אאאווףףף

talicoh

New member
אאאווףףף../images/Emo7.gif

סליחה שאני "מתפרצת" לפורום דווקא בבעיה בפעם הראשונה, אבל אני כאן לבד וממש חייבת לפרוק... התווכחתי עם בעלי ושלחתי אותו לחברים לבד... היינו אמורים ללכת יחד לשבת כל החבר'ה שלו בבית של אחד החברים. כבר מהצהרים (אנחנו גרים לסירוגין אצל הוריי והוריו ומקווים לקנות דירה בקרוב) הוא "הקפיץ" אותי בטלפון שעוד 10 דקות הוא אצלי- אני שונאת את זה! איך ב-10 דקות אפשר להתארגן להתקלח להתאפר ולהחליט מה לובשים? במיוחד שנוסעים אליו קודם לארוחה עם המשפחה ורק אח"כ לחברים ואני כבר אמורה להיות מוכנה... אח"כ בזמן הארוחה הוא דיבר עם כל המשפחה על דירה ואיפה כן כדאי לקנות ואיפה לא כדאי ולא נתן לי להשחיל מילה, עד כדי כבר שכל פעם שבאתי להגיד משהו הרגשתי שאני צריכה להרים את הקול כדי להתגבר עליו... ועד שכבר נמאס לי וקמתי באמצע הארוחה מהשולחן והוא אמר לי: הנה את יכולה עכשיו לדבר ואמרתי: עכשיו אני כבר לא רוצה. טוב, כמובן שאחרי שתי דקות הוא בא אליי לחדר ואומר: טוב, בואי, מה את עושה סצנות? למה שהוא יגיד שהוא מצטער שהוא סותם לי את הפה? החלטתי להשאר בחדר. לחברים היינו אמורים ללכת ב-20:30-21:00 אבל דקה לפני הוא החליט להתקשר לבדוק אם התבטל- (לא הבנתי מה הקטע- אם היה מתבטל היו מודיעים לנו- לא?) כמובן שלא התבטל אבל התברר שההזמנה היא ל22:00 - והשעה הייתה 21:00 אחרי שכבר הייתי לבושה ומאופרת, תפסתי עצבים ואמרתי לו שילך לבד ויעזוב אותי בשקט. אחרי שעה כאילו כלום: נו, בואי, נזוז. לא באה.תגיד שנרדמתי. טוב. אחרי דקה: את בטוחה שאת לא רוצה לבוא? איזו מן שאלה זו? עכשיו יש כאן עוד קטע- כשמדובר בחברים שלי הוא מה זה כבד - כשמדובר בחברים שלו הוא שיא הקלילות. אז הוא שאל: מה אני יגיד, מה התירוץ הכי טוב? ועניתי: כמו שאתה אומר לי לכי לבד ואני מוצאת תירוצים, וחוץ מזה בשביל מה אני יבוא במילא אתה תסתום לי את הפה.... למה הוא לא מסוגל לבוא ולהגיד: עזבי שטויות- אני רוצה שתבואי איתי...? למה הוא לא שם לבלדברים שהוא עושה וגםלא מתנצל אלא מנסה רק לטייח אותם? בקטע שהחלטתי לא ללכת הרגיז אותי גם החוסר ארגון- הוא לא יודע מתי קבעו אבל הוא זורק לי 20:30, מקפיץ אותי להתארגן בטיל, ובסוף זה בכלל שעה אח"כ+אחרי שהוא סותם לי את הפה (משהו שקרה גם אתמול בשיחה בנושא הדירה עם אחיו) אז הרגשתי גם חוסר חשק כבר לבוא, וגם מהעצבים התחלתי לעשות "דווקא" כמו שהוא כבד ואני צריכה להמציא תירוצים לחברים שלי-אז שירגיש גם פעם אחת מה זה.... סליחה שיצא כזה ארוך......... אולי התנהגתי כמו ילדה קטנה ומפגרת ואולי לא, אבל נעלבתי וזה מה שיצא...

TheWhiteTigris

New member
אמ... אני לא נשוי

כך שאין לי ניסיון בתחום הזה של נישואים של שנים עם אותו בן זוג, אבל ננסה בכ"ז לענות. קודם כל, מה לעושת הגברים לא אוהבים "לשבת לדבר על זה". זה סתם מזבזבז את הזמן ולא מפיק תועלת. אז מטייחים. כי במקרה הזה שנעלבת, זה באמת היה שטויות, בלי לפגוע. פיתרון?... אין לי. אם היה, הייתי עכשיו יועץ לעינייני בנים-בנות במשרה מלאה

MAX D

New member
לא יודע מה בדיוק להגיד לך...

שנייכם דבילים מוות, במקום שכל אחד יפתח קצת את הראש, יקח יוזמה ויהיה זה שיגיד: "בוא/י נדבר על זה", כל אחד מכם שומר את מה שמציק עמוק עמוק בבטן... זוגיות ובעיקר נישואין בנויים על אמון ותיקשורת טובה, אלו הם היסודות- כדאי שתשקיעו בהם...

talicoh

New member
היי מקס ../images/Emo3.gif

אין ספק שלפי איך שנשמעתי ביום שישי זה באמת נשמע ככה. הייתי מאוד נסערת ושפכתי הכול וכשאני קוראת את זה עכשיו זה באמת נראה טיפשי. האמת היא שאנחנו מתקשרים ואפילו די טוב, רק שהמתח הכלכלי שלפני קניית דירה מוחק לנו את התאים במוח ומקצר לנו את הפיוזים- אבל עוד באותו ערב הכול נפתר: בעלי חזר הבייתה כמעט באחת בלילה ונשארנו לדבר עד ארבע לפנות בוקר. הוא אמר שחסרתי לכולם שם ולו במיוחד, שהוא ישב וחשב שם על הרבה דברים והצליח להסתכל על הדברים מבחוץ ושהוא מתנצל על שפגע בי ומודע לכמה שזה לא היה בסדר. הוא אמר שאני האשה המושלמת בשבילו ושאני הדבר הכי טוב שקרה לו, שהוא אוהב אותי מאוד מאוד ולא רוצה שדברים כאלו יקרו יותר. כמובן שעם הריגשי שלי ישר נכנסו גם הדמעות לסיפור, וגם אני אמרתי לו כמה וכמה דברים נחמדים עליו- ובעיקר אמרתי לו כמה אני שמחה שאנחנו יושבים ומדברים- ולא נלחמים, מדברים. כל העסק הכלכלי של רכישת דירה ממש מאוד מאוד (ואני שוב מדגישה מאוד) מלחיץ אותנו וזה משליך לעניינים אחרים, אבל תודה לאל, באותו ערב ישבנו עד 4 לפנות בוקר, הבהרנו דברים, התרגשנו וריגשנו אחד את השניה במילים שיצאו מהלב ונרדמנו מחובקים... נכון שהייתי קטנונית ואני לא חושבת שזה שלא הלכתי איתו היה בסדר- אבל בדיעבד, זה הכניס אותו קצת לפרופורציה ועל זה אני שמחה. בסך הכול- אני לא מחליפה אותו באף אחד בעולם!! אני מאוהבת בו בטירוף, אני רואה גברים מסביבי גם גברים מאוד מושכים והלב שלי מתחמם מהמחשבה שכמה כייף לי שאני מרגישה שאין מי שיכול להתעלות עליו.... זהו, כמו שבאתי בסערה- רציתי לעדכן שסוף טוב הכול טוב- תודה לאל!!!

בשלולית

New member
ממש ממש שמחה לשמוע...

האמת שקראתי את השיחה שלך כבר כששלחת אותה.. לא ממש ידעתי מה להגיד.. בכל אופן שמחה שהכל הסתדר! ונשמע שממש טוב לכם!!!
שישאר ככה

למעלה