אאאאוווווווווווווףףףףףףףףףף

אאאאוווווווווווווףףףףףףףףףף../images/Emo5.gif../images/Emo73.gif

בכמה ימים האחרונים נעדרתי מהפורום, כי תומר מיום שלישי חולה עם דלקת אזניים, ביום שלישי ורביעי אני ובעלי התחלקנו במשמרות, כך שקצת עבדתי (ולכן נכנסתי לפורום). תומר היה פשוט בלתי נסבל (בגלל הכאבים) ובכה כל הזמן, כל הזמן בקריזה ועצבים, בכי בלתי פוסק, התעורר המון בלילה, דחפנו לו כ"כ הרבה תרופות... כבר לא ידענו מה לעשות. וביום חמישי, היה לבעלי ראיון עבודה, אז נשארתי עם תומר בבית. הוא כמובן היה בלתי נסבל (מזל שהוא ישן קצת), כל הזמן עם חום לא מאוד גבוה (38.5) אבל נודניק... ומכיוון שירד קצת גשם, בעלי נסע עם האוטו שלי ולא עם האופנוע שלו... עשה תאונה, והרס לי את האוטו... לבעלי לא קרה כלום, אבל האוטו - טוטאל לוסט. אז הוא גם חזר הביתה נורא מאוחר (עד שהוא הסתדר עם הגרר והשמאי ולמצוא איך להגיע הביתה) והיה לי נורא קשה עם תומר (אף פעם הוא לא עבר מחלה בצורה כ"כ קשה!) ולמחרת הודיעו לנו שהאוטו טוטאל לוסט, ועכשיו צריך לחכות עד שהביטוח יתן לנו כסף, וזה יכול לקחת המון זמן...... תבינו, אנחנו גרים בישוב שכמעט אין ממנו אוטובוסים, מה גם שאני לוקחת את תומר איתי כי המעון שלו אצלי בעבודה, אז אוטובוס לא בא בחשבון. מונית עולה המון כסף, עדיף לי להישאר בבית מאשר להפסיד כ"כ הרבה כסף על מונית, ואין מי שיקח אותי! מיום רביעי בערב לא יצאתי מהבית, כי אין לי אוטו, ועם תומר לא יצאתי לטייל כי היתה רוח והוא סובל מהאזניים, ואתמול התחיל לי כאב גרון נוראי שרק הולך ומתעצם, נראה לי לכיוון אנגינה... ואני לא יכולה אפילו ללכת לרופא, כי אין לי אוטו!!! (אין לנו רופא בישוב, צריך לסוע לישוב סמוך) - איזה חוסר אונים ! לפחות בעלי נייד עם האופנוע, אז הוא הספיק לעשות קניות לחג וכמה סידורים. ומה שנראה כרגע, זה שאני תקועה... וכואב לי הגרון (אורנה, יש טיפים מהירים?) ולפחות תומר קצת ישן, ומאתמול בערב גם מרגיש יותר טוב והשתפר המצב-רוח, אז מצאתי כמה דקות לעלות למחשב ולהתעדכן במה שקורה בפורום, וקצת לפרוק את התסכול.... לילה טוב לכולם ושבוע טוב (יותר מהסופ"ש שלי...)

odeia

New member
המון וטימין סי עם אבץ, לימון עם מים

חמים והמון, לקנות טבעי של פלוריס לגרון זה מעולה, לגרגר מי מלח, לפני השינה כוס עם יין אדום מתוק של קידוש עם קינמון לחמם במיקרו ולשתות במיטה, בבוקר את אחרת, אם את מניקה אז לא לעשות את זה. לילד - חייבים אוטלין ואם אין בנתיים לחמם קצת שמן זית עם שום קצוץ בפנים. כשמתקרר לטפטף לאוזניים. תרגישו טוב והחלמה נעימה

דבר ראשון אני שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק

שאולי יביא איתו את המרפא הטוטאלי לך ולתומר. אני לא מכירה הרבה תרופות סבתא, אבל תה חם + דבש (לא חלב, כי הוא מחמיץ על מיתרי הקול ו"סוחב" אליו חיידקים...) יכול להקל, ולו במעט. תעדכני אותנו מה קורה איתכם. החלמה מהירה, סיגל של שגיא

../images/Emo51.gif!

אני לא אוהבת תה.... אפשר נס קפה עם חלב?... תומר כבר קם.... התעוררות ראשונה בלילה לפני 23:00 בדר"כ אומרת שיהיו עוד הרבה. בינתיים בעלי למטה, אז הוא ניגש אליו. שוב תודה, אתן נהדרות!

odeia

New member
ואם תוסיפי לתה של סיגל גם ברנדי אז

זה יהיה עוד יותר טוב

לגבי החלב

הערה קטנה, מזונות ונוזלים ששותים יורדים בושט ולא בקנה הנשימה שבהמשך מסלולו "יושבים" מיתרי הקול. כך שהחלב לא ישב על המיתרים. מה שכן, לחלב ומוצריו יש נטיה לגרום ליצירת ליחה ולכן לא תמיד מומלצים. אם את לא סובלת מנזלות וליחה תהני מהקפה שלך! את הדבש תוכלי לאכול בכפית
תרגישי טוב.

אכן כך, אבל עד כמה שידיעתי מגעת,

יש סיכוי אפילו של מס´ טיפות להגיע למייתרי הקול (וכל הידע הזה רק משיעורי הזימרה בסמינר, כי את השעור הרלוונטי בפקולטה לרפואה, כנראה פיספסתי
).

לסיגל המזמרת../images/Emo124.gif(הכי קרוב למיקרו

למיקרופון) לא פלא שאת אנטי חלב
באמת לא מומלץ לזמרים, שחקנים ושאר אנשי במה ללגום חלב לפני הופעות, מהסיבות שציינתי. לא מומלץ להם לפצח פיצוחים למינהם בכללם בוטנים ואגוזים מהסיבות שאת ציינת- בכל זאת לא נעים להשתנק על הבמה

יוווו, אני בכלל לא מזמרת....../images/Emo12.gif

אבל זה היה מקצוע הבחירה הראשי שלי בסמינר (מוסיקה). שעורי הזימרה שלנו היו בשעה 07:00 בבוקר. 20 בנות, עומדות במעגל ומשמיעות קולות מצחיקים ועושות פרצופים עוד יותר מצחיקים. נאסר עלינו לשתות כל משקה עם חלב על הבוקר, והומלץ לנו רק מים חמים, לחימום הגרון - אבל עד כאן!!! גם להתיצב בסמינר בשעה 07:00 בבוקר, ללא קפה, ועוד ללגום מים חמים...איכס...
ולגבי הפיצוחים למינהם - מי בכלל יכל לאכול לפני הופעה?

וואוו....

קודם כל תרגישו טוב! עברו עלייך ימים קשים עם תומר אבל הנה כבר נראה שהוא יוצא מהמחלה שלו. לגבי המכונית, טוטל לוס זה אומר שהתאונה היתה לא קלה והנה בעלך יצא ללא פגע! עוד סיבה להיות חיוביים. האם אין אפשרות שתקבלו רכב חלופי מחברת הביטוח?? לגבי הגרון. אצלי תמיד עוזר כפית דבש וקלגרון. תרגישו טוב.

וואוו....

קודם כל תרגישו טוב! עברו עלייך ימים קשים עם תומר אבל הנה כבר נראה שהוא יוצא מהמחלה שלו. לגבי המכונית, טוטל לוס זה אומר שהתאונה היתה לא קלה והנה בעלך יצא ללא פגע! עוד סיבה להיות חיוביים. האם אין אפשרות שתקבלו רכב חלופי מחברת הביטוח?? לגבי הגרון. אצלי תמיד עוזר כפית דבש וקלגרון. תרגישו טוב.

תודה, ניריתי

החלטתי לא לשתות קפה בכ"ז, כדי שאוכל להרדם. אבל אני אנסה את הדבש, וכל מה שאורנה הציעה לי. אגב, התאונה לא היתה קשה במיוחד, פשוט האוטו שלי כבר די ישן (סוזוקי סוויפט 89), ומכיוון שטוטאל לוסט נחשב אם התיקון הוא מעל ל - 50% מערך המכונית, זה לא היה כ"כ קשה להגיע למצב כזה. אז נכון שלבעלי לא קרה כלום, אבל בואי נגיד שגם אם הייתי דופקת את האוטו בחניה, הוא היה טוטאל לוסט.... אני כמובן מגזימה, אבל הפואנטה היא שהתאונה לא היתה קשה - תודה לאל (ולבעלי שלא נסע מהר) לא נקבל רכב חלופי, כי לרכב כזה עושים רק ביטוח צד ג´ ולא מקיף, אז מחברת הביטוח אני צריכה להגיד תודה אם אני אקבל את שווי המכונית במחירון - ומהר!!! אני הולכת לנסות לישון קצת, מחכה לי יופי של יום מחר. לילה טוב ושוב תודה לכולכן.

מה שעבר עליך...

אני מקווה שכשתקראי את ההודעה אתם כבר מרגישים יותר טוב. לא קל בכלל... ולגבי האוטו, איך אומרים בפולנית - מזל שנגמר ככה... שיהיה חג שמח ובריא ומאושר!

רפואה שלמה לך ולתומר ../images/Emo9.gif

מקווה שתרגישו טוב. אני יודעת כמה זה נורא הימים האלה. אנחנו והם נורא אומללים. מקווה שיעבור מהר, וגם שתהיו ממונעים במהרה. תרגישו טוב

תודה לכולם ../images/Emo51.gif

חזרנו סוף סוף לעבודה ולמעון, מרגישים קצת יותר טוב אבל עדיין לא ממונעים. היה לי טרמפ מעולה עם שכנה היום, אבל עדיין אנחנו תקועים בלי אוטו למהלך החג, לפחות. אולי נשכיר אוטו, אבל זה נורא יקר. ולכן גם לא נגיע למפגש - אם יהיה או לא. תודה על כל הטיפים והעידוד, בתקווה שיהיה קצת יותר טוב (אני עדיין מבואסת לאללה) ביי

למעלה