אבא ואבא, ו5 ילדים.

שמלת תחרה1

Well-known member
בהתחלה חשבנו על פונדקאית אחת ותהליך אחד. אבל בגלל שאני כבר לא צעיר ולא מתכנן 'סיבובים' נוספים, אמרנו 'יאללה, בוא נעשה כבר שניים'", משחזר יוגב. "לקחנו שתי פונדקאיות, השתמשנו באותה תורמת ביציות, והפרינו אותן עם הזרע של שנינו

לא נורמלי, כן נורמלי, יש 5 ילדים לזוג אבות ללא אימהות בחייהם.

Bella Lola

Active member
לא העובדה שיש כאן שני אבות ואין אמא היא שמפריעה לי אישית. (גם ילדים במשפחות "נורמטיביות" יכולים לגדול להיות אנשים נוראיים.)
אבל יש כל כך הרבה ילדים יתומים בעולם. אנשים שלא יכולים להביא ילדים באופן טבעי עדיף היה שיאמצו.
הזוג הזה יכול היה להציל 5 ילדים מיתמות. במקום זה הוציאו המון המון כסף רק כדי להעביר הלאה את הדנ"א שלהם.

פולגאר

Well-known member
לא העובדה שיש כאן שני אבות ואין אמא היא שמפריעה לי אישית. (גם ילדים במשפחות "נורמטיביות" יכולים לגדול להיות אנשים נוראיים.)
אבל יש כל כך הרבה ילדים יתומים בעולם. אנשים שלא יכולים להביא ילדים באופן טבעי עדיף היה שיאמצו.
הזוג הזה יכול היה להציל 5 ילדים מיתמות. במקום זה הוציאו המון המון כסף רק כדי להעביר הלאה את הדנ"א שלהם.
תדייקי, את הדנ"א הקלוקל שלהם.

הזוג הזה לא בחר שיהיו לו 5 ילדים, אלא זה נפל עליהם כרעם ביום בהיר בגלל טיפשותם שלא לקחו בחשבון שיכול להיות יותר מיליד אחד לפונדקאית.
אם היו מאמצים, סביר להניח שהיו עוצרים ב-3 ילדים.

Bella Lola

Active member
תדייקי, את הדנ"א הקלוקל שלהם.
לא מתפקידי לשפוט את טיבו של דנ"א.
יש אמרה כזאת "אל תשפטו שמא ישפטו אתכם".
וזה שהם הומוסקסואלים, שאני מבינה שזה מה שמפריע לך, לא אומר שהדנ"א שלהם קלוקל כי נטיה מינית זה לא משהו ש"עובר בדם". אחרת, איך זה שלהורים הטרוסקסואלים נולדים ילדים הומוסקסואלים, ולהיפך?
הזוג הזה לא בחר שיהיו לו 5 ילדים, אלא זה נפל עליהם כרעם ביום בהיר בגלל טיפשותם שלא לקחו בחשבון שיכול להיות יותר מיליד אחד לפונדקאית.
אם היו מאמצים, סביר להניח שהיו עוצרים ב-3 ילדים.
אוקי. לא התעמקתי בכתבה, אני מודה.
אבל זה גם לא משנה את דעתי/הגישה שלי לעניין: גם אם היו מצילים 3 ילדים מיתמות זה היה נהדר. גם אם היו מצילים "רק" 1.

להבהרה: אני לא הומוסקסואלית ולא מעודדת הומוסקסואליות. אני בדעה שכל אחד יחיה כפי שהוא בוחר, כל עוד זה לא פוגע באחר. לדוגמא: הזוג הזה לא פוגע באף אחד - שיהיה להם לבריאות. מצעד הגאווה לעומת זאת גורם לחסימת כבישים ופקקים, מה שהופך אותו למטרד ציבורי - וזה כבר כן פוגע באחרים ואותי אישית מעצבן (לא פעם נאלצתי לבטל תוכניות או מראש לא לקבוע תוכניות ליום של המצעד כדי לא להיתקע בפקקים). אגב, אני לא מסכימה שאומרים שהמצעד זו פרופגנדה כי לא מכריחים אף אחד להשתתף. מי שלא מעוניין להשתתף במצעד - מוזמן לא לבוא. אני "הצלחתי" לחיות 39 שנה בלי לראות אף מצעד גאווה, לא בלייב ולא בטלוויזיה ולא באינטרנט, אז זה אפשרי.

למעלה