אאאאך

אאאאך

איזה יפה היה ההופעה עכשיו בפארטי אין דה פארק! יוואואוו איזה מדהים צ'ארלי שאני אמות.. איך השיר הראשון השיער שלו כזה עף והעיינים שלו כאלה יפות אוף יואואוואואואו! אני מתה ביי

just jenny

New member
ההופעה באמת הייתה 10!!!!

איזה כוסון צ'ארלי היה שם!!!!! גם את שמת לב כשהשיער שלו עף????? איזה כוסון הוא היה ככה!!!!!!!!! וואו!!! אני עוד שניה מתעלפת!!!! אין מושלמים!!!!!!! אהבתי אהבתי!!!!!!
חחחחחח... וראיתם איך למאט נפלו כל המכנסיים?? כל התחתונים היו בחוץ.. חחחחח... מושלם שלי!!
אין הם כולם מושלמים שם!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחח

בכל הופעה נופל למאט המכנסיים חחחחח.. ויואוא עוד שניה נפלתי מצ'ארלי איך שעף לא השיער כזה.. עוד רגע נישקתי תטלווזיה וכו' חחח.. אבל לא כי אבא שלי היה שם חיחי...

סתיוית

New member
הופעה מושלמת- חרשני בגדים

ההופעה הייתה מעולה. אבל גאד. אתם חורשים בגדים לגמרייייייייייייייייי גוונו בובים. ובאמת מה הסיפור של מאט? לגמרי נפלו לא המכנסים (כמו תמיד) לא שזה מפריע לי......... אבל הכי חשוב-גיימס היה פאקינג מושלם

סתיוית

New member
אגב,שמתם לב שאהבו את באסטד

יותר מכולם? כאילו זה רק אני או שההתלהבות אצלם הייתה יותר גדולה משל הרבה אחרים?

כן זה לא רק את

ככה זה בנות חחחחחחח צרחות בלאגנים וראסמי הם חורשים על בגדיםםםםםםםם! בטירוף! כאילו שחסרלהם כסף...=| טוב אבל אני אוהבת אותם כמו שהם (את צ'ארלייייי כל כךךךךךךךךךךךךךךך)

dani 182

New member
ווא דה פאקקקקקקקקקק

איזה הופעה מושלמת ג'יימס גררררררר אבל ווא דה פאק איפה מקפלייייייייייי??? מישהי מוכנה לענות ליייייייי

blink me1

New member
לא ראיתי לא ראיתי לא ראיתי לא ראיתי

יש למישו תמונה?!!? סרטון? משוווווווווווווווווווו??

iI0veBuSTeD

New member
ראיתיייייייי והקלטתיייייייייייי

איזה חמודים הםםםםםםםם אני מתה עליהםםםםםםםםם ומה אכפת לי שהם חורשים על הבגדים שיחרשוווווווווווווו ומה אכפת לי שלמאט נופל המכנסיים הלוואי שיפול לו גם התחתונים חחחחחחחחחחח אני מבטולה חבל על הזמןןןןן חחחחחחחחחחחחחחח

Air Hostess

New member
אני הכי אהבתי את ההופעה של בלו../images/Emo3.gif

לי לי שוב לי.. המשיכו לצעוק לבלו גם כשהם שרו.. ולי היה כזה חמודדדדד!!!!!! ודאנקן היה יפה כרגיל (גם לי היה יפה וחמוד :p) אנטוני היה יפה בהופעה ולסיימון ממש יפה חולצה בלי שרוולים אבל גם ההופעה של באסטד הייתה טובה.. מאט היה שם הכי חמוד בלי כמעט בלי מכנסיים
אני לא אוהבת את צ'ארלי אבל הוא היה יפה שם ועל ג'יימס אני לא אגיב.. (הוא כרגיל נראה טוב..)

SShiRaS

New member
גם עלי..

ו-ווסטלייף.. ארג... בעיטה סורי אם אתן אוהבות אותם וזה מעצבן אתכן.. הם פשוט מעצבנים

תראי

אני שונאת להקות פופ..אני שונאאת פופ ואת באסטד אני לא מחשיבה לפופ.. מבחינתי זה רוק!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifלא ראיתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אבל חברה שלי../images/Emo13.gif כנראה מביאה לי את זה צרוב על דיסק../images/Emo45.gif... נחזיק אצבעות *מחזיקה אצבעות*

למעלה