אאהההה-הההאאאאאא!!!

pokegirl

New member
אאהההה-הההאאאאאא!!!

זוכרים מה אמרתי על הפרק שבו טרייסי תופס את הסייטר (בלה בלה למה אש לא נתן לצוות רוקט לתפוס את הסייטרים, הרי הם היו פראיים בלה בלה)? אז מצאתי עוד משהו כזה! בפרק ההוא... ``בורוד``...: אש מגיע לאי וכשהשוטרת ג`ני פוגשת אותו... עוצרת אותו, אבל אז משחררת אותו... בתירוץ שכיביכול ``הוא לא ידע``... אבל כשצוות רוקט מגיעים לאי... הם גם לא ידעו שזה שמורת טבע כזאת, אבל אש האידיוט הזה בכל זאת תקף אותם אפילו שהם לא ידעו שזאת שמורה! למה לו מותר לא לדעת וכשצוות רוקט לא יודעים לאף אחד לא אכפת??????????????????????????????? זה מראה עד כמה אש אידיוט ומפגר!

Dragonite

New member
ושוב מתחילים...

אני איגד את זה שוב: (ולפני כן, אני רק רוצה להבהיר, שאין לי שום דבר נגד צוות-רוקט). הם הרעים. הם ה-ר-ע-י-ם!!! שמו אותם בסדרה בגלל זה. זו הסבה היחידה. חוץ מזה, שהם ניסו לתפוס אותם ברשת, ולא בפוקדור...

Dragonite

New member
ועוד משהו...

תסתכלו על ההודעה שכתבתי לפני כמה ימים...

pokegirl

New member
אההההה

הם תופסים אותם ברשת ואז בפוכדור... במקום להחליש אותו קודם ואז לתפוס אותו בפוכדור... לי זה נראה אותו הדבר... חוץ מזה שלא מכאיבים לפוקמון עם הרשת...

Nire

New member
פוקגירל זה לא נכון ממש

אש הוא אולי אדיוט אבל צוות רוקט תמיד מנסה לגנוב ממנו, לרמות אותו ולעשות דברים לא הוגנים. בסה``כ אש לא חיב להם כלום ולכן מותר לו לעשות להם מה שבא לו. אש חוץ מזה הוא ילד נחמד, והסיבה שהוא נראה אדיוט כמו כל הדמויות בפוקימון זה שהאנימציה מגוחכת, גרועה ולא אמינה. יש לי עוד שתי שאלות: 1. בת כמה את? 2. מה שלומך? 3. מה זה אההההה-הההההה שכתבת בכותרת להודעה?

pokegirl

New member
אז זה לא יהיה ``אההה``

זה יהיה ``גרררררררררררר`` מה ז``א אם הוא לא חייב להם כלום הוא יכול לעשות להם מה שבא לו? לדוגמה-אני יכולה לבוא לאנשים שקוטפים פרחים (מוגנים, אבל הם לא יודעים את זה) באיזה שדה ולהתחיל לתת להם מכות? הרי הם ציבוריים (הפרחים)... הם לא של אף אחד! בדיוק כמו הפוקמונים הורודים... אני עוד מעט בת 15 והפורום הזה לא תורם לבריאות הנפשית שלי

למעלה