אבא בוגד באמא ..

y a r i v b

New member
אבא בוגד באמא ..

אל תשאלו איך למה ואם אתה בטוח , אני כבר יודע את זה. גם כשרבנו הוא פלט שהוא יוצא עם מישהו שנתיים.. הבחורה הזאת היא לא דוברת עיברית , כנראה פיליפינית משהו כזה .. :\ אני לא יודע מה לעשות , ואני רוצה לדעת מי זאת האישה הזאת ולבוא לדבר איתה ב4 עיניים על מה שהיא עושה למשפחה . איך אני אגלה מי זאת , ומה אני אמור לעשות ?

גיל110

New member
יש שתי תוצאות אפשריות יקירי

1. ללכת אליה, לדבר איתה ולגרום לה להפסיק, מה שלא בטוח שיעבוד כי היא צריכה את הכסף של אביך. במידה והיא כן תעזוב, לנסות לשקם את המשפחה ומי יודע, אולי מכאן היחסים רק ישתפרו, אף על פי שהצלקת תמיד תישאר וכך גם האי-אמון. 2. ללכת אליה, לדבר איתה ולגרום לה להפסיק, מה שלא בטוח שיעבוד כי היא צריכה את הכסף של אביך. במידה והיא כן תעזוב, אמא שלך תגלה ותחליט שהיא רוצה גירושים, תעבור השפלה מיסודת וטובה אצל החראבנים, ההורים שלך יהיו גרושים ואז יתחילו חיים חדשים לשניהם.

y a r i v b

New member
אני לא יודע מי זאת

אני צינתי שאני רק רוצה לדעת מי זאת ... איך אני מגלה את זה

אתה יכול

לעבור לו על שיחות אחרונות בפלאפון ואם יש לך זמן אתה יכול לעקוב אחריו אבל הכי יעיל זה לבדוק שיחות בפלאפון

גיל110

New member
זה לא במקום לעשות את זה מותק

הוא אבא שלו, לא סתם מישהו מהרחוב. אם הוא יעקוב אחריו ככה הוא עלול לאבד את שני ההורים. ועדיף שהוא לא ינהל מלחמה שהיא לא שלו.

גיל110

New member
אתה לא יכול לגלות

כי המעקב שתעשה הוא יהיה לא חוקי, וחבל. אתה כן יכול לבחור אם לספר לאמא שלך או לא. והתוצאות יהיו די דומות למה שאמרתי - המצב ישתפר אבל ישאר החוסר אמון או לחילופין, גירושים. ושתדע שזה לא משהו מיוחד
כיום, 50% מהזוגות הנישואים מתגרשים..

y a r i v b

New member
זה לא שהוא יגיש תלונה

וגם הוא מדבר איתה עוד לידי בפלאפון ומשחק אותה כאילו זה אחד מהעבודה שלו !! הפלא כל הזמן עליו אין רגע שלא..אני חייב לנסות .

jiraiya13

New member
היי

אני מבינה אותך אולם ההורים של לא ביחד אבל לפעמיים יש לי את ההרגשה שהם בוגדים אחד בשני.. שאלת את אבא שלך לגבי זה אם אתה יכול לדבר איתה? או איתו תדבר?

y a r i v b

New member
אני לא רוצה לדבר איתו על זה

ואני מתחיל לאט לאט לא לדבר איתו בכלל .

חיטוט בדברים של אחרים.

מישהו פה הציע לבדוק לו בשיחות האחרונות בפלאפון. אני אשיתי לא חושבת שזה הפתרון. אסור לחטט לאנשים בדברים וביחוד אם זה להורים. לכל אחד יש את הזכות לשמור סודות לעצמו ולא לשתף את כולם. בנוגע לסיפור שלך זה קצת שונה כי זה למטרה טובה. אני חושבת שעדייף קודם שתנסה לדבר איתו בארבע עיניים לראות מה קורה מה הולך, למה הוא עושה את זה (שאלה מטומטמת אבל צריך לנסות) P: תראה מה קורה ואז תתקדם במהלך. :) בהצלחה.

y a r i v b

New member
גם אם הוא יגיד לי למה זה לא יעזור

כי הוא לא ניסה לבוא ולדבר עם אמא שלי ב4 עיניים על הדברים האלה ולפתוח הכל על השולחן ולהגיד מה בסדר ומה לא .

למעלה