אאוריקה- למבוטחי כללית מושלם

תחיצ

New member
אאוריקה- למבוטחי כללית מושלם../images/Emo124.gif

תקשיבו!!! בקטלוג של קו"פח כללית מושלם יש כיסוי לדניס בראון! מס' מק"ט 6592, אם אומרים לכם שזה לא מכוסה תפנו אותם לרחלי (או במח' אביזרים או במכון רותם). לפני חצי שנה ניסיתי לקבל את הכיסוי וכולם אמרו לי שזה לא כלול, אז שלמתי. היום הייתי במכון אייזלר בירושלים ואמרו לי שזה כן כלול (ראיתי בעיניים שלי את הקטלוג). חצי שעה הייתי עם המוקד בטלפון, כשהתשובות הראשונות היו שליליות, אבל התעקשתי ובסוף הגעתי לפקידה שכן ידעה להגיד שזה כלול וגם את מס' המק"ט. עכשיו ננסה לקבל החזר, אבל בינתיים - מי שצריך - תדעו שזה כלול, ותתווכחו!!!

פרלמנים

New member
איזה בידור

ברגעים אלה אני על הקו עם המושלם....מעבירים אותי מאחד לשני כבר רבע שעה... צדקת לגמרי, אף נציג שירות לא יודע במה מדובר ואיך מוצאים את זה... זה לא מופיע תחת השם "דניס בראון"- מעניין כמה זמן המנגינה בהמתנה תימשך.
אה, עכשיו מעבירים אותי לרחלי ממכון רותם... ושוב, ממתינה... הנה ,רחלי המדהימה פתרה את העניין. מדובר על הנעליים גם? או רק הסד? אין לדעת!

batelav

New member
בשביל להימנע מכאב ראש

וכל מיני פרוצדורות אני ממליצה לכם בעת רכישת הנעליים לבקש לרשום על גבי הקבלה סד שיקומי ולא נעלי דניס בראון כי כמו שכולם פה רושמים זה כאב ראש לא קטן וגם הרבה טלפונים. אז לשיקולכם.

ilana k

New member
אני בקופת חולים מאוחדת

לפני שנה קניתי לליאורי נעליים חדשות וגם את המוט. קיבלתי אז החזר של 50% על שני המוצרים. לפני חודש קניתי שוב פעם נעליים חדשות ועדיין לא יודעת מה יהיה ההחזר. אחרי החזר אני אעדכן אותכם.

למעלה