אאאאאללללללווווווןןןןן...

shabaz

New member
אאאאאללללללווווווןןןןן...

אני לא בטוח שזה היית אתה אבל מישהו אמר פה שיש לו הרגשה מוזרה ואז הוא נכנס לחלום...יעני והוא גורם להרגשה הזאת...או קיי קראתי שכאשר אתה חולם יש לך דבר שנקרא נקודת מאסף (בבקשה אל תשאלו מזה כי גם אני לא ממש הבנתי מזה) שבזמן חלום היא זזה (גם בזמן שאתה לוקח סמים... זה היה הדיון בעיקרון) עכשיו יכול להיות שאתה מזיז איכשהו את נקודת המאסף שלך למקום שבו הוא אמור להיות כאשר אתה חולם זה טקטיקה....הרבה טקטיקה. סתאם חוץ מזה אני מזה מת לדעת איך אתה עושה את Zה אז...ספר ספר. (גם תגידו לי מי זה כי אני לא בטוח שזה אלון....) שבZ רות סוף... נ.ב.-אני כותב מילים אלה לפני שאני הולך לנסות ויילד כי איכשהו ישנתי מ8 היום ואני עירני מספיק כדי לנסות ווילד (אלון...הייתי ער שעה וחצי כמו שאמרת...אתה גאה בי?) אני יגיד לכם איך הלך מחר...זתומרת היום...חיחיחי

Variety

New member
????????????

אני לא הבנתי מה זה נקודת מאסף. בבקשה תסביר. מה זה עושה? ומה עוזר להזיז אותה? Variety-

bertcat

New member
נקודת המאסף בחלומות

הסבר מה זה בערך נתתי בהודעה חדשה. בעירות הנקודה מקובעת ולכן אנחנו תופסים באופן רגיל יום יום. בשינה הנקודה משתחררת באופן טיבעי ובתפיסה משתנה. בחלום צלול הנקודה נעצרת במקום כל שהוא בתוך תחום התפיסה האנושית, בתוך גבולות התפיסה שלך, גבולות הדמיון שלך. עצירה זו מביאה לצלילות, ליכולת להגיע לשליטה וגם לזכירה של החלום הצלול. חלומות רגילים בדרך כלל אנחנו לא זוכרים מכיוון שהתפיסה שלנו בהם משתנה כל הזמן, וגם לעיתים התפיסה נמצאת בתחום שהוא רחוק מאוד מתחום התפיסה הרגילה שלנו ולכן בהתעוררות אנחנו "שוכחים" את שארע לנו. ניתן לומר שנקודת המאסף איננה קיימת אלא היא רק כלי שלנו להסביר דברים אשר קורים.

חלמן

New member
יש לי שאלה...( בזמן האחרון רואים את

זה הרבה אה..) מצטער.. אז ככה.. כדי לעשות וואילד צריכים להיות ערניים?????? כי אם אני ערני אני לא מצליח להירדם!!!...

shabaz

New member
לא ממש....

זה לא הסבר שלנו... זה נחקר מבדקית ע"י השמאנים (דת שאמאניזם ושטויות...) וכמובן אם אתה מאמין במיסטיקה אז אתה תדע שזה קיים שבז

חלמן

New member
תראה מה שאלתי ומה ענית...

זה לא קשור השאלה לתשובה.... אני אמרתי שאם אתה עירני.. אתה לא יכול לישון!!! כמו שאם אני עכשיו שאני יושב על הכסא.. אם אני יעצום עינים וירים את הרגלים אני יכול לחלום בוואילד???. ועוד משהו.. לפני ניסיוון בווילד.. אתה צריך להיום ערני יענו.. או ישנון?????

shabaz

New member
שמח לדעת שהבנת אותי....

ותאמין לי...זה לא אני קובע את הדברים האלה. אתה אומר את הדברים האלה כי שמעת מאנשים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם (בד"כ). אני....אני חוקר את הכל באינטרנט בספרים ומנסיון אישי. אז לא נראה לי יש לך אפשרות להגיד שכולי זיוני שכל ואגו. ביבי שבז

bertcat

New member
shabaz יקר

דברים שאני אומר אני יודע לא מספרים ולא מאנשים. תמשיך לחקור ולהנות מחייך המשמימים. קרא הרבה ספרים ונראה לאן תגיע. חוסר הפתיחות שלך והזילזול שלך בכל מה שלא נראה לך לא יוביל אותך רחוק. חקרת בספרים ובאינטרנט, מרשים מאוד... מה נסיונך בחקר חלומות צלולים? עשית את זה? הרבה? שנים? יש אנשים שמבינים יותר ממך ותתחיל להפנים את זה... וכן ירבו אנשים כמוך כי אתם נותנים לאנשים פתוחים לדברים חדשים יתרון עליכם. כך החיים שלנו יותר קלים.

חלמן

New member
bertcat מה הקטע שלך???

מה הבעיה שלך??? למה אתה מעצבן??? מה shabaz עשה לך???????? ממש לא נעים לי לקרוא מה שאתה רושם! אז דיי! אם אתה חולק על דעתו של שבז תכתוב את זה אבל לא בזילזול!!! זה ממש לא נעים..

shabaz

New member
אה הא....

זה באמת טוב שאתה חוקר מנסיון אישי... אני לא מתכוון להיות סרקסטי ואם פגעתי בך אז...סליחה אבל בוא נחזור לעניין. כמו שכתבתי אנשים שחקרו את הנושא שנים וגם מנסיון אישי שלי למדתי את מה שאני יודע. חוסר פתיחות? אם כבר ההפך...מתי שאני חושב שמישהו טועה אני מודיע לו ואם טעיתי אז הוא מתקן אותי ואני בטוח שזה קרה גם לך. ואני ממש לא מזלזל בך. קראתי את ההודעה שלי כמה פעמים אחרי התגובה שלך ולא ראיתי שום זלזול. (אנשים? מה אתם אומרים? למה אם אתם חושבים שזה היה מזלזל אז...תגידו). זה ממש ויכוח אינפנטילי לפי דעתי. שבZ

למעלה