"אבא היה אומר..."

ferdinand

New member
"אבא היה אומר..."

פעם, כשהייתי קטן, אחי הגדול ואני התפלחנו לאיזה מקום. היו שם סורגים צרים כאלו, ואני חששתי לעבור פן אתקע בין המיצרים. אחי אמר לי משפט שנשאר חרוט בזכרוני - "אם הראש עובר, כל הגוף עובר!" (לו הייתי בוחר בקריירה קרימינאלית, המשפט הזה וודאי היה עושה לי שירות טוב.) לא זוכר כבר מתי ומה זה היה, שגרם לי לצטט ת`משפט הזה בפני האפרוח. והיום, בעודנו יושבים בסלון, כל אחד בעיסוקיו, פתאום הוא קורא אל הטלויזיה בהבעה של חשיבות עצמית, כיודע דבר: "אם הראש עובר, כל הגוף עובר!" אחחח איזו נחת!

schlomitsmile

Member
מנהל
האם המשפט נחרט גם בזכרון הטלויזיה? ../images/Emo8.gif אגב- משפט מוכר אך מסוכן- לפעמים הראש כמעט עובר, ואז...טוב שלמרטין יש זרועות חזקות והוא הצליח לעקם את הסורגים, אחרת הילד עדיין היה תקוע שם...

ferdinand

New member
בטלויזיה....

אין כרטיס זכרון. אבל ה-פליי-סטיישן רשם!.

חנול

New member
פרדי (תרשה לי לקרוא לך פרדי)

בזמן האחרון אתה מספק ניצוצות לפורום.....או יותר נכון, הקטן שלך מספק...

ferdinand

New member
ואפשר להגיד גם:

שאני מבריק?! (קשור איכשהו לעניין ה-"מזרקות"! - וגם זה בזכות ה-"קטנים") אוי וויי זמיר!

hirshfe

New member
ולצטט משפטים שאבא שלך אמר לך?

שהייתי ילד, כל פעם שהייתי מתבכיין ללא סיבה. אבא שלי היה מביט בי ואומר " תכף אני ארביץ שתהיה סיבה חבכות" (אמר ומעולם לא קייים...ילדות עשוקה הבטיחו לי דברים ולא קיימו
) לאחי, יש ילדות גדולות ולפני שנתיים הוא התקשר וסיפר לי שהגדולה התבכיינה סתם, הוא אמר לה פתאום את המשפט הזה, ואז חיפש את אבא ואין על ילדים קטנים

אום נטע

New member
הציטוט הזה מופיע בספר חסמבה

השני שבו החבורה נמלטת מבית מעצר בריטי. אני לא הייתי מהמרת על הנכונות של זה ...

טאש

New member
גם אצלי המשפט הזה נחרט בזיכרון

ונבדק עשרות פעמים במעבר בין גדרות ומעקות.... יום אחד אלמד גם את נדב מן הסתם....

למעלה