אאאאאלללללווווווווונננננננננהההההה!

skier

New member
אאאאאלללללווווווווונננננננננהההההה!

איפה את?
לא רואים אותך,לא שומעים אותך,מה איתך? מה שלום הכלבלבים? והכי חשוב לאן השנה? (ביי דה ויי איפה כל אנשינו מואללה\IOL?) איך התחרויות יש עוד איזה מקום ראשון שקטפת? אני החלתתי בסופו של דבר (בשיתוף אם שאר החבריה) שאני נוסע לואל טורנ לקלאב מד (אם שתיה והכל חופשי) 18+ ככה זה שאתה לא ילד כבר:) ועכשיו אני בניסיונות לסדר אם הצבא את העיניין תיהיה לי שנה בצבא ואני כבר צברתי שתי רגילות בישביל העיניין אני רק הולך לסדר תעינינים עוד שבועיים שאגיע לבס"כ 396(כלא 6) אני אסע ככל הניראה בסוף ינואר
ואני מקווה ליפגוש הרבה ישראלים כמובן! אני ויי תיהיה בקשר מיתגעגע
מאוד!! נ.ב. קורה שאני לא פה הרבה ביגלל הצבא מן הסתם אז 4GIV ME

liran87s

New member
אני פה... ../images/Emo1.gif

יש לי בקושי זמן לקרוא ולא תמיד את הכל....

yaircarel

New member
קשששששששה כשהחורף לא רוצה ...

לבוא. הפורום מתקשה להתעורר. יש איזה בליפ קטן ואז הוא נעלם עם עוד איזה חמסין ואיתו הסקי מתחרחק.

skier

New member
אני שמח ליראות שכולם פה והכל כרגיל

אני אישית יעזור בזמן הקרוב הרבה לחמם את הפורום בחורף הקר סוף סוף יש לי הרבה זמן...:)

alonaski

New member
ברררר.... ../images/Emo4.gif

עניתי לך אתמול ומסתבר שהמערכת לא קלטה את זה!
שלומי טוב!!!!
לאחרונה הצלחתי לקטוף את המקום הראשון לנשים ב 2 תחרויות הדאון היל הראשונות שהיו בארץ. אחת בחניתה והשניה ביוזמת רד בול במנרה!! שתיהן צולמו הייטב לטלביזיה ואינשאללה... שיקרינו את זה כבר כי זה היה ארוע סוף סוף הדרך!!! (הכוונה לזה של מנרה!!!
) כלא 6 זה זה בצומת בית אורן למטה?... השנה אני חושבת שאחזור שוב לאוסטריה לקיצבוהיל... אולי גם לקפרון ככה - "על הדרך"
אבל שום דבר עוד לא סגור! אני עלולה להתפתות גם להצעות אחרות...
שמחה לשמוע שאתה סגור על ואל טוראנס הקלאב של ה"גדולים"
שמעתי עליו הרבה תשבחות! עם כמה שאני לא ממש אוהבת את המסגרת של קלאב מד...
אנשים חוזרים משם מרוצים בד"כ!

skier

New member
מגגגניב!! מה שמעת?

אני כל הזמן מחפש עוד פרטים!!

למעלה