום לעשות את כל הקטע הארוך והמשעמם הזה על הספינה, הם היו יכולים להעריך קצת את המשפט, או להראות איך הם נפרדים מכל ילדי השכונה!!!! אהההההההה! נו מור מתיאס?????????? קאנט בי!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני חושבת שההודעה הזאת ארוכה מידי! בלה! טאמו עונה 4! TaLi
דברים מרוכזים: