אאוץ´

שרימפי

New member
אאוץ´../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

לאלו מכם שאינם יודעים, אני חלקית בארון. החלק הזה הוא החלק שבו נמצאת העיר טבריה ומרבית תושביה וגם דודים וסבתא שלי. דודים הכוונה גם בני דודים. פה בהוד השרון, אצל סבתא, גר גם אחי הגדול, נקרא לו רוול. רוול מרוויח פה ושם כסף, בנוסף לכסף שההורים שלי נותנים לו, ע"י שיעורים פרטיים לבן דוד הלא הכי מוצלח שלי. **סבתא מציקה לי, שניה, ממשיך** ליד סבתא שלי, אני לא חושש לגלוש פה או לדבר על הומואים, היא לא ממש קולטת הרבה דברים..גם לקרוא היא לא יכולה, אז זה טוב בשבילי. ליד דודים ובני דודים אני מצטייר כגיי פרנדלי, הם רואים זאת לדעתי כפועל יוצא מהעובדה שאני שמאלני.
אחי היום לימד את בן הדוד שלי שיעור פרטי ונסע לטבריה, הבנדוד שלי לפי מיטב הבנתי כבר הלך הביתה למעמקיי רמתיים, ואני, אני בדיוק קיבלתי שיחה מידידה שלי שמנהלת פורום חדש בתפוז. התחלנו לדבר ודיברנו על גייז ועל בכלל, על יציאה מהארון ועוד...אני דיברתי בקול הרם שלי, כי לא ממש שינה לי, סבתא שלי במילא לא קולטת ומבינה על מה אני מדבר. בסוף השיחה, שהגיע בעיקר כי ידידה שלי היתה צריכה להתקלח ואני גם, ללכת לפגוש חבר טוב, יצאתי מהחדר וגיליתי שיושב לו בסלון בן דוד שלי. עכשיו, אני לא ממש סגור על זה, אבל נדמה לי שהדלת חדר שלי היתה פתוחה..ונדמה לי שהוא שמע, אולי זה גם מסביר את העובדה שהוא שכב ברגע שיצאתי מהחדר. אם הוא גילה זה יכול מאוד לומר שדודה שלי יודעת, ואולי גם בנות דודות שהן קטנות ובעלות פה גדול ועלולות לספר לסבתא. אני כרגע לא ממש יודע בבירור מה קרה פה לפני מספר דקות, או מה יקרה, אולי אני צריך לצאת מול דודים שלי ולבקש שלא יספרו לסבתא? מה אתם אומרים

resputin

New member
שרימפי חמוד שלי (L).

יש לי שאלה אחת שלא כ"כ ברורה, מה רע אם סבתא תדע שאתה הומו? לא תוכל לגור שם יותר? היא תנסה להשים לך רעל עכברים באוכל? ואם כן, אז אולי הבן דוד לא שמע? תנסה להשתמש ב´רוול´. תבקש ממנו, למרות שאולי אתם לא תמיד הכי מסתדרים שיש- שישאל אותו אם הוא חושב שאתה הומו או מה נסגר עם הגיי פרנדליות הזאתי, שלך- אם הוא יספר בלהט על השיחה או ירמוז כבדות משהו שמעלה נורות אדומות ביחס לשיחה, שאחיך ישתיק אותו וידאג שלא יספר בעוד אתה, תלך לדודות (כי אנחנו לא באמת סומכים על ´רוול´ ועל בן הדוד :p), ספר להם בעצמך ותגיד להם שלא יספרו לסבתא. ועוד משהו לא ברור, מה זה הצינורות האלה במשפחה שלכם? מה נסגר עם זה שכולם מספרים לכולם, אתם ינטעים כולכם(בפולנית, זקנה רכלנית)?

גם אצלי כולם ינטעיות ../images/Emo13.gif

נניח שהבן-דוד שלך שמע. אם אתה רוצה שכמה שפחות אנשים ידעו, תאזור אומץ ותשאל אותו אם הוא שמע ואם כן, פשוט שלא יספר. נשמע שאצלך לא צריך לחשוש במיוחד מהסבתא (בניגוד ל"סבתא" שלי, שאמרה שצריך לחתוך לכולם את הבולבול... טוב שהיא לא יודעת עלי
)

resputin

New member
אצלי יותר טוב..

אחת (הנחמדה, ז"ל) -טוב, הז"ל די הבהיר את זה, והשנייה (הכלבה) עדיין חיה (*לא להרבה זמן.) **משפחה עם בעיות, לא להעלות בירוקרטיה**

שרימפי

New member
לא כולם רכלנים

העניין הוא שמדובר בדודים ובבני דודים, שעלולים לספר לסבתא, מתוך עצבים, או פשוט כי הם לא מקבלים. דודה שלי תקבל, אני מאמין. בנדוד שלי לא, ודיפר בוי, שכותב פה, יעיד, הוא לומד איתו באותה כיתה(משתתף בצערך), שבן דוד שלי הוא הומופוב קטן ומעצבן. אני פשוט חושש שמתוך חוסר הקבלה הוא יפלוט את זה או משהו...

sarah

New member
אאוץ´! ../images/Emo4.gif

אין לי מושג לעצה, אבל אני מקווה שהכל יסתדר כמה שפחות גרוע...
באעבה, שרה |גרביל| |פיל|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהממ...

יכול להיות גם שהבן דוד שלך לא שמע , במקרה שהוא כן שמע, נסה לברר את זה איתו... בלי יותר מדיי רמזים, אולי זה יסתדר
ובניגוד למשפחות שלכם, במשפחה שלי שומרים דברים אחד מהשני בצורה מוגזמת.. אבא של חברה טובה של אמא שלי נפטר, ואף פעם לא סיפרו את זה לסבא שלי ז"ל(שנפטר לפניי מספר חודשים ) שהיה חבר שלו... הוא אף פעם לא ידע את זה, לדודה רבא שלי יש סרטן השד, ולא מספרים את זה לה ולעוד כלמני קרובים מכלמני מקומות בארץ.. משפחה ממש פתוחה הא?

TwelveEyes

New member
אהה...

אני חושבת שאם הוא באמת היה שומע, הוא בטח היה טורח לזרוק לך איזה מבט נגעל כשהיית נכנס.. ולפי מה שהבנתי מהתיאור שלך, דיברת על גייז באופן כללי, לא? אז הוא לא אמור להסיק מזה כלום, חוץ מכמו שאמרת, שאתה שמאלני. חוץ מזה, מנסיון, עדיף לא להשתגע מכל מיני דברים של "נדמה לי...". כי ב70% לפחות מהמקרים זה *לא* מה שנדמה לך. חוץ מזה, צ´מע.. גם אם הוא שמע אותך, כמה זמן כבר יכולת להסתיר את זה? הם היו מגלים במוקדם או במאוחר. ואם הבנות דודות האלה הן קטנות, אתה תמיד יכול להגיד שהן סתם משקרות..

הבהרה

סבתא שלי היא כזאת שיודעת שיש לי חברים הומואים, היא לא תתפלא לשמוע שנדבקתי, זה רק יכניס אותה לחרדות לגבי אחי הבכור רוול שגם לו יש חברים הומואים. הם היו מגלים, התכנית היתה שהם יגלו אולי רק אחרי שסבתא תלך לעולמה, עד כמה שזה נשמע נורא. כדי למנוע רעש אדמה במשפחה. ולא דיברתי על גייז באופן כללי, לפחות לא רק כללי, משהו בסגנון "אני בארון רק לטבריה, לסבתא ולדודים שלי" ועוד....

Deeper Boy

New member
המממ.... בן דודך הטמבל ישב שם

הוא בכלל חכם מספיק בשביל לעבד את הנתונים שהוא שמע? (אמר אור בחביבות הרגילה שלו)

Deeper Boy

New member
ובכן

לא נראה לי שהוא יזיק. הוא לא מסוג האנשים שמדברים על זה. או שאני טועה? שאני אבקש מבן צור, ידידה טובה שלי ומסתבר שגם שלו, לשאול אותו?

למעלה