אאם...

mrulcer

New member
אאם...

מאחר ואין כאן עדין אשכולות מעבר לגישוש אני אתחיל אם האשכול הכי בנאלי שיש הדיסק החביב עליכם שלי הוא (ואני לא סגור על זה) הוא Debut

lilithmm

New member
הדיסק....Post כמובן

והשיר all the modern things מהדביוט השיר play dead

Human Nature

New member
ארר. All the Modern Things ../images/Emo99.gif.

גם מ"Enjoy" נורא התלהבתי ^^. ובכלל, "פוסט" נשמע כמו דיסק נורא מקורי. "I Miss You" הוא אחד משירי הבדידות היחידים שמעלים אצלי חיוך, ורואים עד כמה שהיא אופטימית רצח באלבום הזה. אהבתי גם את הטוויסט האפלולי עם "Possibly Maybe" שנחשב בעיניי לשיר מדהים וכואב. אגב, זה רק אני או ש-"Cover Me" הוא פשוט דבר מוזר?

elhaha

New member
הדיסק הראשון שנכנס גרך הדלת

השיר האוהב עליי הוא Theres More To Life Than This למרות שקשה לי ממש לבחור שירת לדעתי הוא הכי מתאים בגלל שגם חברים שלי אוהבים אותו למרות שהם לא ממש מחבבים את שיריה ^^

featherhead

New member
debut, אני מניח..

שיר אהוב מהאלבום- the anchor soמg ובכלל, עוד שירים שאני אוהב שלה- joga i miss you cover me it's oh so quiet (תגידו מה שתגידו- זה שיר גדול עם קליפ מעולה!) isobel bachlorette

Human Nature

New member
את "Debut" לא אהבתי כל-כך אף

פעם
. כאילו, השירים בו נורא נחמדים, אבל אני תמיד העדפתי ביורק אפלה מאשר ביורק מאושרת. וגם אני מרגיש כאילו היא לא משתמשת בקול שלה עד הסוף בדיסק הזה. למערכת שלי הוא לא נכנס יותר מדי, למרות שיש בו כמה שירים שאני ממש אוהב (Human Behaviour, Violently Happy...).

featherhead

New member
דווקא אני חושב שב'דביוט'

היא לא עד כדי כך "מאושרת"
(violently happy, play dead, crying, anchor song) אבל אני בהחלט מבין למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהיא "אפלה" יותר באלבומים האחרונים שלה. אבל תראה, גם ב"פוסט" יש את "קאבר מי" ואת "איזובל" האפלוליים והיפהפיים. (וזה רק אני, או ש"ארמי אוף מי" מונוטוני ומשעמם בטירוף?) מבחינה ווקאלית (השימוש שלה בקול), אני לא ממש יודע, כי אין לי את "הומוג'ניק" לצערי הרב:\ ואני מכיר רק את הסינגלים.. אבל אני מתכוון לתקן את העוול הזה מתישהו בקרוב:)

Human Nature

New member
AOM ממש משגע אותי ../images/Emo4.gif.

זה שיר עפ פוטנציאל עצום, שמומש רק בדואט של ביורק עם סקאנק אנאנסי. ארר. זה היה פשוט נהדר ^^. הקול של ביורק פשוט ענק, למרות שבהתחלה היא קצת מאכזבת.

Human Nature

New member
טיהי ^^. אשכול נושא ראשון ../images/Emo3.gif.

אני מתלבט בין שני דיסקים, בעלי אופי די דומה- Homogenic ו-Salmasongs. שניהם השפיעו עלי מאוד מבחינת התפיסה שלי את ביורק. אחרי שקנו לי את "פוסט" ואת אוסף הלהיטים ונורא התלהבתי מביורק, החלטתי להמשיך באסוף את הדיסקים שלה. בדיוק באותה תקופה ראיתי את "רוקדת בחשיכה" והחלטתי לקנות את פס-הקול, והייתי המום. בהתחלה התאכזבתי קצת מפני שלא היו שם את השירים המקוריים מהסרט, אבל הדיסק שבה אותי מהר מאוד. ואז הגיעה האכזבה האמיתית- אחד מהטראקים קפץ, ונאלצתי להחליף ב"טוואר". רק שלא היה להם את הדיסק הזה (שאגב, ליווה אותי כל בוקר לעבודה בחנוכה. הוא היחיד ששמר על השפיות שלי
), אז לקחתי את "Homogenic". וממנוּ נורא התלהבתי. לדעתי, ביורק ענקית בו. כל שיר מלא בכל-כך הרבה רגש, עד שאתה בכלל לא מרגיש כאילו יש בדיסק שימוש אימתני באלקטרוניקה. כל שיר בו הוא אחד מהאהובים עליי, במיוחד "Hunter", "5 Years" ו-"Joga" שעברתי איתם תקופות ממש קשות
. ובכלל, הדיסק הזה פשוט מדהים בעיניי. "Alarm Call" שבו (שזכה לגרסה מזעזעת בקליפ) הוא שיר כל-כך אופטימי ומקסים שפשוט אני מחיּך לכל אורכו. בקיצור, אלו השניים האהובים עליי
.

yanivm1

New member
בהתחלה הכי אהבתי את POST

כי רק מפרסום השיר ARMY OF ME התחלתי לאהב אותה וDEBUT נשמע לי ממש מוזר, ורק אחרי כמה חודשים טובים קלטתי שאני חולה על DEBUT

yanivm1

New member
הכל מקרה אני עדיין בהתלבטות

קשה בין POST ל-DEBUT ואת הדיסק האחרון שלה- Expertine לא ככ אהבתי לצערי

Aldaris

New member
All the modern things

באמת שיר מדהים...אני מאוד אוהב את החלק שהיא שרה בו באיסלנדית(אני חושב שזה איסלנדית)... אני ממש אוהב את השורה "WE CAN TAKE A BOAT, AND SNEAK UP TO THIS ISLAND...." מתוך איטס מור טו ליף ד'ן דיס

למעלה