אאאאאההה!

PopPy

New member
אאאאאההה!../images/Emo85.gif

*דופקת את הראש בקיר* אהם, לפני שאני אעשה סלט שלם, אני מניחה שאתם לא יודעים מאיפה נפלתי עליכם פתאום. אז שמי אתי, והגעתי לפורום דרך הודעה בפורום "מומלצים". גלשתי קצת מעבר לצפוי בגלל שראיתי שיש פה לא מעט חברים מפורום ה"פ, וקראתי בערך עמוד וחצי של הפורום. לפני שנכנסתי לפורום לא היה לי מושג קלוש מה זה אגדות אורבניות, אבל עכשיו הבנתי את הרעיון, והתמכרתי. כל השיטוט הזה בפורום הזכיר לי חידה ששמעתי בכיתה ד´ או ה´. אני לא זוכרת את כל הפרטים, אבל זה היה על גבר שאכל שחפים וכשהוא גילה שזה מה שהוא אכל הוא התאבד בגלל ששחפים הרגו את אשתו או משהו בסגנון. שמעתי את זה לפני ממש המון זמן בשיעור כלשהו כשכל הכיתה חשבה על פתרון, כשבסופו של דבר עם רמזים והכוונה של המורה הגעתי לפתרון. מישהו שמע על חידה כזו? מאוד מסקרן אותי לקרוא את הנוסח המלא שלה... בכל מקרה, אני חושבת שאני מוצאת את עצמי מצטרפת לעוד פורום בזכות שיטוט חסר מטרה בנט. מה אתם אומרים? להשאר או לברוח?

Idan91

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

עכשיו, אני לא יודעת אם הבנת נכון... כל התעלומות האלה לא לגמרי קשורות לאגדות אורבניות, אולי איכשהו לאגדות, אבל גם זה לא כ"כ, אבל זה די הולך כאן בזמן האחרון... בכל מקרה, את מוזמנת לקרוא את הודעת המנהלים ולהבין קצת יותר. ובקשר לחידה, כמו שדניאל אמרה לך, היא הייתה כןא ממש לא מזמן (היא החידה הראשונה שפורסמה כאן, אם זכרוני אינו מטעה אותי), ולמקרה שלא מצאת (סיכוי קלוש), אכתוב לך אותה. -איש נכנס למסעדה, מזמין מרק שחפים, טועם ממנו, יוצא מהמסעדה ומתאבד. למה הוא התאבד? -התשובה היא שהאיש יחד עם חבר שלו ועם אישתו נקלעו לאי בודד בעברם. אישתו מתה, והחבר שלו רצה שהם יאכלו את בשרהּ. האיש סירב בתוקף, ולכן החבר שלו הביא לו בכל יום חתיכות מבשרהּ של אשתו במשך כמה ימים, ואמר לו שאלה שחפים. כשהוא הגיע למסעדה, הוא טעם את מרק השחפים וגילה את טעמם האמיתי של השחפים, ומכך הבין שהוא בעצם אכל את אישתו (
)!

PopPy

New member
תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

מצאתי את זה אי שם בעמוד השני מתחבא ממני. לא מזמן נזכרתי בחידה הזו והייתי סקרנית לשמוע את הנוסח שלה שוב, ונפלתי בדיוק על המקום הנכון! אני לא מאמינה שבכלל פתרתי את זה, ועוד לפני ארבע שנים
הבנתי את הרעיון של אגדות אורבניות, אבל חשבתי שהתעלומות קשורות גם הן. בכל מקרה, היו כמה שממש צמררו אותי פה. כל מה שמתפרסם פה נכתב ע"י חברי הפורום או שחלק "מיובא"?

Idan91

New member
שאלה טובה...

אני לא ממש יודעת, אבל להערכתי, הרוב "מיובא".

ghony

New member
פופי או שמא אתי??

אני פרסמתי את התעלומה הזאת במסגרת התעלומה השבועית (בערך כל שבוע)

למעלה