אאמממממ אולי אני טועה אבל

אאמממממ אולי אני טועה אבל

לא אמור להיות כתוב Voxes? כי בדרך כלל לא אמורה להיות רק אס אחרי האות איקס.... אם טעיתי אל תקפצו עלי אני סתם רוצה לדעת.. =0)

ואין לי מושג

איך הגעתי לזה עכשיו! זה פשוט קפץ לי לראש.. =0) אה ונכנסתי לאתר הראשמי שלה והוא ממש לא משו לדעתי.... הוא דיי ריק, לוקח לו שנתיים לעלות (עם אינטרנט מהיר!), וכתום ואדום לא הולכים טוב ביחד! אבל שוב זו רק דעתי אז נא לא לקפוץ עלי.. אבל למה שלא תציעו להם לשנות את האתר?

the bra1n

New member
סלחנו

אני דווקא חושבת שזה הולך יחד voxs זה לא באנגלית, זה בלטינית, לכן אפשר לכתוב ככה. האתר לא ריק, לדעתי רודי פשוט עסוק מדי ולא יכול לסדר את זה, בנת?

p1nky

New member
לא לא... מירי-

מאייתים את זה VOX´S אבל אפשר גם VOXS זה לא ממש חשוב כי זה באמת לא באנגלית כמו שיעל אמרה. בקשר לאתר הרישמי, הם עברו לשרת אחר לא מזמן ומאז היו להם בעיות עם זה. בזמן האחרון הם היו מאוד עסוקים ולא היה להם ממש זמן לסדר את זה. אבל לא לדאוג, אני, יעל וירדן הולכות לטפל בזה בקרוב! אנחנו נהיה אחראיות על האתר הרישמי *וואו איזה כבוד חחחח* אז ה-כ-ח יטופל!

חחחחפפפפפפפפ

פ33ות.. =0) אז שירי תחליפי להם עיצוב מהר!!! חחחפפפפפפפ אבל רגע רודי עושה את האתר???? אין להם כסף לשלם למישהו שיעשה את זה במקומם?? לא אמרתן שהם משו כמו היי פייב שהם מפורסמים כאילו רק באיזור שלהם? אז משהו לעשות אמור להיות להם לא?

the bra1n

New member
זה יותר מסובך מזה

רודי עושה שם הכל, אבל ההההככככלללל, הוא די מנהל אותם, למען האמת

p1nky

New member
לא חושבת

לא חושבת שרודי בונה את האתר שלהם! הוא אמר שזה ה label company עושה את זה אם אני לא טועה. בכל מקרה, מירי, בקשר לשאלה שלך, הכוונה שלי הייתה שהם מוכרים בצ´ילה כמו שהיי פייב היו כאן, אבל עכשיו הם מתחילים להיות מוכרים בעוד חלקים באמריקה וקצת בבריטניה, ובקרוב גם בישראל!

the bra1n

New member
הווווום

שירי, תיקון טעות, הם מוכרים בדרום אמריקה יותר ממה שהיי פייב היו מוכרים בארץ. ובקשר לעובדה שהם מתחילים להיות מוכרים בעוד מקומות, הכל יכול להיות תודות לbmg, ולאנשים שהם מתחילים לעבוד איתם (שאלה אותם אנשים שעבדו עם ווסט, אם זה מעניין אתכן)

p1nky

New member
יאפ!

אפילו הסכימו לקבל חומר על הלהקה. גררר אני שונאת את מדיה דיירקט

יש לי שאלה.... עוד שאלה בעצם...

למה אתן משווקות אותם מתקשרות לחברות תקליטים בארץ ולשוקי וייס ולכל מני אנשים כאלו בחינם???????? כאילו אתן עושות עבודה של אמרגן בלי כסף ולדעתי זה לא צודק!

p1nky

New member
שטויות

סך הכל התקשרתי לכמה חברות תקליטים בארץ ואני אשלח להם חומר על הלהקה מהם. זה ממש לא עבודה של אמרגן. אני לא יודעת מה עם יעל אבל אני עושה את זה בתור טובה לידיד שעבד *קצת* יותר מידי בזמן האחרון.

the bra1n

New member
קצת?

קצת הרבה! ואני נהנית מזה, שירי עושה את העבודה הקשה במיוחד

p1nky

New member
את נהנית מזה הא?

מתכננת להרוג את הבן אדם! חחחחחחחח אני לא ממש "עובדת" קשה, סך הכל התקשרתי לכמה חברות וזהו. אני גם די נהנית מזה. ובזכות זה גיליתי שאני שונאת את מדיה דיירקט! ויעל - זאת תהיה הכנה לעתיד בשבילנו

the bra1n

New member
נכון?

בול חשבתי על זה, כולם כבר יכירו אותנו כשנתחיל לפרסם

למעלה