אבא,אמא ואני

אבא,אמא ואני

הפעם רציתי לדבר על מצבם של ההורים שלי. ההורים שלי מסוכסכים בינם כבר כמה שנים.גרנו פעם בשכונת יוקרה עם ווילה מדהימה ומקסימה ואחרי 6 שנים נאלצנו לצאת ממנה ובעצם אז הסיכסוך עלה לפני השטח. כבר כמה שנים אמא שלי טוענת שאבא שלי לוקח כסף מהצד ומבזבז אותו בקזינו ושומר אותו בבנקים ובחשבונות בחו"ל.היה לנו ירושה,היה לנו כסף מסבא וסבתא,היה לנו הכל!עכשיו אין כלום.הוא לקח ממנה את הכסף שלה כשהסביר לה שזה לכיסוי החובות של הבית,כשבעצם(לטענתה)הוא לקח אותו לעצמו וכנראה שומר אותו מתי שהמשפחה תתפרק.לצורך העניין בחודש האחרון הסיכסוך עלה להילוך הגבוה ביותר כשאבא שלי התעצבן עליה והתחיל לדחוף אותה ולכעוס אז היא התקשרה למשטרה והוציאה עליו צו הרחקה ואז התחילו כל ההליכים המשפטיים ובלה בלה בלה והוא הוציא עליה תביעת גירושין.כדי להסביר לכם את המצב,אמא שלי טוענת שהוא מסתיר הרבה דברים.כמו למשל: -הוא לא מספר לה כמה הוא מרוויח אלא משיב תשובות כמו `זה מסובך` `את לא מבינה` וכו` -הוא עבד בהולנד וכמה פעמים יצא משם לסלובניה.מדוע?(קזינו עם חברים) -איך זה שהתבזבזה כל הירושה?זה לא שחיינו חיי מותרות אחרי מכירת הבית -תמיד אנחנו טוענים שאנחנו רוצים להעלות את רמת החיים שלנו=>הספות מיושנות,הרהיטים ישנים,ובכלל רמת החיים שלנו ירדה בשנתיים האחרונות. ומה תשובתו?אין לי כסף לזה.==>הוא מחפש כל הזמן איפה לרדת ברמת החיים במקום לעלות.הוא כל הזמן מתפתל ומסובב את מי שמדבר איתו ב"איך אח שלך( של אמא שלי)חי?ווילה מפוארת?הילדים שלו מתלוננים על הספות?" הוא לא מדבר לעניין ואנחנו חושדים בו בחוסר יושר.אנחנו חושבים שהוא מדבר כמו ילד קטן שאוטוטו תופסים אותו על חם.הוא נלחץ ומתחיל לצעוק פתאום כשמדברים איתו על להחליף ספות,את השולחן או בכלל.הוא חושב שאנחנו מפונקים כשאנחנו מתלוננים.ואני חושב שכל מה שהוא עושה שכהוא אומר את זה זה להתחמק מתשובה אלא פשוט לומר שאנחנו מפונקים.מבחינתו אם נתלונן כשנגור בצריף אנחנו מפונקים.והוא כלכך אדיש לזה...הוא כלכך אדיש לבקשות שלנו. מה בעצם אני מנסה להסיר פה?אני חושד בו בחוסר יושר ובבגידה במשפחה. הוא טוען לחפותו המלאה בכל הנוגע ללקיחת הכסף ממניעים זדוניים וברצון לחנוק אותנו מבחינה כלכלית,וביזבז הכל על החזרת הכסף לבנק אחרי מכירת הבית.ואחרי מכירת הבית והחזרת הכסף לבנק+מאות אלפי שקלים אני חושב,לא נשאר לך כלום?איך זה יכול להיות.. הוא טוען שאינו יכול שנעלה ברמת החיים אלא מעדיף שנישאר באותו זבל שאנו נמצאים בו עכשיו. בקיצור,אני מאוד חושד בו.ואני לא יודע מה לעשות....אז תגידו לי כן,אתה לא יודע את כל התמונה ושני ההורים שלך מוסיפים ומחסירים פרטים,אבל בכל זאת... מה אני יעשה?המצב הזה מאוד מכביד עליי..

../images/Emo47.gifאממממ..

וואיי..אלוהים יודע כמה עובר עליך! כבר אמרתי לך שאני ממש מעריכה אותך?! (כן אמרתי! אני זוכרת) האמת..אין לך הרבה מה לעשות..זה לא מצב שבחרת ליהיות בו..ולדבר עם ההורים שלך זה נשמע לי כמו לטחון מיים. הם לא מטומטמים ויודעים מה קורה בבית.. כנראה שאין לך הרבה ברירה ולקבל את המצב כמו שהוא..כעובדה שזה מה שיש. אולי אם תשלים עם זה, יהיה לך פחות קשה. אתה כבר גדול אתה תמיד יכול לקום ולעזוב! מתי אתה אמור להתגייס? חשבת על הרעיון של להתגייס כחייל בודד? אם לא מתאים לך כל מה שהולך בבית אתה לא חייב לספוג את זה..אתה יודע..יש אלטרנטיבות אחרות. אולי הגיע הזמן שתפסיק להתחשב בהורים שלך ובמה שהם מצפים ממך לעשות. תעשה מה שאתה רוצה! מה שטוב לך..אתה לא נשמע כמו ילד מטומטטם שיהרוס את עצמו אם לא יחליטו לו.. תנסה..מה איכפת לך..אולי תרוויח מזה! ואני חייבת להגיד לך שוב! אני מממממשששש מעריכה אותך על ההתמודדות עם כל מה שאתה עובר! יאללה שיהיה לך בהצלחה לא משנה מה תחליט בסוף.

למעלה