אבא בסופי שבוע

solana

New member
אבא בסופי שבוע

הילד אוהב את האבא יותר. כמובן! ברגע שמגיע הסוף שבוע – חג! מתנות, בילויים, חופש מוחלט – אין סירוב בכלום. והאימא מקבלת שפעת וחום, כישלון במבחן והערות המורה על ההתנהגות, אסיפת הורים, אכזבות ראשונות, אי הגינות, סירובים תמידיים ועונשים. אבא – זה שימחה. אמא – זה חינוך. איפה ההגינות? אנחנו מציעים למצוא פלוסים אפילו בזה!

shno

New member
אויש, אני ממש חולק על העניין הזה!

זו תמצית כל מה שאנחנו מנסים לשנות ולהראות ששייך לתפיסות העבר. למה אבא זה רק סופ"ש? אמא לא עובדת? אבא לא מחנך? ומה פתאום אבא זה בילויים ואמא לא? בילויים זה ביחד, משותף. ולפעמים גם בנפרד, אבל יש בילויים עם אבא ויש עם אמא. ואין מתנות וחופש מוחלט סתם ככה בלי סיבה, ובטח שלא בתיאום בין שני ההורים. לא מסכים בכלל! מתאים לגישה הישנה של גידול ילדים - אבא עובד ואמא בבית עם הילדים. אני חושב שאנחנו כאן מראים שזה משתנה, ומפסיק להיות נכון באופן גורף, והלוואי שמה שאתה מתאר יהפוך יום אחד ליוצא מן הכלל.

Master Stav

New member
קישקוש יישן בלבוש חדש .

קראתי .... גיבוב השטויות הכאילו עובדתי שיש שם עולה על גדותיו של המסך שלי .... הפורום הזה הינו בדיוק התשובה ,,,,ויש עוד כמה כאלו בסבבתי הקרובה כול האבות מעורבים בכול דבר ומהווים גורם שווה לאם בבית לא כגורם ההורה הטוב או ההורה הרע אלא פשוט שווה הן ביחס והן במטלות כולש כן בזכויות

avtari

New member
לא צודק

אולי אם אתה עובד שעות מטורפות ולא רואה את הילדים בכלל אז כדאי להתייחס אליהם בסוף שבוע. לא הייתי הופך את זה לפריקת עול ולמצב בו אתה השוטר הטוב ואשתך השוטר הרע. חוץ מזה, לטווח הארוך, עדיף שתתאם עמדות עם אשתך אחרת כאשר יגדלו הם "יכנסו" בינכם כל הזמן.

למעלה