אאוץ´../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif
לאלו מכם שאינם יודעים, אני חלקית בארון. החלק הזה הוא החלק שבו נמצאת העיר טבריה ומרבית תושביה וגם דודים וסבתא שלי. דודים הכוונה גם בני דודים. פה בהוד השרון, אצל סבתא, גר גם אחי הגדול, נקרא לו רוול. רוול מרוויח פה ושם כסף, בנוסף לכסף שההורים שלי נותנים לו, ע"י שיעורים פרטיים לבן דוד הלא הכי מוצלח שלי. **סבתא מציקה לי, שניה, ממשיך** ליד סבתא שלי, אני לא חושש לגלוש פה או לדבר על הומואים, היא לא ממש קולטת הרבה דברים..גם לקרוא היא לא יכולה, אז זה טוב בשבילי. ליד דודים ובני דודים אני מצטייר כגיי פרנדלי, הם רואים זאת לדעתי כפועל יוצא מהעובדה שאני שמאלני.
אחי היום לימד את בן הדוד שלי שיעור פרטי ונסע לטבריה, הבנדוד שלי לפי מיטב הבנתי כבר הלך הביתה למעמקיי רמתיים, ואני, אני בדיוק קיבלתי שיחה מידידה שלי שמנהלת פורום חדש בתפוז. התחלנו לדבר ודיברנו על גייז ועל בכלל, על יציאה מהארון ועוד...אני דיברתי בקול הרם שלי, כי לא ממש שינה לי, סבתא שלי במילא לא קולטת ומבינה על מה אני מדבר. בסוף השיחה, שהגיע בעיקר כי ידידה שלי היתה צריכה להתקלח ואני גם, ללכת לפגוש חבר טוב, יצאתי מהחדר וגיליתי שיושב לו בסלון בן דוד שלי. עכשיו, אני לא ממש סגור על זה, אבל נדמה לי שהדלת חדר שלי היתה פתוחה..ונדמה לי שהוא שמע, אולי זה גם מסביר את העובדה שהוא שכב ברגע שיצאתי מהחדר. אם הוא גילה זה יכול מאוד לומר שדודה שלי יודעת, ואולי גם בנות דודות שהן קטנות ובעלות פה גדול ועלולות לספר לסבתא. אני כרגע לא ממש יודע בבירור מה קרה פה לפני מספר דקות, או מה יקרה, אולי אני צריך לצאת מול דודים שלי ולבקש שלא יספרו לסבתא? מה אתם אומרים
לאלו מכם שאינם יודעים, אני חלקית בארון. החלק הזה הוא החלק שבו נמצאת העיר טבריה ומרבית תושביה וגם דודים וסבתא שלי. דודים הכוונה גם בני דודים. פה בהוד השרון, אצל סבתא, גר גם אחי הגדול, נקרא לו רוול. רוול מרוויח פה ושם כסף, בנוסף לכסף שההורים שלי נותנים לו, ע"י שיעורים פרטיים לבן דוד הלא הכי מוצלח שלי. **סבתא מציקה לי, שניה, ממשיך** ליד סבתא שלי, אני לא חושש לגלוש פה או לדבר על הומואים, היא לא ממש קולטת הרבה דברים..גם לקרוא היא לא יכולה, אז זה טוב בשבילי. ליד דודים ובני דודים אני מצטייר כגיי פרנדלי, הם רואים זאת לדעתי כפועל יוצא מהעובדה שאני שמאלני.