אבאדה בב"ש שלום, האם מישהו יודע מתי אימוני המבוגרים של אמנון בב"ש?
F Forrozeira New member 27/9/06 #1 אבאדה בב"ש שלום, האם מישהו יודע מתי אימוני המבוגרים של אמנון בב"ש?
K Kalimac New member 27/9/06 #2 אני לא בטוח בקשר לשעות אבל אני מניח שבסביבות הערב, בימים שני ורביעי. איפה בנסאו שתעזור לי פה?
P PureTemptation New member 29/9/06 #3 הנני! קבוצת הבוגרים: ימים: שני ורביעי, שעות: שמונה וחצי עד עשר, מקום האימון: אולם הספורט של מקיף ז'. נשמח לקבלך..
הנני! קבוצת הבוגרים: ימים: שני ורביעי, שעות: שמונה וחצי עד עשר, מקום האימון: אולם הספורט של מקיף ז'. נשמח לקבלך..
א אלפקה פקה New member 29/9/06 #4 סתם שאלה לא מוזר קצת להתאמן שני רביעי? כלומר... מרביעי שמחכים עד שני, לא מקבלים כבר איזה קריז לג'ינגה? מתחילים לעשות טיזורות לאח הקטן? מאלואה לחתול? משהו?
סתם שאלה לא מוזר קצת להתאמן שני רביעי? כלומר... מרביעי שמחכים עד שני, לא מקבלים כבר איזה קריז לג'ינגה? מתחילים לעשות טיזורות לאח הקטן? מאלואה לחתול? משהו?
P PureTemptation New member 30/9/06 #5 נמממ... לא חשבתי על זה, אבל כן.... זה דיי מעצבן, למרות הכל. בשנה שעברה זה היה שני וחמישי ככה זה היה יותר נחמד, אבל הפעם זה לא הסתדר עם מרכז הספורט אז שינו. אין ברירה, מסתדרים עם מה שיש. ואנחנו בד"כ מארגנים הודות רחוב וכאלה בימי שישי אז לא נורא...
נמממ... לא חשבתי על זה, אבל כן.... זה דיי מעצבן, למרות הכל. בשנה שעברה זה היה שני וחמישי ככה זה היה יותר נחמד, אבל הפעם זה לא הסתדר עם מרכז הספורט אז שינו. אין ברירה, מסתדרים עם מה שיש. ואנחנו בד"כ מארגנים הודות רחוב וכאלה בימי שישי אז לא נורא...
S samsao New member 3/10/06 #7 אימוני הבוגרים בבאר שבע מה קורה האימונים שלנו הם במקיף ז ב8 וחצי בשני ורביעי.......