אבא בוגד באמא

ForTin

New member
אבא בוגד באמא

מה עושים כאשר הילדים מגלים שאבא בוגד באמא? ושהאבא לא ממש מנסה להסתיר זאת וזה רק עניין של זמן שאמא תגלה... ועוד שאלה, יש המלצות חמות כיצד ניתן "לכסח" את המאהבת? הבת.

magenta73

New member
אומרים לאבא

שאתם יודעים... שאתם לא רוצים לספר לאמא, אבל תספרו אם זה לא יגמר. ולגבי הכיסוח, אין לי תגובה. ודרך אגב, היא לא האשמה היחידה בסיפור. לכו תדעו אם היא בכלל יודעת שהוא נשוי...

magenta73

New member
למה הבת פתאום גורם מפריד?

הילדים אולי לא יכולים להפסיק את הבגידה, אבל הם כן יכולים לידע את האבא על כך שהם יודעים. אני לא יודעת, לא הייתי בסיטואציה הזאת. לא רוצה לחשוב איך הם מרגישים, לא מצליחים להסתכל לאמא ולאבא בעיניים... אבל אם הם מספיק בוגרים וורצים לעשות משהו בנידון... לא לפחד להגיד לו ולהציג לו אולטימטום. זה לא אומר שהם יגידו לאם באמת, זה אולי סוג של איום על האב... לא לשתוק. להגיד שהם לא אוהבים מה שהם רואים ויודעים. למה לשתוק?

סליחה?

להעמיד את הבת במצב כזה? בין אמא ואבא? בחייך, לא צריך לערב את הילדים , לא צריך לתת לילדים להתערב. זה עניינם של האבא והאמא. לשתוק כי זה הדבר הנכון לדעתי במצב כזה. אני הייתי רוצה לגלות לבד ולא בעזרת הילדים שלי, הילדים שלי לא מנהלים לי את החיים עם כל הכבוד, כשם שאני לא אתערב בחייהם הפרטיים כשיהיהו גדולים כך גם הם.

magenta73

New member
הילדה כבר מעורבת

היא יודעת שהאבא בוגד. לא אמרתי שתגיד לאמא, אמרתי שתגיד לאבא שהיא יודעת. אני לא רוצה לחשוב איך היא מרגישה. זה ניפוץ כ"כ הרבה אמונות וערכים... אז לא, הילדים לא מנהלים לך את החיים, אבל הם חלק ממך, ואם אתה עושה משהו שפוגע בהם, למה שהם לא יגידו על זה משהו? אתה האבא שלהם, לא אלוהים. ועלק הורים לא מתערבים בחיים הפרטיים של הילדים שלהם, גם כשהם גדולים... תעשה לי טובה...

תסלחי לי מגנטה

הבת הזו בת 27 . היא לא ילדה קטנה שחייה נהרסים, היא נמצאת במערכה אחרת מהילדות, בתקופה אחרת, אני מתייחס רק בנוגע להודעה הזו בשירשור ומתכוון אליה ישירות.... לא באופן כללי , אלא לתוכן הודעה שפתחה את השירשור הזה. אז היא 27, זה לא אותו דבר, מה שאבא ואמא עושים בחייהם הפרטי הוא ממזמן כבר נחלתם הפרטית.

וידוי אישי-שהייתי ילד וגילתי שאבי

בוגד באמא שלי. הייתי המום וחסר אונים מה יכולתי לעשות הוא ידע שאני יודע.ולא היה איכפת לו.אני הפנמתי זאת. בסוף אמי גילתה זאת .זה ענין של זמן עד שהנשים מגלות הם לא פריאריות בנושא זה. אני לא ממליץ חד משמעית לבוא במגע עם המאהבת זה חסר סיכוי.אבא אשם לא המאהבת..

למעלה