אאהייה בחיבנמס

אאהייה בחיבנמס

כתבתי שיר ואני ילדה היפראקטיבית שננעלה בבית ואין לי מה לעשות איתו, ומשום מה אני מרגישה חייבת לעשות איתו משהו, וקראתי אותו כבר 9 פעמים ברבע שעה וניסיתי לסגור אותו בארון ולחשוב על משהו אחר אבל הוא פשוט.. תפס אותי חזק מידי והכניס אותי למצב בעייתי אז אני משליכה אותו לפה.... אין ברירה אחרת...'צטערת.. זה שיר מס' 1.. מין קטע מפגר שיצא לי לכתוב בדקה... ** מישהו קודח לי בשיניים כל לילה עם מחשבות אסורות או מקל פלסטיק הוא מזמם לי שירים עממים בערבית ומחייך בציניות כל פעם שאני צועקת לו "אני לא אשכנזיה!" "לא, את בסך הכל נכנסת". *** שיר מס' 2.. (להת') דף לבן תעמוד ותחכה לי רק בפינות חדות כמו טיפוס אופטימי כמו כל השטויות שרציתי לומר לך בקצב מהיר מידי שלא יכולת להקשיב. ובחוסר רצון מופגן הגזמת עליי איך אהבת לצייר עליי פרצופים עצובים. XXX תפחדו הרבה ותברחו בשבילי בצעדים קטנים כמו אנשים נורמלים כמו כל הדברים שפחדתי לומר לכם במילים ארוכות מידי שלא יכולתם להבין. ואמרתם לי לחפש בשמיים אישיות אחרת בעודף ביטחון מוחצן הלכתם עליי איך אהבתם לקשקש עליי קווים אדומים. *** אני חייבת להשיג לעצמי תחביב.. :\

koryz

New member
שלום כותבת!

יש לך כישרון מודחק את עוצרת את עצמך משדרת לעצמך שלילי "מין קטע מפגר" "כל השטויות שרציתי לומר" אף אחד לא יוכל לברוח בשבילך. אין אנשים נורמלים יש אנשים אמיצים שמנסים לחיות מתחת לכל המסיכות כולם בני אדם ישנים בלילה אוכלים, עובדים, מתקלחים מנסים לעשות כמיטב יכולתם, בזמן שיש, במה שאלוהים נתן את חייבת להפסיק לשפוט את עצמך במילא אנשים אחרים יעשו את זה תהיי את, לפחות כאן אם לא כאן אז בכל מקום אחר. זה בדיוק "לחפש אישיות אחרת". תהיי גלויה רק עם אנשים שמאפשרים לך להיות מי שאת. אין רע בלהיות קונפורמיים לייט כדי לשמור על עצמנו.. לא כולם מוכרחים להיות באותה רמת חשיבות אצלך. החשיבות של בנאדם היא רק מה שאת מוכנה לתת לו כשתחליטי שלאדם מסוים יש אפס השפעה על הדימוי העצמי שלך כך זה יהיה. יש לו השפעה עליך, אך ורק כל עוד את מייחסת לו חשיבות. מי שגורם לך, ללא סיבה, להרגיש לא טוב - הוא לא ידיד. שמרי על האנרגיות שלך.

שלום

כל מה שכתבת... אני יודעת. ידעתי. אני לא חושבת שיש לי כישרון מודחק, יכול להיות שאני לא חושבת שיש לי כישרון, יכול להיות שאני לא בטוחה בשירים שלי ובמה שהם שווים, אבל אני לא מדחיקה אותו, אני כותבת מה שבא לי..... אבל בכל מקרה תודה על התגובה וכל היחס.. אני מסכימה עם כל מה שכתבת...

koryz

New member
אני אסביר.

הכישרון הוא שתכירי במה שיש לך לספר ותכבדי את עצמך כשתתחילי לקבל את מה שאת באופן פשוט בוחן בלתי ביקורתי.. את צריכה להיות מוכנה לקבל מחמאות, ובמיוחד את עצמך. תפרגני קצת לעצמך. אפשר לחוש שאת מגבילה את עצמך וזה חבל עד שיש מקום אמיתי לקבל ביקורת, לפחות את יכולה לחסוך אותה מעצמך תראי איך האשכולית כזאת חמוצה ויש לה אומץ. שמנה, אדומה וחצופה. (נועזת אמרתי?) גם תמר יכול. הוא גם לא מוכרח להיות מתוק כל הזמן.

מפתיע

שהצלחת לראות את כל זה בי(שזה נכון מאד אגב, גם על פי הפסיכולוגית שלי) דרך שיר וחצי.

אשלינג

New member
לא הבנתי לגמרה

למה התכונת אבל זה גם היופי של השירים שלך הצרוף של המילים המוזרות תמשיכי זה מקסים

למעלה