אבא במשרה מלאה? אנחנו מחפשים אותך!

אבא במשרה מלאה? אנחנו מחפשים אותך!

אם לקחתם חופשת לידה במקום האישה, אם אתם אלו שקמים באמצע הלילה להחליף חיתולים, אם המילה הראשונה של התינוק שלכם הייתה "אבא" - אנחנו מחפשים אתכם. לכתבה בנושא, אנו מחפשים אבות שלוקחים חלק פעיל בגידול הילדים. המעוניינים להתראיין בנושא מוזמנים לפנות במסר אישי לכינוי הנהלת הפורומים בצירוף שם ומספר טלפון ליצירת קשר.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif אנשים צעירים ונטולי ילדים ניסחו את ההודעה הזאת: רוב רובם של הפעוטות אומרים אבא לפני אמא. אולי כי אבא בד"כ הרבה פחות זמין... כמו הסיפור הידוע על הילד שהתחיל לדבר כשהיה חסר מלח במרק ../images/Emo13.gif

hirshfe

New member
אני חושב שקודם אומרים אבא

כי זה קל יותר להגות מאמ אני בכלל חושב שהפעמים הראשונוטת של אבא, זה סתם מילמול מוצלח - שכולם מתלהבים ממנו

elotan

Member
ככה היה אצל הגדולה שלי

היא אמרה אבא כבר בגיל שלושה חודשים, אבל אפילו אני הבנתי שהיא יודעת רק להגיד אה ו בה וסטטיסית מידי פעם ייצא לה אבא.

גרי רשף

New member
יש לי חבר ותיק..

..שלדבריו המילה הראשונה שלמד בנו בכורו (לפני כעשרים שנה) הייתה דלי.. מה המסקנה? אינני יודע, אבל סתם רציתי לשתף..

Master Stav

New member
../images/Emo13.gif המילה הראשונה היא אכן אבא

נושא של הגייה לא מעבר לזה ...זה בלא מודע .... אבל לגבי החלפת חיתולים והאכלות בלילה ....מבחינתי זה לא משהו משונה 4 ילדים ....אותו סיפור ( למעט סער ...היתי אחרי תאונת דרכים ומגיל חודשיים א יכולתי להחזיק אותו על היידים
)

למעלה