אבא-ארך רגליים

MetaalSryus

New member
אבא-ארך רגליים../images/Emo141.gif

אחרי ששמעתי עליו בלי סוף, ואחרי שכולם המליצו לי סוף סוף קראתי את הספר הזה. במילה אחת:אכזבה. באמת שלא הבנתי מה יש בספר הזה ששווה להתאמץ בשבילו. נכן, הרעיון חמוד והעלילה בסדר אבל שום דבר מעבר לכך. הילדה בספר הייתה או מתחנפת ומודה אלף פעמים, או מתנשאת וכפויית טובה, בלי שום התאזנות לאמצע. הסוף היה מטופש לחלוטין, למרות שמבחינתי הוא היה בלתי צפוי. הספר ריק ולא מסופר שום דבר ממשי, סתם מאה עמודים מבוזבזים. חוץ מפעם אחת כשלון בלטינית החיים שלה בלי צער ובלי בעיות, וכל הזמן היא מספרת כמה היא מאושרת, או כמה מגעיל בבית היתומים. כל מכתב שקראתי, אמרתי:טוב, אולי במכתב הבא משהו יקרה סוף סוף. אבל פשוט כל הספר לא קרה כלום! עוד שנה עוברת, עוד שנה ועוד חופש. וזהו. בלי כלום. אולי מישהי שאהבה את הספר יכולה לומר לי מה יש בו?

mydas

New member
לא ממש

קראתי אותו לפני הרבה שנים כך שאני לא יכולה להגיד כלום אני רק זוכרת שממש אהבתי אותו.

חוטהשני

New member
למה ציפת בדיוק ? אני זוכרת שקראתי את הספר (לפני שנים....) אהבתי אותו מאד.. לא יודעת אם הוא יכול לעבור את מבחן הקריאה השניה. אבל הוא בהחלט היה ספר מקסים בעיני.

sagiberg

New member
אני קראתי ומאוד אהבתי מהסיבות../images/Emo9.gif

הבאות: (אם כי האהבה לספר נמדדת ביותר מסכום הסיבות היבשות) יש בספר רגישות רבה בתאור מצבי חיים לא קלים ובצידה הומור מרכך המונע יצירת תחושה של רחמים עצמיים. קצב הכתיבה נכון וקולח והאיורים מוסיפים גם בני בן ה-11 סיים את הספר בימים אלו ואף הוא ציין שנהנה ממנו עד מאוד, מה שהוכיח לי שהספר עובר את מחסום הגיל והזמן

חוטהשני

New member
כאמור אני מזמן לא קראתי אותו.. אבל באמת הסיפור הוא ממש קולח. הצאתי את הספר לפני כמה שבועות, לתלמידה בכתה ט'- וכשהיא החזירה לי אותו היא אמרה שהוא היה יפה - כך שחשתי שהספר הזה עדיין יכול לרגש תלמידים..

MetaalSryus

New member
../images/Emo3.gifלמשהו יפה../images/Emo141.gif

קבלתי עליו כל כך הרבה המלצות, וגם מה שכתוב מאחורה היה נראה מעניין, ככה שזה פשוט אכזב אותי בגדול. הוא כזה-חסר טעם. לא יודעת אבל ממש לא אהבתי

n O i T a

New member
לא בדיוק מסכימה...

אני חושבת שזה ספר חביב ביותר... הוא מאוד נחמד, סוחף וקולח... קראתי אותו לפני בערך 4 שנים ומאוד מאוד אהבתי!!!

למעלה