אאוטסיידרים - אני לא פה, אני לא שם

barzik

New member
וואו, איזו השקעה!

אני חייב לציין שמאד התרשמתי מהאתר המושקע והפורום הזה. בכלל לא ידעתי שיש פעילות כזו בארץ... מעניין שבתור נציג בכיר של הקהילה הטולקינאית בארץ ומנהל אתר http://www.numenore.com לא ידעתי על זה בכלל. שיהיה לכם בהצלחה!

geostant

New member
היי היי היי... אפשר קצת הסברים ../images/Emo35.gif

נכנסתי לאתר לא הבנתי יותר מידי ממנו... מה זה בדיוק המשחק הזה ? משחק רשת ? (לדוגמאת CS ?) חינם, או שצריך לקנות ? ובכלל מה המטרה... תודה מראש, G

IC4

New member
שאלה לי לכם

שלום אני ממש אוהב את הרעיון הזה אבל אני לא קראתי שום חוקים ודברים ממש על המשחק וגם אין לי שום תלבושת מתאימה במיוחד אך אני מעונין לראות את הארוע ואני שואל אם אני יכול לבוא עם חבר ושנצלם (כדי שאם כבר אנחנו שם נוכל להיות מועילים) היורשה לפורעי חוק שכמותנו לבוא ?

ממש ממש לא

אפילו האבטחה מגיעה מחופשת, לא יסתובבו בשטח המשחק לא שחקנים אלא בבאזר הפתיחה וכרגע מתנהל מו"מ על בלעדיות הצילום לערוץ טלויזיה זר. אתה מוזמן לקרוא יותר ולבוא כשחקן.

צילום??!??!??!????!???!?!?!??!??!?!

ת ס ו ל ק כ ל מ צ ל מ ה ! ! ! (אלא אם כן יש בדעת בעל המצלמה לקבל את העדשה בכמה חתיכות) כל צלם וידאו יוכרז כדרקוןו, ופרס גדול יועמד לזכות מי שיביא את ראשו המבותק (המצלמה).

Calanya

New member
צילום? ללא רשותי?

אני חושב שהיה ראוי להודיע מראש שהמשחק יצולם. אני לא רוצה להופיע בשום סרט טלוויזיה. הייתי רוצה לדעת עכשיו אם יש כוונה לצלם את המשחק.

דוד לוי

New member
זה כתוב באתר ק"ת

כתוב באתר שאסור לצלם כי יהיה צלם רשמי למשחק. נרשמת - הסכמת.

צילומים במשחק - עדכון

במשחק לא יעשו צילומים של שום צוות טלויזיה זר / אחר. צילומים יעשו ע"י אנשים של מאסטר המשחק (אלכסיי) ובהנחייתו. לא יצולמו אנשים שיבקשו שלא להצטלם.

yontanbn

New member
מה הכוונה ערוץ זר?

אמרת ערוץ טלוויזיה זר... מה הכוונה? ואיך נוכל אנחנו לרכוש את הסרט (התוצאה)? או אם זה יוקרן בארץ, נוכל להקליט? בקיצור, אפשר עוד פרטים ? :)

Kinetic

New member
במערכת NTV

ישנן כוונות לעשות כתבה על המשחק, אבל ללא אישור מהמארגנים לא נעשה כלום (מה עוד שיהיה לי נורא מצחיק לערוך את הכתבה על הלארפ שאני בעצמי אשחק בו)

אאוטסיידרים - אני לא פה, אני לא שם

שאלות ופניות של לא שחקנים או בעלי תפקידים שנתקלו בפורום בטעות

nazgulheir

New member
שלום לכולם!

אני מפורום טולקין של רשת אורט. מתקיימים אצלנו דייונים מאוד מעוניינים וכולכם מוזמנים.

flitzer

New member
שאלה

שלום רציתי לדעת מה זה הפורום הזה ? תודה FLITZER ICQ 109211155

BlaBladriel

New member
הפורום

קשה להבין איך יצירה קלאסית נפלה קורבן לשיעמום ונדודי שינה של עשרות שחקנים מתסכלים תשאלו מידי פעם משהו שגם שווה לענות עליו או לקרא אותו אני יודע שזה מאוד לא חברותי לכתוב מה שכתבתי אבל אלוהים ישמור אני עושה שירות גדול לקוראים שלכם אלפים גמדים ושאר הגזעים מתהפכים יחד אם טולקין עצמו עמוק במחשכי קברם לקריאת החומר "המרתק" הזה אנה הישתפרו אם לא כטובה אישית אז מטעמים הומניטרים. שלכם בשעימום BlaBladriel

שאלה במקום...

לכל מי ש´נפל´ לפה בטעות, הפורום הזה משמש כמקור מידע לשחקני המשחק, וזה יעודו. להלן אתר המשחק. אם הגעת לאתר המשחק, בד"כ אתה יודע במה מדובר, ואין בכוונתי להסביר למי שלא. ולהלן עזרה למישבכל זאת מתעקש לחטט פה, ולמצא פה משהו אולי מעניין: פולקלור ומוסיקה תעמולת הבדאי

למעלה