אאוטלוק: שאלה בנושא הודעת I AM AWAY אוטומטית

ctzn99

Member
אני עומד לבטל את ה- ISP שלי כולל תיבת הדוא"ל ולעבור לג'ימייל. כתובת הדוא"ל אצל הספק פעילה שנים רבות ווודאי שיישלחו לשם מיילים גם אחרי סגירת החשבון.
הפתרון היחיד שאני מכיר הוא להמשיך להחזיק בשירות ה- ISP למשך תקופה שבה תישלח הודעה אוטומטית על שינוי הכתובת.

- האם יש פתרון טוב יותר שאיני מכיר?
- האם ההודעה האוטומטית תישלח רק כאשר אאוטלוק רץ במחשב שלי, ואם כן, האם שולחי אימייל בשעה שהמחשב שלי כבוי לא יקבלו שום הודעה?

HelpSupport

Active member
קרא את המאמר ודרוש מספק האינטרנט שלך את ה"הטבה" - השארת התיבה פעילה למשך חצי שנה ללא תמורה כלשהי מצידך והעברת הדואר באופן אוטומטי לתיבת הג'ימייל שלך. אם תרצה להשאיר את תיבת הספק מעבר לחצי שנה והמחיר שהספק ידרוש יתאים לך אתה יכול להמשיך עד שתרצה לסגור את התיבה אצל הספק. ההוראה היתה אמורה להכנס לתוקף בפברואר 2011.
קבע כלל שדואר שנכנס לתיבת שמוען לתיבת הספק ישלח הודעה לשולח המקורי שתיבת הדואר שלך היא בג'ימייל.

ctzn99

Member
תודה, וכל הכבוד על הזיכרון הארוך שלך. זה אכן עובד, למרות שגם מוקדני תמיכה טכנית אמרו לי שלא קיים דבר כזה.

מיכאל אבידן

Member
מנהל
תודה, וכל הכבוד על הזיכרון הארוך שלך. זה אכן עובד, למרות שגם מוקדני תמיכה טכנית אמרו לי שלא קיים דבר כזה.

זיכרוני לא טוב כשל צבי מנור אבל אם אינני טועה הודעה מעין זו שהוצעה היא תולדה של הגדרת כלל: "Out Of The Office" וככזו היא תישלח רק פעם אחת לכל מי שפנה אליך במייל (במהלך 6 חודשים) לכתובת בה הפסקת להשתמש.

נערך לאחרונה ב:
למעלה