אאאאאננננננשייייייייייייייייייים...

|נשיקיואו,אנשים מה קורה??איך החיים?

לא הייתי פה כמעט שבוע...נכון,נכון, אשמתי...סליחה.. וכאילו,אני תמיד מתעדכנת ועונה על הודעות שהיו לפני מלא זמן וזה די מצחיק..,,,חחחחחח הקיצור, הייתי שמחה אם מישו היה מוכן לעדכן אותי בדברים האחרונים עם מצב רוח מזה טוב,לינור

אאאאאננננננשייייייייייייייייייים...

מה קורהההההה?...... שנים שלא הייתי פה... וסליחה (לא שאני בכלל חסרה, כי אני לא עוזרת בלהוסיף דברים חשובים) אבל עכשיו חזרתי... מקווה שתיהיו יותר מאושרים בחברתי, והפעם (לא כמו לפני שבוע או שבועים)תגובו בבקשה בבקשה בבקשה להודעות שלי.. כי ממש לא נעים לי לכתוב כאן הודעות ולא מחזירים תגובה...(למרות שהדברים שלי לא כל כך חשובים ומיוחדים) אני אשמח עם יידעו אותי בקשר לכל הדברים שהתנהלו פה בזמן שלא הייתי.. יאללה ביי אוהבת אתכם...

ררררווווותתתתתםםםםםם ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ברוכה השווה!!!!!!
(בכוונה למי שלא הבין)
!!!!!!!!! יופי שחזרת, באמת שמתי לב שאת חסרה ונורא נורא נורא נורא התבאסתי שלא ראיתי אותך בים אל ים!!!
ממממ איזה פרטים את רוצה לדעת?

i c y

New member
../images/Emo13.gifברוכה השווה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

אמממ כל מה שהיה שלא הייתי..

כמו.. מה אם המפגש ואמממ כל מה שקשור בו... נ.ב חן,גם אני רציתי לצאת לטיול הזה והבנתי שאני ממש הפסדתי הרבה כל האנשים שאני מכירה ושהיו בטיול אמרו שהיה ממש ממש ממש כיף ושהפסדתי הרבה. למרות שגם אני רציתי לצאת .. *באה לבקר אותי חברה שלו ראיתי אותה המון זמן היא באה במיוחד מחיפה ולא יכולתי לדחות אותה.. *היה מאוחר שבאתי לשלם .. *וגם המדריחות שלי אני חושבת שדי שמחו שלא יצאתי... כי תמיד יש לי ביקורת על כל דבר שלא מוצא חן בעניי. וגם זה עזר שהן יהיו פחות עצבניות (כמו תמיד), אגב אני בפחות באה לפעולה כי זה מעצבן שכל פעולה צועקים על חברי הקבוצה...וזה נמאס!! לאומתי יש את החניכים שלא אכפת להם שצועקים עליהם והם גם אוהבים את זה (חחחח)אז הם ממשיכים לבוא לכל פעולה. בקיצור הפכתי להיות צופה לא אמיתית..(אני לא מאמינה,אבל זה ככה..) טוב,זה לא פורום צופים אני הפסיק לקשקש.. אז בייי אוהבתתתתת אאאאאת כולללללכם...

אה..חחחחחחחח, אוקי

אמממ, לא יודעת, פרטים חשובים, מפגש פורום, חולצות עינינים אנייינייניי... (לא תבינו את ה"אניניננייניי.." אבל אם תשמעו אותי תבינו.., לא משנה.. ספרו מה היה

למעלה