אאאאאארגלוני!

אאאאאארגלוני!

דברים מרוכזים:
זה לא פיירררררררררררררר!!!!!!!!!!!!! עונה 4 רולז רולז רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה נגמר????. היה קטע שפשוט היה בא לי לבכות בגלל שזה היה הפרק האחרון, רציתי להקליט אותו, אבל וויתרתי על הרעיון! אני כל כך לא מאמינההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא´צהההההה!!!!!!!!!!!! זה כזה לא פייר!!!!!!! אבל איזה מפגרים הם! אוקי כמה דברים על הפרק: 1. בקטע שהם הראו מה כולם יהיו כשהם יהיו גודלים, אז הם שכחו את מרטינה וגם את פטריסיו! ואולי גם את מיקה. 2. הקטע עם המשפט היה כל כך מפגר אני כזה: "נו בלן יאללה תגיעי ונגמור עם העניין!" 3. מה הקטע של התינוק המעוות עם הכדור ארץ והאורות?? כאילו "הם מעירים עוד מקומות חשוכים בעולם" איזה דפוק!!!!!!!!!!!! 4. ברה ופטו לנצחחחחחחחחח!
*ממשיכה את מה שקספרית כתבה* לכלוך ולוסיה לנצצצצצח!!!!!!!
5. הקטע בסוף שראו בחלון החלומות את איך הם היו פעם היה כל כך חמוד!!!!!!! איזה קטנים הם היו!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. חימנה רולז!
עונה חמישית, אני הולכת לראות אותה אבל אני לא אהנה ממנה כמו שנהנתי מהעונות האלה! אממ אני מקווה שלא הולכים להעביר את השעת שידור? כי אם כן אני הולכת לראות רק כשיצא לי...... אוף מבאס! נאצ´ומן רולז!
אוקי, כל האנשים שנבחנו להצגה לא דומים בכלל! בחיים לא ראיתי אנשים כל כך מכוערים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תנו לי אה! אה! מה זה תגידו לי? טום אבני סאקס! פ*ק יו טום אבני! פליפה רולז! טום אבני סא*ס!
אז מילות פרידה, לא ראיתי את הספיישל, אבל הקלטתי אותו! עונה 4- טאמו!!!!!!!!!!!!! טאמו טאמו טאמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דונט גו!!!!!!! פליזזזזזזז! אני יודעת שאני מגזימה, אבל היה בא לי לבכות בגלל זה פרק אחרון! אבל גם היו קטעים שרציתי לבכות מרוב טמטום! במקום לעשות את כל הקטע הארוך והמשעמם הזה על הספינה, הם היו יכולים להעריך קצת את המשפט, או להראות איך הם נפרדים מכל ילדי השכונה!!!! אהההההההה! נו מור מתיאס?????????? קאנט בי!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני חושבת שההודעה הזאת ארוכה מידי! בלה! טאמו עונה 4! TaLi

Rotem Lisa

New member
../images/Emo10.gif-->../images/Emo7.gif-->../images/Emo10.gif-->אררר.. ../images/Emo11.gif

אני אגיב לך קצת << אגב, לא הלכתי לביס.. >> ~*-*~*~*~^^ 1. נכון!! גם אני התעצבנתי בגלל זה. רציתי לראות מה יהיה אתם, ואיך הם יראו (כאילו זה הם..). 2. המשפט ? *-* דאה << נדבקתי מראש 1, תזכרו.. >> ?!.. 3. לא הבנתי.. אבל הכדור-הארץ הזה.. מפגר למדי, לא ? 4. צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ו.. שכחת אותי ואת סבס
<< סתם, סתם, סתם, סתם, סתם, סתם, סתם, סתם, סתם.. >> 5. נכון!!!!!!!!!!!!!!! ^_* במיוחד לכלוך!! איזה מותתתתתתתת
ק.. גם סול. תסלחו לי, היא הייתה כ"כ פוצקית (
). אתם זוכרים איך היא קנאה בנדיה ? חחח, זה היה קורע..
6. חימנה רולז ? קייו´ש..
סתםם!! איך שאת חושבת
בקשר לעונה ה-5 (
)- גם אני אלך לראות אותה, כמובן (זה בכל זאת "קטנטנות", כמו ששמרית אומרת
), אבל.. אשנא אותה!!!
סתם, אני לא אשנא- אבל, אכעס עלייה כי היא שינתה הכללל!!!
*כועסת*
בקשר לנאצ´ומן (חשבת שאני לא אגיב על זה ???.. ני-לו-קה
)- רולז! רולז! רולז! צודקתתתתתתתתתתתתתתת
:))) בקשר לילדים ה______**ביפ** האלה- הם לא דומים!!! מממממ-שש לא!!! הם לא יגיעו אפעם לרמה של הילדים האלה, אפעם!!! חחח, "תום אבני ולהקתו" *נקרעת*.. הם עשו לי צמרמורת בכל הגוף, כמעט רציתי להקיא..
הוא בכלל רואה "קטנטנות" ?! הספיישל- אממ.. הוא.. היה.. משעמם.. תסלחו לי, אבל.. הייתי מעדיפה דברים על הסדרה המהממת הזאת! לא על המחזמר ההמעצבן הזה (ררר..) ולא על החידון טריוויה, למרות שזה היה קצר. וגם אני הקלטתי קצת, אבל בסוף הפסקתי. טלי!
את לא מגזימה, ממש לא. אני מסכימה אתך בכל מלה ומלה. Go TaLi, Go!!!
טוב..אוף..משעמם..)::::
Chiquitita

Rotem Lisa

New member
*מבולבלת* ../images/Emo4.gif

התכוונתי- "טריוויה", לא "חידון טריוויה". ו.. סיכוםםםםםםםםםםםם : לא אהבתי ת´פרק האחרון, לא.. סורי.
Chiquitita

casperit

New member
אווווו ~יש גם ספוילר~

מה באמת עם להיפרד ממתיאס המקסים שלי?????? דווקא אהבתי כל הפרק, אבל הם באמת שכחו את מרטינה, פטריסיו ופקק. איך אפשר לבחור נאצ´ו ונדיה בלי שיער בלונדיני? דניאל הרבה יותר התאים להיות זבוב, הוא היה ממש כוסי! אוף אני לא מאמינה שאין יותר נ´אצן מאן!!!!!! הילדה הקטנה יותר התאימה להיות נדיה מאשר זו שנבחרה... אני הקלטתי גם את הפרק וגם את הספיישל, אבל אני אקליט על הספיישל את הפרק היום. ראיתי את התקצירים, והם מזה מוזרים...
סתכלו: חואן מאסה הוא איש עסקים עשיר ואלמן, המגדל שבעה ילדים: מריאנו (?), אינס (?), חביאר (?) התאומים לואיסנה (המתוקה) וכריסטיאן, חואניטה ואוגוסטין... בבית מתגוררת גם פלורנסיה, המשרתת. עד מהרה נודע לחואן שעליו לקבל תחת חסותו שלושה ילדים נוספים: קנדלה (היא לא אמורה להיות מבוגרת?), פקונדו והוסאה, בניו של אחיו המנוח. (שימו לב שעד כאן לא מוזכרים סבסטיאן, מריה, קמילה, באטוסיטה וסנטיאגו). חואקין, אביו של חואן הוא אדם וןב לב ונדיב, המתגורר בסמוך לאחוזתו של חואן, בתוך אסם שעומד להפוך לחווה, שם הוא מטפל במסירות בעץ עתיק וחולה (בעע?). במקביל, מגיעים לקרבת האסם של חואקין כמה ילדי רחוה: מריה (נדיו´ש), באטוסיטה (ז´גוש), סנטיאגו (רוניו´ש), הרנאן (?), קמילה (פטוווו), דיאגו ורוסי (?). מריה מוצאת את ספר החיים ומכאן אני מפסיקה לכתוב... מה זה??? איפה אנה??? מה קורה פה??? אההההההההה איפה פליפה??? מי זו פיה שתבוא עוד מעט? אהההה איזה פחד!!!!!!!!!!!!!! יעל שמאוד מאוד מפחדת

Rotem Lisa

New member
*בוכה*

מההה, אני לא אראה את סבס שלי היום ?! מה זה ?!!?!?!?!?! לא רוצההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לראות את קמי, לואיסנה (ככה כותבים ?),פליפה (הוא באמת כ"כ יפה..?), מריה (נדיה), סנטיאגו (לכלוכי) ואת ז´אגו (לא קוראת לו באו.. משו!!! איכסה.. בעעע..). זה לא הוגן!!! לא רוצה!!! אני רוצה עונה 4!!! אני אתלונן!!! לאאא רוצההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

למעלה