אאאווקייייי....

אאאווקייייי....

אנשיםם.....אני כותב לכם מהמחשב של אחותי.....ד"א רק שתדעו....היא ילדה לפני שלושה ימים ככה שאני דודודודודודדדד.......כן כן דוד אדם נשמע מעוולה!!!......קיצר אז בגלל שאני אצלה הספקתי לענות לרוב המסרים אבל לא לכולםםם......מזכיר לכם עוד פעם.....כל מספר שאתם מקבלים ממישהו בקשר אלי (אי סי קיו מסנג'ר פלאפון טלפון מידת נעליים חולצה או מספר המזל שלי) ולא אני אישית פרסמתי אותו סביר להניח שהוא לא נכון!@....,יש פה מתחזים שעובדים על אנשים.......אז אל תפלו סתם.... מתתתתתתתתתת עליכם.... אדם.!

Pinky a

New member
חח לה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יווו מזל טויב אדם
|תינוק| מתים עליך חזרה

מותק13

New member
יווו אדם מזל"ט נשמהה כנסס

יאא אז ככה אדם אני חדשה כן אני בקרוס 13[[יאאלה להתחיל לקנות מתנות...]] חחח סתאםם ואני מזה שמחה בשבילך שאתה "דוד אדם" חחחח יאאאא חלום לדבסר איתך....!!! אני ישמח אם תגיב להודעה שלי כי אני מתה עליך גם מ"ארבעה בעקבות החג" וגם מראש גדולל....חחח אז בקשה תגיב!!
אוהבת המוןןן ירדן דדון

יווו נשמההה..

קודם כל...מזל טוב
חח איך אני מקנאה בתינוק יש לו דוד כזה מושלםםם...חחח אתה עדין לא ענית לי על המסר!
קח ת'זמן נשמה..אני מחכה... מזללל טובבב יפה שליייייייייייייי

°°NaTaLi°°

New member
מזל טוב אדם!!!

המון המון המון מזל טוב!!!! אני בטוחה שאתה מת מאושר!! ובעניין האיסיקיו הטלפון וכו... אני יודעת שכולם מזייפים בדיוק אתמול ידיד שלי אמר לי שיש לו תאיסיקיו שלך ולא האמנתי לו הוא ממש התווכח איתי.יא איזה מעצבן הוא עשה לי בכוונה...

RINAT OFIR

New member
אדםםםםם!!!!

מזל טוב אח שלי... באמת דוד אדם נשמע טוב... חחחח אז שוב המון המון מזל טוב.

מתוקה 12

New member
מזל"ט דוד אדם......חחח

איך אני מקנא בתינוק...שיואו...... האלף שלי לא כל כך עובדת במקלדת.....

lilo the sexit

New member
גוווווווווווווווווווווווווווור

התגעגעתי!!!!! מה נסגר?!?!?!?!?!? איפה אתה?!?!?! סוף סוף אתה כותב!!!!!!!!!!!!!!!!11

lilo the sexit

New member
לא זכור לי שרשמת פה...

אבל העיקר שאתה ממשיך לגלוש פה!!
אהה...ודרך אגב...יש הודעת שרשרת באי-מיילים ושלחו לי תמונה לא הכי יפה...ובטעות נראה לי ששלחתי לך גם!סורי...(נינט ושירי באמצע משהו..)

ליאת אם זו התמונה שלהן מהמקלחת

רק שתדעי שזה פוטושופ!!!!! גמני ראיתי את זה זה לא אמיתי בשיט...!!! ורואים את זה....

מותק13

New member
יווו גור אנלא מאמינההה!!!כנסס

היי גור!!אני חדשה כאן ואני הייתי מזה שמחה אם תגיב....אז ככה יש לי רק שאלה אחת...איך זה היה לעבוד עם יוסי וטירן ב"מאמא מיה"[[איך שלא כותבים את זה...חחח]] וואי הייתי מזה שמחה אם תגיב!!!
אוהבת...ירדן

במילה אחת? מדהים.

יוסי מוכשר גם בכתיבה ונגינה ואת טירן קשה להבין... שניהם משחקים בצורה כל כך מצחיקה והורגת... קשה להיות איתם באותו חדר 5 דקות ולהישאר אדיש... אנשים מדהימים, ובכלל כל הקאסט של "מאמאמיה" הייתה הברקה בעיני כי זה אוסף של כשרונות שלא מוצאים בכל מקום.

למעלה