"אבאש'ך גנן ... ?

מיטללל

New member
"אבאש'ך גנן ... ?

איך אתם מתחילים עם המין השני ?

white raven

New member
סלחי לי נא גברת..

אני:נפלת מגן עדן? גברת: מה?!? אני מצביע מאחוריה: רואים את המכתש... סודות מקצועיים לא חושפים

כמעט25

New member
קרה פעם ממזמן....

"סליחה" "לא שכחת משהו?" ואז הוא שואל "מה?" ואני עונה: " להתחיל איתי"

liontamer

New member
אחחח סבתא..... ../images/Emo99.gif

אשת חייל מי ימצא? אין לך איזה אחות עם אותו ראש טוב רק בלי הקטטר וכל הקטע של לאכול דרך קשית מהבטן?
אשריך צדיקה!
לאון פזילה זה כזה דפקט נוראי אצל בחורה?

dod_basim

New member
יש מצב שלא עדכנת את סחבק?

סליחה על הביטוי סחבק, לא מתאים. באסים פולנים זה לא כמו פולניות.

Zoharrr

New member
אני לא עושה את זה אבל שמעתי את זה

"אם רגל שמאל שלך היתה פורים ורגל ימין היתה פסח הייתי בא לבקר אצלך בין החגים"

לא לא לא.

"ויש את הערסים...הם יצירתיים יש להם התחלות כאלה, הוא רואה בחורה עוברת, חמודה, אם הרגל הימנית שלך הייתה שבועות והימנית פסח - הייתי מבקר אותך בין החגים." (שלום אסייג, לא נפסיק לצחוק 2003).

Zoharrr

New member
פשש בכלל לא ידעתי שזה ממערכון!

שמעתי את זה ממישהו פשוט.. חעחע

יש לך משהו נגד הקריות ??

חח חסר לך שכן
כנראה שבקריות לא מקוריים - בעיקר לא השומררים של הקריון שרק ככה הם מתחילים עם בנות חחח

מדבר איתה...

ואז משחק אותה מבולבל קצת כאילו היא הפנטה אותי... עושה המממ כזה ומגרד בשיער ומשחק אותה ששכחתי להגיד מה רציתי... כמובן מרוב שהתבלבלתי בגללה... אבל זה רק לפעמים אי אפשר לעשות את זה תמיד.. וזהו חוץ מזה זה הכל במבטים וצריך לבוא עם חיוך... במשפטי פתיחה אני ממש על הפנים...

dod_basim

New member
לא יצא לי באופן אישי לנסות אבל

הסיטואציה כזאת: עומדים ביחד ברמזור או שאתה בדיוק בדרך לצאת מאיזה פאב\בית קפה\מועדון. תגידי, איך אני מגיע מכאן למספר טלפון שלך?

Cobe Anan

New member
חחח.. מזכיר לי איזו סיטואציה..

הייתי בבקו"ם עם מ"כ מהפלוגה, הלכנו לגייס טירונים. פגשנו שם איזו מש"קית חינוך שניסתה לחנך אותו, ללא הצלחה. התנדבתי להדגים לו את הקטע של צ`ארם-אילתור, זה הלך ככה: (היא עומדת עם הסלולר ביד) אני: וואי, איזה טלפון מגניב! מה זה, נוקיה 6100? היא: האמת- לא.. זה 3100.. אני: וואי, חמוד לאללה... באיזה רשת זה, אורנג`? היא: סלקום.. אני: אה, 052? היא: כן.. אני: וואללה... מה ההמשך?

twigy

New member
אני לא אחד של חארטות

לא אוהב להתחכם עם משפטים כל התורה זה לדעת לקלוט הזדמנויות ולנצל אותם: הזדמנות יכולה להיות: * הכוסית נשענת לבד על הקיר עם סיגריה בזמן שכל החברות שלה רוקדות במקרה כזה אתה יכול לבוא אליה ולהגיד משהו בסגנון "תשמעי..לא מתאים לי שאת לבד.." אם היא מחייכת תמשיך לזרום..אם לא..תגיד משהו נחמד ותעוף משם. *הכוסית רוקדת עם חברה שלה ומישהו בדיוק מתחיל עם חברה שלה - זאת ההזדמנות הטובה ביותר ללכוד אותם. כאשר הכוסית וחברה שלה רוקדות קשה להפרידם, הם לא אוהבות להזניח את חברות שלהם והרבה פעמים יוותרו על כל גבר למטרה זו. אי לכך ההזדמנות הטובה ביותר היא להכות כשחברה שלה מחליפה כמה מילים עם מישהו שמתחיל איתה - ככה תעשה טוב גם לעצמך, גם לחברה שלה, גם לזה שמתחיל עם חברה שלך ובעצם לעם ישראל כולו. אלה רק דוגמאות, זכור, עליך לזהות הזדמנויות ולנצל אותם בלי להתמהמה - חיכית ? נפלת ! טויגי *

למעלה