אאאאאהההההההההההההה (או-הבלוג שלי)

בלינקה

New member
אאאאאהההההההההההההה (או-הבלוג שלי)

לא יכולה לחכות יותר. אמרו להתקשר ביום רביעי. היינו שם. לא היו תשובות, תתקשרו מחר. התקשרנו מחר, לא היו תשובות. תתקשרו ביום ראשון. התקשרנו בראשון בצהריים, לתת למעבדות זמן לעדכן את הנתונים במחשב, שהרופא שלנו יוכל לראות. בצהריים הרופא נכנס לחדר ניתוח. התקשרנו היום. בבוקר. הוא מקבל אנשים, אם זה לא מאד דחוף אז הוא יודה לנו אם נתקשר ב-12. בשתיים עשרה עוד לא היו תוצאות מעודכנות על המחשב. הוא אמר שהוא ירים טלפונים לבדוק ושנתקשר בעשרה לשתיים (כי אח"כ הוא נכנס לניתוח, כמובן). בעשרה לשתיים - למיפוי עוד אין תשובה, מי שאמור לעדכן נתונים של ביופסיית מח עצם כבר איננו, הוא נורא מקווה שמחר כבר יהיו תשובות. אני יודעת שכשיהיה משהו הם יודיעו. אני יודעת שאם היה משהו איום ונורא כבר היו מזעיקים אותנו (נכון? תגידו לי שנכון!). יכותי להחזיק מעמד בחיכיון הזה כל עוד ידעתי שאין סיכוי שכבר יש תשובות. אבל עכשיו, זה כ"כ קרוב, וכ"כ רחוק. שיחת טלפון אחת שיכולה להחזיר אותנו לחיים נורמליים או להכניס אותנו לסחרור נוסף. ולא. אני לא מצליחה לשכנע את עצמי שהבדיקות האלו היו רק רוטינה והתשובות שלהן ידועות מראש. עוד יום להעביר.

בלינקה

New member
מי אמר שלקטר בפורום זה הפתרון?

ביופסיה של מח עצם תקינה!!! עכשיו רק עוד תוצאות המיפוי, ובדיקות דם ושתן

אפרת12

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לא מצליחה להגיד יותר אווווווווווווווווו- זה נפלא

rnati

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif../images/Emo151.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

ונחזיק אצבעות שגם הן תקינות

yaelia

New member
קולולולום

איזה יופי, ושוב איזה יופי. משחררת אצבעות (כמעט את כולן).

אמברון

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

ההודעה שלך עשתה לי את היום! ממש כך! מתרגשת יחד איתך מהתוצאות ומחבקת אותך חזק חזק

גורבי

New member
היפ היפ |אייקון של תפוז עושה סלטות|

אילו חדשות נפלאות!!!!!!!! מתי חוגגים?

neta2

New member
יש יש יש יש יש אני מתרגשת איתך

הלוואי שלא תצטרכו יותר אפעם לדאוג יותר. רק בריאות.

swann

New member
כ"כ טוב לשמוע ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

איזו הקלה

עמית@

New member
עד שהגעתי הכל (כמעט) הסתדר

איזו הקלה... ילדה מופלאה ובריאה שלך |טפווווו|

למעלה