אאאאאההההה!!! מקום שני!!!

אאאאאההההה!!! מקום שני!!!

אנחנו גדולים מהחיים, לקחנו מקום שני בפסטי וזכינו ב-500 (אתם קולטים 500!!!!) ש"ח, זה ממש מלא כסף!!! ועוד בקיוסק עשינו לפחות 500... מכרנו את ה-כ-ל... חבל שקנינו כזה קצת... אז בהופעה חלק מהבנים קצת דפקו אותנו ולא עלו לירקוד, אבל הם אירגנו לנו תרנגולת חמודה (שקראנו לה פסטי) שרצה על הבמה, והם גם אירגנו תפאורה יפה. אז למרות שהיה לנו שיר די ישן ולא כ"כ קיצבי שחשבנו שניקח איתו מקסימום מקום שלישי, השופטים (שלשם שינוי היו מרכזי ההנהגה ולא בוגרי שבט - שהם שופטים מכורים!) כניראה אהבו את זה ונתנו לנו מקום שני!!!! אני מאושרת...!!! ואני בטוחה שאם קצת יותר השקעה יכלנו לקחת את המקום הראשון... אני בכל מיקרה עשיתי לעצמי את הפאדיחה של החיים שעליתי לנגן עם האקורדיון... ובמקום הראשון ובפרס של 1000 ש"ח זכו גדוד ד´ שהם באמת היו הרבה אנשים וחמודים ומתוקים אבל לא הגיע להם מקום ראשון, כי הריקוד היה סתמי כזה... הגיע להם 2-3 (הם בטח לקחו גם כי ראש המועצה היה שופט מכור - הוא אבא של אחד המדריכים). ומקום שלישי לקחו כיתות ו´ (של ליאורושקה...) שנתנו הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה, עם תילבושות מושקעות, ותפאורה ושלטים מהממים וכמה ילדים שרקדו קפוארה... אין, היה ממש גדול ואני מיתפלאת שהם לא זכו... טוב, סיימתי את ההודעה ה"מסודרת" הזו וביגלל שלקח לנו שנים לפרק את הקיוסק וחזרנו כ"כ מאוחר הפסדתי את ההופעה של מוקי בשברולט שחיכיתי לה כ"כ הרבה... ורק שתדעו שהיתאכזבתי שלא כולכם השקעתם ולא איחלתם לנו בהצלחה!!! רק ביגללכם לא לקחנו מקום ראשון...
נועה, שעכשיו מאושרת חבל"ז....!

הייתי חייבת להקפיץ!

ההודעה היפה שלי ירדה למטה הייתי חייבת להעלות אותה!!! אז כדי שהיא תיקפוץ ניתן לכם את הפיזמון המנצח שלנו (על המנגינה של פרחים בקנה): "בגדוד יותם יש אחלה חניכים, כולם פה הולכים להיות מדריכים. יותם בשכב"ג, הטובים מכולם, יהיה לנו שבט חבל-על-הזמן!" נועה.

כל הכבוד:))

ואני מבינה את הבנים שלכם זה בדיחות בשביל הבנים לרקוד ואיך היה באמת לנגן באקורדיון, וואי גם לי בא ללמוד על זה
תמר שרוני

MeijenShaggy

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

הכל בזכות זה שהחזקתי לך אצבעות, כמובן..

123love

New member
יפה יפה...

זאת אני 123barbi נועה כל הכבוד לכם... רק שאני יבין בשביל מה הכסף אספתם? מה אתם מתכוונים לעשות איתו? כל הכבוד גם ללאורושק´ה....

למעלה