אאא 20.6 תאריך מלחיץ...

orianush

New member
אאא 20.6 תאריך מלחיץ...

קיבלתי היום תעודה.. יש לי ממוצע 83.. וזה גם בגלל מורה כלבה אחת שאוהבת להרוס תעודות.. היא מלמדת אותי לשון וערבית והיא סתם נותנת ציונים נמוכים יותר ממה שמגיע והיא עושה את זה לכולם.. בלשון היא נתנה לי 90 שלפי הממוצע של הכל אני צריכה לקבל לפחות 95.. אבל עוד בסדר.. ובערבית היא נתנה לי 70?!?!?!? מגיע לי לפחות 85.. רק שהיא לא הייתה בבצפר אז לא יכלתי להתלונן.. אם היא הייתה הייתי גורמת לה להוציא לי תעודה חדשה!.. איך התעודות שלכם למי שקיבל?? טוב וחוץ מהתעודות אח שלי היום מתחתן.. וזה קצת מלחיץ.. אני לא יודעת אם זה באמת לחץ או שזה בעצם התרגשות.. יש לי כבר אחות נשואה עם ילד אבל הוא האח הגדול שלי אז זה בכל זאת מלחיץ וגם זה אומר שהחתונה הבאה היא שלי חחח... טוב אז זהו.. תספרו מה איתכם..

yo bo yo

New member
אוריאן

המון הצלחה עם החתונה. אחרי החתן והכלה שתהיי הכי פצצתית. לגבי הציונים , זה לא כזה נורא, העיקר שעברת כרגע, תמיד תוכלי לשפר או לערער אם זה כל כך קריטי. בסה"כ לא רע לך בכלל, הסתכלי על חצי הכוס המלאה. המון מזל טוב שלך אורלי

orianush

New member
תודה רבה!

והחתונה הייתה ממש יפה.. בכניסה היה רגב הוד והוא שר התינשאי לי אהובה וזה היה הפתעה.. והתרגשתי מאוד חח.. בהמשך הערב השתכרתי וזה היה כזה מצחיק.. מההתרגשות שתיתי יותר מדי ונכנסתי להתקפי צחוק.. במשך 4 שעות לא הפסקתי לצחוק וזה היה מפדח חח אבל לא נורא העיקר שעבר וזהו.. ושוב
אוריאן

צנובר

New member
מזל טוב לך ולאחיך

ולמרות שהחתונה כבר עברה, והכל בטח היה נהדר, עדיין מגיע לך מזל טוב. ובקשר לציונים, טוב, כשאני הייתי מורה (עכשיו בטח כולכם תשנאו אותי) אבל לי היתה שיטה מיוחדת של ציונים: אצלי לא היו בחינות בכלל. היו עבודות שנעשו בד"כ בקבוצות. ואת הציונים (כי צריך מה לעשות) הייתי יושב עם כל תלמיד בנפרד ומחליטים על הציון ביחד. זה תמיד שיקף את המציאות, חסך התרגשויות מיותרות, ותאמינו לי התלמידים שלי ידעו את החומר לא פחות מכם... ואח"כ כשכבר לימדתי באוניברסיטה פרחי הוראה, זאת השיטה שניסיתי להנחיל גם למורים שבדרך. וזה לא היה קל לשכנע מורים לוותר על כלי ה"שליטה" הזה של בחינות וציונים. בכל מקרה מקווה שקיבלתם תעודות טובות, ואם לא אל תוותרו. ולמי שעדיין יש בחינות בגרות בדרך המון בהצלחה, בעיקר במועד ב' במתמטיקה. צנובר

i D a N 16

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo49.gif

גם אני קיבלתי תעודה..אבל מי שם עליה בגיל שלי?? חחחחח... הממוצע היה 87 או משהו כזה...וזה אחלה יחסית ל-17 מקצועות שיש לי בתעודה,גם קיבלתי "תלמיד מצטיין"
מזל טוב לכם

למעלה