אאאאההההה
- צריכה לשחרר לחץ

yaelia

New member
אאאאההההה../images/Emo2.gif - צריכה לשחרר לחץ

זוכרות שהתלבטתי על מעבר לתל אביב ופתיחה של עסק משלי של עוגות? (לא מוצאת עכשיו את השרשור). אז איך שהתחלתי לעשות בירורים ברצינות, נפלו עלי במקריות מדהימה שלוש עבודות מעניינות, בתחום שלי, בירושלים. אחת באפייה, אחת בעריכה ותרגום והשלישית בכתיבה לעיתון. אני רוצה את כולן. אני רוצה לעבוד סוף סוף בעבודה שתתרום לי ותיתן לי להתפתח בתחומים שלי ותעניין אותי. כל כך הרבה זמן הייתי מובטלת בבית, והערך העצמי שלי כל כך נמוך בימים אלה, שאני מרגישה שעבודה ממש תציל אותי כאן ותגרום לי להנאה רבה. אז מה הבעיות שלי אתן שואלות
איך אני מוצאת בשלוף מטפלת להללי לשעות הצהריים?
איך אני יכולה לעזוב אותו בכלל בלי שלבי ישבר כל בוקר לרסיסים
.
האם ליבו לא ישבר כל בוקר לרסיסים
?
איזה עבודה/עבודות לבחור מבין השלוש?
איך לא להשתגע באופן כללי? אני יודעת שאלה צרות של עשירים ובכל זאת. אני בפאניקה מוחלטת. מחר נבלה את הבוקר בגינה
בניסיון נואש לצוד מטפלת/בייביסיטר לכמה שעות בכל יום. איך אתן עושות את זה????

Arfilit

New member
על הלב השבור

כמה דמעות שפכתי מפחד הלב השבור... בחיי - יכלו לחבר אותי למוביל הארצי. זה נרגע. אני לא אומרת שיהיה קל - והכי קשה יהיה בהתחלה - אבל זה משתפר. הגעגועים נשארים, והטלפונים למטפלת נשארים, והחיבוק הגדול כשחוזרים הביתה - אבל זה מרגיש כל כך כואב ונורא בכל בוקר כשאני עוזבת. יש הרבה נשיקות (והגבר כל פעם מזהיר אותי לבל אעיר אותה מרוב נשיקות) - וצביטה קלה בלב - אבל אני כבר לא בוכה בדרך לעבודה... לגבי מטפלת - אני לא הצלחתי למצוא בשיטת ה"מפה לאוזן" - ופרסמתי מודעה בעיתון.

yaelia

New member
תודה.

אני בטוחה שכולנו נהיה בסדר. אבל רק המחשבה על זה מכווצת לי את הלב. ברור לי, אגב, שאני אסבול יותר ממנו. הוא יהיה שמח ומאושר עם מטפלת מעולה.

קודם כל תנשמי עמוק

ואחר כך תתחילי לחשב חשבונות ולעשות חושבים כמו שתמיד החלטת את כל ההחלטות החשובות בחייך (מה ללמוד, עם מי להתחתן וכו'
) רק שעכשיו יש עוד מרכיבים להתחשב בהם. בעצם, תגידי לעצמך שתהליך קבלת ההחלטות הוא אותו תהליך, רק בנתונים אחרים. וככה יהיה לך קל יותר להחליט. חוצמזה כבר כתבנו פה שוב ושוב ושוב שאף פעם ההחלטה לא ב100% מוצדקת וצריך לבחור את זו שיותר טובה מהאחרות ולא לחפש את המושלם... אז תזכרי שגם אחרי שתחליטי לא תוכלי להיות לגמרי שקטה ולומר שזו ההחלטה שאין בה חסרונות בכלל, אלא שזו ההחלטה שהכי מתאימה לך בנתונים הקיימים. ועוד דבר חשוב שנובהע מזה: ההחלטה היא זמנית והפיכה. כשהנתונים ישתנו, או אם תגלי שטעית בחישוב, תוכלי תמיד לשנות ולהחליף, (כמובן שאז יהיו מחירים אחרים לשלם, ואולי לא כל האפשרויות ישארו פתוחות, אבל את תהליך קבלת ההחלטות תוכלי לעשות שוב גם אז) אז בניגוד להחלטה הכי חשובה בחייך, זו הבלתי הפיכה והטובה ביותר שעשית (הללי כמובן, אם לא הסברתי מספיק ברור) אי אפשר לבנות - את כל השאר - כן. אז אחרי שתנשמי ותחשבי ותחליטי - שתפי. והמון בהצלחה.

אפרת12

New member
דבר ראשון... וואו../images/Emo70.gif את מבוקשת

וזו בטח הרגשה נהדרת. אז תני לעצמך טפיחה גדולה על השכם בתור בוקר טוב
. אין דבר כזה שהלב לא נשבר, רק שאצל הקטנים זה הפיך... כך אני חושבת. כל יום, לקראת השעה שאני צריכה ללכת להוציא את סיון מהמשפחתון - אני מתרגשת מחדש. ולמרות שיש לי את האפשרות בעצם להיות איתו בבית כל הזמן - הרי הוא חצי שבוע במשפחתון, מסיבות שונות. יכולתי לחסוך גם כאב לב וגם כסף - ובכל זאת עשיתי את הבחירה הזו. אז בכל פעם שאת שומעת את קולות השבר של ה
שלך - תזכרי שבעצם יש לבחירה הזו סיבה. ואחרי הכל - את הרי לא משאירה אותו בסביבה רעה (אני בטוחה שתמצאי לו מטפלת טובה). לגבי איזו עבודה לבחור
נראה לי שאת יכולה לבחור פה שתיים, כי אם אני לא טועה הכתיבה לעיתון היא לא במשרה מלאה (אני צודקת
) ותוכלי לעשות אותה בין לבין. ואפיה - הרי שם את רואה את העתיד, לפי מה שהבנתי, נכון
אז אולי תשלבי את שתיהן
תרגום נשמע לי מעניין, אבל אני לא יודעת איך את מרגישה לגבי זה. זהו
שמחתי לקרוא את ההודעה הזו על הבוקר

ילדונט

New member
קודם כל, סחתיין! ../images/Emo13.gif

שלוש הצעות עבודה? את שווה בטירוף!
עם מטפלת אני לא יכולה לעזור, אבל לגבי הלב, אני חושבת שיהיה בסדר. יכאב קצת כל בוקר (בעיקר שלך, נראה לי
) ויתרחב בשמחה עם כל פגישה מחודשת. כמו רוב הילדים והאמהות. העבודה שאת רואה בה את יעודך, אם אני זוכרת נכון, היא אפיה. אז לכי על זה. בהצלחה!

עמית@

New member
קודם כל- את יכולה למצוא מטפלת

ואיזה כיף לך
שנית- מה הכי מושך אותך? התרגום? העריכה? הכתיבה? האפייה? קשה לי לייעץ.. הלב לא ישבר לרסיסים, הוא יהיה מאושר (גם הלב וגם הילד)

וואו,

אבל נקודה למחשבה נגד האפיה.... מנסיוני בתחום,דווקא בימי שישי וערבי חג יש המווווווווון לחץ,ודווקא אז הכי קשה למצא מסגרת לילד...

lulyK

New member
וואו! שמחה בשבילך על המבחר

ומשוכנעת שכולם יהיו מאושרים בסופו של תהליך

yaelia

New member
תודה לכולכן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התפוז שלי משוגע בימים האחרונים אני כותבת הודעות והוא מוחק לי אותן. לפעמים הוא שולח רק אחת ואז מכריז שביתה. בכל אופן מצאתי פתרונות לכל בעיותיי, או לרובן לפחות. אני אקח את משרת העריכה בחצי משרה, ואת משרת הכתיבה לעיתון (שזה טור ואפשר מהבית). עד הצהריים, ש. יהיה עם הללי ומהצהריים אני. כשנצטרך שעות אקסטרא, אמא או אבא שלי ישמרו עליו בשמחה. אני מרגישה שאני מתחילה להרגע. תודה על התמיכה ועל האמון. אני חייבת לציין שאחרי שלא עבדתי כל כך הרבה זמן, אני מרגישה כאילו שזה יהיה היום הראשון בחיים שלי שאני עובדת.

wieci

New member
מזל טוב על העבודות החדשות

איזה יופי שהכל ככה מסתדר ומשתבץ למקומו. מתי את מתחילה לעבוד?

למעלה