אאוצ'!

אאוצ'!

היום אחה"צ סגרתי לעצמי את הדלת של האוטו על האצבע. כואב נורא נורא. כבר 5 שעות אני עם היד בקרח. כל הגליל האחרון של האצבע כחול ומזרזף דם מתחת לציפורן כל הזמן. כואב כלכך. הבייבי היתה בתוך האוטו ולא יכולתי אפילו להוציא אותה. מזל שהבן של השכנה בדיוק עבר וקרא לה. הם הוציאו אותה ופתחו לי את הבית ושיחקו איתה עד שהבנזוג שהוזעק הביתה הגיע. עדיין כואב לי נורא. בעיקר אם אני מוציאה את האצבע מהקרח.

משוש30

New member
אוי ../images/Emo24.gif

אולי יש טעם ללכת לרופא לראות שלא שברת שם שום דבר (אם כי אני לא בטוחה שיש מה לעשות במקרה של שבר חוץ מלחכות שזה יבריא מעצמו) נשמע נורא נורא כואב. תרגישי טוב!

../images/Emo24.gif אווף

לדעתי את צריכה ללכת למיון. מתוך ניסיון - שברתי (ריסקתי) את הבוהן - היו לי כאבים והייתי בטוחה שזה רק מכה. עבר עלי לילה סיוטי - חמש בבוקר לקחתי את האיש לביה"ח עשו צילום - קיבעו לי את האצבע ונתנו לי זריקות נגד כאבים (אח"כ גם במרפטה במשך שבוע. מקווה שצליחי לישון.

IcNיה

New member
../images/Emo24.gifתלכי לרופא. מהר.

חלילה, יכול להתפתח זיהום, ואולי תצטרכי אנטיביוטיקה. באמת תלכי. תרגישי טוב.

אוי, זה קרה לי פעם ../images/Emo67.gif

זה באמת נורא כואב! מקווה שיעבור מהר!

הדר לצ

New member
אוי ../images/Emo24.gif לא נשמע נעים בכלל

שיעבור לך מהר. תרגישי טוב!

../images/Emo10.gifככה שברתי לאחותי אצבע...

סגרתי לה בטעות את הדלת על היד... כדאי ללכת לבדוק לעומק תרגישי טוב!

T noki

New member
נשמע מאד כואב - כדאי ללכת לרופא

אמנם גם אם זה שבר בד"כ לא עושים כלום או מקבעים רק את האצבע, אבל נשמע שאת צריכה טיפול טוב וחזק נגד כאבים , לפחות בימים הקרובים, משהו יותר חזק מאקמול/אופטלגין. תרגישי טוב!

היום קצת יותר טוב. תודב לכולכן

לא הלכתי למיון. אין מה לתפור וכמו שאמרו כאן, גם אם זה שבור לא יעשו כלום (אולי יקבעו) אבל לא נראה לי ששבור. בנתיים רצה האצבע נהיה כחול משטף דם ענק ומטפטף כל הזמן טיפות טיפות מהציפורן שנסדקה (השטף דם מתנקז החוצה אני חושבת). הגליל נפוח קצת. לא בהיסטריה אבל מספיק כדי שיגביל את הכיפוף. כואב עדיין (וכנראה עוד יכאב כמה זמן כי זה זטף דם רציני). כואב בעיקר כשאני מנסה לישון כי אז אני מתרכזת בזה יותר.

דפנה מי

New member
כשהייתי ילדה קטנה זה קרה לי../images/Emo122.gif

אבל לא זכור לי כ"כ הרבה נזילות דם כמו אצלך-הכל היה אצור בפנים. הציפורן גם נפלה לי וצמחה חדשה והאצבע נשארה טיפונת עקומה
הייתי ממליצה לך לגשת שרופא יסתכל על זה.

ח ב י

New member
../images/Emo36.gifנצל"ש - קרע בשריר ../images/Emo26.gif

שבוע אחרי הלידה הלכתי בהליכה מהירה מאוד (בלילה) כדי לקנות ליעל מוצצים בעוד שבדקות אלו היא בכתה בבית אצל בעלי. כל כך מיהרתי ועדיין התפרים (הרבים) היו שם, שהלכתי בהליכה ברווזית ועקומה. למחרת התחלתי לצלוע ולכאוב. הכאב הלך והתגבר עד חוסר יכולת לדרך על הרגל. אחרי שבוע התחלתי לקחת איבופרופן לשיכוך כאבים. אחרי שבוע נוסף סוף סוף הצלחתי לראות אורתופד אתמול (כי אין ממש שיפור משמעותי, ובלי שיכוך כאבים אני צולעת מכאב). האבחנה: קרע בשריר המחזיק את ראש עצם הירך (שבורח עכשיו מידי פעם מהמקום, ולכן נשמע קליק). הצפי להחלמה (עם מנוחה) 3-6 שבועות. למרות המלצתו החמה לא להשתמש במשככי כאבים אני לא יכולה לעמוד בזה (תרתי משמע
). עכשיו אני מבינה משכב לידה מהו!!! הייתי צריכה לנוח ולשלוח את בעלי, למרות הקניות התכופות שעשה אז ולמרות עבודתו הקשה!

למעלה