אאאאההההההההה קאיסיסטההההה

Lopezit

New member
המבט הזה שלה בסוף

פשוט ואוו

nof13

New member
ווווווווווווואאאאאאאווווווווווווו

מדהיםםםםםם אהבתייייי היא נראית מדהים
ממש אהבתי את הקליפ, אהבתי תקטע עם האש... ליאת תודהההה

חדש123

New member
וואי ע-נ-ק!

וואו אני לא מאמין שזה סוף סוף הגיע! הקליפ פשוט ע-נ-ק!!!!!!!!! ה שיר מעולה והקליפ ממש אהבתי אותו קליפ מעולה סקסי וחושני כזה! היה שווה לחכות הקליפ טוב והיא ניראת פשוט מעולה וסקסית בטירוף נקווה שילך לה טוב והדיסק ילך מעולה!

NoWords

New member
ואוו!!!! פאק! ../images/Emo2.gif

אחד הקליפים המושלמים שלה אי פעם!!! היא מדהימהההההה איזה קליפ יפהההההה אאההההההה! אהבתי אהבתי תודה ליאת, אגב באיכות CD השיר ממש טוב.

QueIronia

New member
אמאאאאאא היא נראית פשוט

פיצוץ (
) אחד הקליפים שהיא נראית בהם הכי הכי הכי טוב. רק חבל שאין לקליפ עלילה ממש. כל הזמן היא רק בורחת
וביאס אותי שלא היה קטע שהיא רקדה. ומצד שני - אהההההההההההההההההההההה אני מקוה למצוא בקרוב תמונות HQ מהקליפ, הן יהיו רקע מעולה! ועוד משהו - רק לי נראה הזוי שהיא צבעה שם את השיער על הכיור? ועוד פעם: היא נראית ממש ממש ממש ממש טוב בקליפ

Lopezit

New member
גם אותי ביאס הקטע שאין עלילה

ואני לא מבינה ממי\למה היא בורחת וזה אבל כנראה זה בגלל שאני לא מבינה תשיר חח והצביעה הזאת לשחור... זה מסביר הרבה פעמים שראינו אותה יום אחד עם שחור ולמחרת עם חום כנראה זה צביעה זמנית או משו כזה חח

חדש123

New member
מתי היא....

מישהו יודע מתי היא תוציא את הקליפ באופן רשמי? מישהו יודע עם ומתי היא תהיה ב tr כדי לעשות את הצגת הבכורה של הקליפ?

Lopezit

New member
אפילו השיר עדיין לא יצא באופן רשמי

בכל מקרה.. אין תאריך יציאה לקליפ בארה"ב הקליפ בכלל ייצא השבוע בעולם במקומות כמו פיליפינים ואוסטרליה השיר ייצא רשמי ב9 לחודש והאלבום ב27 למרץ זה התאריכים לעכשיו אבל כמו שאנחנו מכירים את ג'ן... הכל יכול להשתנות:-\

מדהימה!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

אהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהה
ג'ניפר, תעשי לי ילד!!!!!!
כפרעלייה

נראית טוב רצח כמובן

אהבתי את איך שהיא נראית וזה שיר חזקקק!! יש בו קטעים שקטים ואז קצבי שיר טובב ** בקטע של השירותים זה מזכיר את הסצנה בWF2night ! בדיוק אותם שירותים חח **העלילה קצת הזויה ולמה היא שורפת תאוטו אבל העיקר שהיא כוסית רצחח טוב נו.. הקליפים שלה תמיד היו הדבר שאני הכי אוהב אצלה ואין עוד כוכבת קליפים כמוה :)) אבל PLAY הכי שולט

oren456

New member
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אחחחחח היה שווה לחכות לקליפ הזה... פשוט קליפ מהמםםםםםםםםםםםםםםם, היא נראית פשוט הכי קצוות בקליפ הזה. אחחח ג'ניפר תעשי לי שלישיות!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה