אבא, הכל יהיה בסדר

יערה13

New member
אבא, הכל יהיה בסדר

אבא, הכל יהיה בסדר אמא כבר לא בוכה בלילות, היא כבר לא נמצאת, יובל כבר לא פוחד להיות לבד, הוא כבר גדול, אבל אני לא בסדר, אני מתגעגעת אלייך, למה אתה לא חוזר? אני מתחילה לשמוע קולות בלילה, חושבת שזה אתה חוזר, אבל זה לא אתה, זה עוד בן-אדם זר נכנס לנו לחיים. כשאמרו לי, שלא תחזור, התחלתי לבכות דמעות צורבות, הן צרבו אותי מבפנים ושרפו, בגלל שהן היו אמיתיות. המראה שקנית לי שנה שעברה, היא כבר שבורה, כי אמא שברה אותה, היא אמרה שלא צריך אותה, שהיא תקנה אחת חדשה במקום, כי שלך לא שווה כלום. אבא, הכל יהיה בסדר? מה דעתכם?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifזה ממש דומה..

לIM OKAY של כריסטינה.
הנה זה, אחרי תרגום שלי לעברית... אני בסדר- כריסטינה אגילרה היה הייתה פעם ילדה, בשנותיה המוקדמות היא הייתה חייבת ללמוד איך לגדול כשחיים במלחמה שנקראת בית בלי לדעת לאן לפנות כמקלט מהסערה כאב לי לראות את הכאב על פניה של אימי בכל פעם כשאגרופו של אבי שם אותה במקום מלשמוע את הצעקות הייתי בוכה למעלה, בחדרי מקווה שזה יגמר בקרוב הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול ואני בסדר לעיתים קרובות אני תוהה איך אני סוחבת איתי את כל האשמה הזו כשזה אתה שעזרת לי לבנות את כל החומות שאני בניתי צללים נעים בלילה דרך החור שבדלתי ההד של ילדה שבורה צועקת: "בבקשה לא עוד" אבא, אתה לא מבין את הנזק שגרמת? בשבילך זה רק זיכרון, אבל בשבילי זה ממשיך לחיות הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול זה לא כל כך קל לשכוח כל הקווים שהשארת לה לאורך הצוואר כשנזרקתי למדרגות הקרות וכל יום אני מפחדת לחזור הבייתה מפחד ממה שאני עלולה לראות שם הפצעים דוהים אבא, אבל הכאב נשאר אותו הדבר ואני עדיין זוכרת איך השארת אותי כה מפוחדת כח זה אימי על כל האהבה שהיא נתנה כל בוקר כשאני קמה אני מסתכלת אחורה על אתמול ואני בסדר אני בסדר

יערה13

New member
אני חולה על השיר הזההההההההה

ועל כריסטינה שהיא אחת מזמרות הכי טובות שיש בעולם כיום...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifנו, דה..

את צריכה לראות אותי כשאני רואה אותה בטלוויזיה...
אני מתחילה להשתגעעעעעע

יערה13

New member
יש לה קול מדהיםםםםםםםםםםם

אני הכי אוהבת את השיר ביוטיפול... זה השיר הכי יפה...

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באמת שיר מדהים....

למעלה