אאאאאההההה!!!| איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך
A Aeon New member 28/4/06 #1 אאאאאההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!| איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך
אאאאאההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!| איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך איזה חתיך
A afterglow1 New member 29/4/06 #2 חחחח מיטל...../images/Emo6.gif והוא באמת חתיך דרך אגב- מחר ב"הוט סרטים" יש "ספיד" ב-19.35 איזה כימיה מדהימה יש ביניהם בסרט הזה!
חחחח מיטל...../images/Emo6.gif והוא באמת חתיך דרך אגב- מחר ב"הוט סרטים" יש "ספיד" ב-19.35 איזה כימיה מדהימה יש ביניהם בסרט הזה!
W willo1 New member 1/5/06 #10 ../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif על העדכון תמיד נחמד לראות ספיד גם קיאנו הכי חתיך שם אני חושבת..
../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif על העדכון תמיד נחמד לראות ספיד גם קיאנו הכי חתיך שם אני חושבת..
ח חולה על אלחנדרה New member 29/4/06 #3 אהההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif יואווו גאד איזה מושלםםם תמונה פשוט מדהימהה תודה תודה תודה
אהההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif יואווו גאד איזה מושלםםם תמונה פשוט מדהימהה תודה תודה תודה
R Rachel47 New member 30/4/06 #4 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif מדהייייייייייייייים הוא כל כך חתיך והיא כזאת יפה אני לא יכולה לחכות יותר לסרט
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif מדהייייייייייייייים הוא כל כך חתיך והיא כזאת יפה אני לא יכולה לחכות יותר לסרט
ר רוקיסטית 15 New member 30/4/06 #6 תקשיבו... זה מהתוכנה של הפוור פוינט אז תצטרכו ללחוץ על "מצורף קובץ" כדי להוריד את התמונה וליראות אותה משום מה חחח... ואם משהו יוכל לעפוך אותה לקובץ jpg אני אשמח כדי שיהיה לכם יותר קל ליראות תתמונה
תקשיבו... זה מהתוכנה של הפוור פוינט אז תצטרכו ללחוץ על "מצורף קובץ" כדי להוריד את התמונה וליראות אותה משום מה חחח... ואם משהו יוכל לעפוך אותה לקובץ jpg אני אשמח כדי שיהיה לכם יותר קל ליראות תתמונה
A afterglow1 New member 30/4/06 #7 התגעגענו ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif חחח איזה מצגת חמודה
ר רוקיסטית 15 New member 30/4/06 #8 חחחח...... גם אני התגעגעתי נורא ואני רואה שפורום חי טוב מאוד טפו טפו טפו
W willo1 New member 1/5/06 #9 וואו איזה יופי. סנדרה בולוק אפילו לא נראית מפלצתית פה סתם היא חמודה. היא בטח ממש מתרגשת לשחק שוב עם קיאנו הם שיחקו יחד מאז ספיד או שזה הסרט הראשון מאז וקיאנו.. וול..
וואו איזה יופי. סנדרה בולוק אפילו לא נראית מפלצתית פה סתם היא חמודה. היא בטח ממש מתרגשת לשחק שוב עם קיאנו הם שיחקו יחד מאז ספיד או שזה הסרט הראשון מאז וקיאנו.. וול..