אאוריקה!

Shira Esther

New member
אאוריקה!

האם פעם הגעתם למסקנות ייחודיות משלכם? אם כן, ספרו לנו!

yaakii

New member
החתימה החדשה שלי../images/Emo152.gif

-טוב, אני חייב להודות שנזערתי בפיליפ פולמן ("מצפן הזהב").

Shira Esther

New member
הציטוט שהבאת בשם

ברל כצלנסון, מיוחס למיטב ידיעתי לנפוליאון.

yaakii

New member
מוזר-

בויקיפדיה היה כתוב שזה שלו.. בכל אופן דיברתי על המשפט הראשון.

אייני

New member
להביא ציטוט בנושא כזה דווקא מפליפ פולמן?XDD

אני מניח שזה אומר שעדיין לא קראת את ההמשכים או משהו?:p

yaakii

New member
לא. זה אומר שאני גם אצטט משפט של היטלר

-יימח שמו-המדבר על מוסריות, במידה והמשפט הספציפי הזה ייראה לי מתאים ואזדהה איתו.. (ואני לא אשתדל לא לשכוח להוסיף בסוגריים של הזכויות יוצרים את התפילה שלי כי שמו יימחה..
) לא קראתי את ההמשך, אבל סיפרו לי על "אהבתו" לדת

אייני

New member
חחחח, אוקיי, מקבל...

לדעתי האישית להנציח את המשפטים שלהם זה בעצם גם להנציח את התורות והאמונות שלהם במובן מסויים. אבל כל אחד ודעתו:) וזה באמת משפט יפה בכל מקרה, רק שכשאני יודע מי אמר את זה, אני לא חושב על אלוהים, אלא יותר על השנאה שלו לדתXD

yaakii

New member
הי! הי! אני רוצה קצת זכויות יוצרים

/tapuzforum/images/emo3.gif בכל זאת בספר המשפט שונה. ערכתי אותו קצת.. אז זה כבר לא משפט שלו. לא?

אייני

New member
חחחחחח, סבבה לךXD

אני אישית לא זוכר בע"פ את כל הספר, ככה שאני לא זוכר את המשפט הספציפי הזה, אז אין לי מה להגיב:p מצידי, קח את כל זכויות היוצרים. כאילו שהוא יידע אי פעםXDDDDDD

asmati

New member
אבל יש שורש למינוס אחד.

לא למדת מספרי מרוכבים???

yaakii

New member
../images/Emo10.gifלצערי לא

בקורס לינארית שלאחרונה למדתי דילגו איתנו על הנושא.. וקרא את המשפט הבא, מויקפדיה: "המספרים המרוכבים מתקבלים על ידי 'המצאת' מספר שאינו ממשי,i , ושילובו במספרים הממשיים."

Shira Esther

New member
../images/Emo45.gif

אתה לא יכול להוכיח ש1+1=2, וגם לא שקיים מספר שלילי.

אייני

New member
האמת שמתמטית הוכיחו את זה כבר, אם אני זוכר

נכון. אולי אני טועה. מה שכן - מציאותית, אפשר להוכיח את זה. אחרי הכל מדובר פשוט בקריאת שמות לכמויות, זה הכל. אני קורא לעצם כללי "אחד" ולעצם כללי אחר "אחד", וכששניהם ביחד, אני קורא למצב הנתון הזה "שתיים". זה הכל. מדובר פה רק בסמנטיקה... אני יכול לקרוא לאותו מצב נתון "שלוש", זה היינו הך. הכל פה זה סתם נתינת שמות למצבים קיימים במציאות.

antreprize

New member
אני אוכיח את זה.

נניח שקיים איבר מסויים, נקרא לו X. ניקח את X ונחבר אותו עם עצמו, נסמן את זה כך: X+X. מה תהיה התוצאה? התוצאה תהיה שווה לפעמיים X, מאחר ואנחנו לא יודעים לכמה שווה X, נסמן את זה כך: 2X. קיבלנו: X+X=2X. נציב: X=1 1+1=2*1=2.

antreprize

New member
אני אוכיח.

נניח שקיים איבר מסויים, נקרא לו X. ניקח את האבר ונחבר אותו עם עצמו, נסמן את זה כך: .X+X מה תהיה התוצאה? התוצאה תהיה שווה לפעמיים X, מאחר ואנחנו לא יודעים לכמה שווה X, נסמן את זה כך: 2X. קיבלנו: X+X=2X. נציב: X=1 1+1=2*1=2 מסקנה: 1+1=/=3

morobo

New member
1+1=1 (הוכחה!)

טוב... אז יש אחד שאוהב שוקולד... ויש אחד שאוהב מרשמלו ואיזה פלא! זה אותו אחד כלומר 1+1=1! אחד שאוהב שוקולד+ אחד שאוהב מרשמלו=אני. פילוסופיה של המתמטיקה, אחלה תחום XD

antreprize

New member
יש שגיאה ב"הוכחה" שלך.

כשאתה מדבר על אאהבה לשוקולד ומרשמלו אתה מדבר על תכונות. במשוואה שכתבת חיברת בין שתיים מהתכונות שלך וקיבלת את מספר התכונות שחיברת. המשוואה הנכונה: 1+1=2

למעלה