אאא-ננננ-גגג-ללל-ייי-ההה

Dreamsphere

New member
אאא-ננננ-גגג-ללל-ייי-ההה

מה אתם אומרים הסיכויים שלה? אני תמיד תמכתי בהם

אורדי12

New member
עכשיו אנגליה היא נבחרת

די בינונית וצריך להתייחס אליה בהתאם. ההימור שלי: הכי גבוה: מקום 3 (ייחשב כהפתעה) הכי נמוך: אני אומר שאת הבתים לפחות היא עוברת בשלום.

גלעד2287

New member
כבר רשמתי... ושתדע ש...

אני תמיד מעוניין באנגליה... אני ממש מתמצא בנבחרת ובליגה פשוט אני חולהההה על מנצ´סטר ומבין הכל כמעט ומכיר שחקנים וכשרונות וצעירים והכל... ומה אני אגיד לך?? אנגליה זה לא זה.......... אנגליה לא תגיע רחוק למרות שיש להם קבוצה מעולה ואין מה לעשות זה המצב ככה אנגליה תמיד... כל פעם יש תחושה שהפעם זאת הפעם אבל זה לא זהההה... וככה זה יהיה עוד הרבה זמן...

Dreamsphere

New member
כן אני יודע זה מבעס עוד יותר מבעס

לשמוע את זה כל שנה מחדש

Luke

New member
הבעיה של אנגליה לאורך השנים

הייתה ההגנה שלה שלה. סוון (הנואף) אריקסון ידוע כמאמן שיודע לייצב הגנות . במידה וההגנה תראה טוב הנבחרת יכולה להגיע רחוק, כי לפי המונדיאלים הקודמים גם זה הולך להיות טורניר של משחקים משמימים עד אימה עם בונקרים תעשייתים (איטליה) וגועל נפש במרכז השדה. ואם לא אנגליה..אז נתנחם בשוודיה או דנמרק..כי לקחו לנו את הולנד ):

אורדי12

New member
כן אבל...

עכשיו שקירון דאייר ובקהאם יהיו בטוח בסגל...סיכוייה של אנגליה עלו.

Luke

New member
אבל חסרונו של גארי נוויל

הוא יותר ממשמעותי...כל התיאום הגנה התקפה בצד ימין של הנבחרת נחלש..אך תשכח שהוא ובקהם משחקים יחד מהילדים בצד ימין וזה מסוג הדברים שאין להם תחליף בכדורגל , כל הנבחרות הגדולות באמת התבססו על השלד של הקבוצה הכי טובה בליגה (הולנד-אייקס, איטליה-מילאן, גרמניה-ביירן) שמשחק ביחד הרבה זמן..ולכן לדעתי לגארי נוויל אין תחליף ברמה שלו מימין.

למעלה