אבא אידיוט

אבא אידיוט

היום ניכשלתי בטסט חמישי. שהיתעוררתי באיזה תשע וחצי אבא שלי כבר לא היה בבית ואני אכלתי ועשיתי כל מיני דברים עד איזה שתיים עשרה וחצי אז המורה שלי אסף אותי אל הטסט..עשיתי אותו וניכשלתי. בערב ככה עשר וחצי אבא שלי בא לאסוף אותי מאיזה מקום ואחרי שלא ראיתי אותו מאתמול בלילה ציפיתי שיהיה לי עם מי לדבר ואמרתי שהנה אבא יעלה לי קצת את המצב רוח,יעודד אותי אחרי שגם לא התראינו כל היום. ומה קיבלתי?חרא.האידיוט הזה התחיל לדבר כמו איזה גנרל,מסביר לי שאני לא יודע לנהוג ואומר לי שאני אפס מאופס בכל הנוגע לנהיגה זה בצעקות והוא כאיללללו מסביר את זה ככה כדי שזה ייכנס לי לראש.הוא לא מבין שהוא פוגע בי!!!!הוא כזה בנאדם אטום ריגשית!!! והסברתי לו שזה פוגע בי ושיפסיק לדבר ככה,אני לא מוכן להמשיך לדבר איתו בצעקות וזה לא מקובל שהוא יבטל דעות של אנשים אחרים אחרי שאמרתי לו שזה לא שאני לא יודע לנהוג אלא טעיתי טעויות פעוטות.מה הוא אומר לי? "לך חשוב רק איך מדברים לא חשוב מה התוכן,אני מבטל ועוד איך את הדעה שלך כי הדעה שלך בנושאי נהיגה לא שווה כלום" תגידו לי,ככה מדבר אבא לבן? במקום להגיד יאללה נו מעכשיו רק תתרכז בטסט ואל תעשה שטויות הוא מוריד לי תביטחון העצמי לאפס ומתחיל לנסות להרשים אותי עם היכולות הכאילווו אינטלקטואליות שלו בנושא.יש לו תקטע הזה,שהוא מנסה להרשים אנשים. אנ לא מחפש הוגה דעות בנושאי מוטוריקה,אני מחפש אבא.

LuNa MaJnUnA

New member
מייק, ניצן...

בחייכם תחסמו אותו. הודעה הודעה שלו זה שטויות (ויצא לי לעקוב). מילא שיהיה קצת דביל, אבל זה על גבול הלפגוע. לדעתי.

goldy

New member
זה בדיוק לדעתך או שאת לא מרשה לי ליכתוב?

אים היה לך איכפת באמת היית כותבת הודעה אישית למנהלים אבל לא, את חייבת שכולם ידעו שאת שולטת באמצעות סתימת פיות. מי שקובע זה מי שכתב את ההודעה ולא מגיב כלשהוא. אני מקווה שהמורי הזקן יבלבל אותך עים עובדות כשיענה לי.

לא אבא שלי הוא רואה חשבון

אבל כסף הוא לא מביא הביתה,טוב לא על זה רציתי לדבר. הוא התחיל להיות עצבני בשנים האחרונות ונהיים לי איתו מליון פיצוצים,יש בו גם הרבה דברים שאני שונא

goldy

New member
יש לי השערה

ידוען אחד שאני לא סובל אמר פעם שלאנשים יש משבר גיל הארבעים כי הם מתוסכלים: "מה, אני רק רו"ח? רק עו"ד?" ואני חושב שזה העיניין. אים הפיצוצים החלו זמן קצר לאחר שעבר את הארבעים כניראה שזה זה. יכולהיות שהוא רוצה לתקשר איתך ולא יודע איך, ומכיוון שרמזים זה לא הצד החזק שלך אתה לומד לישנוא אותו. אני חושב שכדאי שתישאל אותו למה הוא כ"כ עצבני ותערב בזה את אימך. פרטים נוספים יעזרו לי להגיע לתשובה מדוייקת.

עזוב זה משוואה לא פשוטה

זה לא שהוא שואף ליותר,הוא לא כזה בנאדם. המצב הכלכלי שלנו התדרדר בשנים האחרונות וזה השפיע עליו,לפעמים הוא צורח בבית כמו מטורף.נהיה עצבני כל הזמן. הוא לפעמים לא מבין את הניואנסים.הוא מתנהג כמו ילד קטן שרואה רק את עצמו ולא רואה אנשים אחרים ומתחיל להסביר טיעונים של "אם ניכשלת בטסט סימן שאתה לא יודע לנהוג",משפט בלי שום אחריות. הוא באמת לא יודע לתקשר איתי.

MidNight Flame

New member
גם אני לא חובב גדול של דרכי תשובה כאלה

וקח בחשבון שיש אנשים שעשויים להיפגע / להעלב מתגובה כזו גם אם לא זו הכוונה.

goldy

New member
ואים אני מכיר את הנושא מיקרוב?

ותגובתי מבוססת על ניסיוני האישי?

MidNight Flame

New member
אני לא הייתי פותח תשובה ב...

"אבא שלך נהג מונית \ אוטובוס \ רכב הסעות?"

goldy

New member
זה ניראה לי כ"כ ברור מאליו

רק קראתי את השאלה וכבר ראיתי את התשובה. הופתעתי לגלות שאביו שכיר
.

למה? כי להיות נהג מונית/אוטובוס זה דבר כל כך

נורא? חלאס עם הדיבורים המזעזעים האלה הוא כולה שאל עם אבא שלו נהג מונית לא עם אמא שלו ז*** תאמינו או לא יש הרבה נהגי מונית וחברי אגד שמגיעים למשכורות מצויינות ומאד גאים בעבודה שלהם אז למה השאלה הזו נראית לכם פוגעח? תבדקו את עצמכם.

Ben Dor

New member
שמע דבר ראשון

אל תקרא לאבא שלך אידיוט! תכבד אותו למרות כל מה שהוא אומר...אין דבר שאני יותר שונאת זה מאנשים שמקללים את ההורים שלהם אני גם הייתי כזאת אני כל יום מתחרטת על מה שאמרתי להם ומה שאמרתי על עצמי! תכבד מה שיש לך ותעריך את ההורים שלך כי אין לך מושג מה הם עושים בשבילך ומה הם יעשו בשבילך! דבר שני בקשר לטסט...יכול להיות שהוא היה עצבני קרה לו משהו בעבודה אתה חייב לזכור שהוא גם בן אדם שיש לו גם רגשות ויכול להיות שגם אותו העיניין של הטסטים מאוד מאכזב אותו...ואם הוא נוהג ממש טוב תסעו לאיזשהו מושב ביחד באיזור שלכם ותבקש ממנו שילמד אותך לנהוג ושיעזור לך... דבר שלישי בקשר ליחס של אבא שלך שוב אתה לא יודע מה קרה לו בעבודה זה לא שאני מצדיקה את ההתנהגות שלו כי זאת התנהגות מגעילה ממש אבל בכל זאת אבא שלך משקיע בך! הרבה הורים היו "מתוורים" עליך אחרי הטסט ה4...

עפרה ד

New member
קודם כל ולפני הכל - משהו אישי..

תאמין לי, מנסיון של זקנים.. בסוף עוברים טסט, ואח"כ אף אחד לא זוכר ולאף אחד לא אכפת כמה טסטים עשית.. אפילו שעברו מאז בערך מליון שנה אני זוכרת כמה מתסכל היה כל כישלון, איך באותה תקופה זה היה מרכז העולם, ואח"כ - פשוט כבר יש רשיון ובבת אחת כל הסיפור הזה נגמר. אבל, הסיפור שלך הוא לא הטסט, נכון? הסיפור שלך הוא היחסים עם אבא... אז, אני רוצה, ברשותך, להראות לך מה עולה מההודעה שלך: מצד אחד, אתה רואה באופן אובייקטיבי את המצב, מבין שגם להורים שלך יש קשיים ומבין מאיפה נובעת ההתנהגות של אבא שלך, ושהיא בעצם לא קשורה אליך אלא למה שעובר עליו. ומצד שני, למרות ההבנה הזו, אתה עדיין נפגע מההתנהגות שלו. אפשר להבין את זה, תמיד יש איזה פער בין הרגש לשכל.. השאלה היא עד כמה תתן לרגש להתגבר על השכל, עד כמה תתן לתחושות האלו להשפיע על ההתנהגות שלך ועל הבטחון העצמי שלך. אני רוצה להציע לך דרך חשיבה שאומרת כך: "התגובה של אבא פוגעת בי אבל אני לא אתן לפגיעה הזו לנהל אותי. אני אמשיך להרגיש טוב עם עצמי ולהאמין ביכולות שלי". בקיצור, אני לא חושבת שאפשר שלא להיפגע, אבל בהחלט בשליטתך עד כמה הפגיעה הזו תשפיע עלייך. ו... שיהיה בהצלחה!

למעלה