אבא חולה סרטן

• פותח הנושא רב1
  • פורסם בתאריך

רב1

New member
אבא חולה סרטן

זה נורא! לאבי גילו 2 גידולים במוח, והפרופ' אמר שיש להוציא אחד מהם ולראות מהיכן מגיע הגידול ששולח גרורות למוח. אבל עוד לפני שהספקנו לאשפז את אבי לקראת הניתוח שהיה אמור להיות ביום שני (בעוד יומיים), הוא קיבל מעין התקף, ואושפז כבר ביום חמישי שעבר. נתנו לו סטרואידים, ואמרו שיש לו בצקת בראש. עד יום שלישי האחרון זה היה פשוט נורא לראות אותו, הוא נהיה לא מודע לעצמו , הוא לא ידע היכן הוא, הוא לא הכיר אותנו, והוא כל הזמן הוזה וממלמל "שטויות" שאיננו מבינים. לא האמנו שזה אבא שלנו, ואנחנו מסתכלים עליו ובוכים. ביום שלישי האחרון ניתחו אותו והוציאו לו גידול אחד, כי אמרו שאולי זה לוחץ לו על המוח וזה מה שגורם לכל הבלבול הנוראי הזה. למשך יום וחצי ראינו טיפה הטבה, הוא קצת זיהה אותנו, אבל מאתמול זה שוב קורה - הייתי אצלו הערב והוא בכלל לא יודע שהייתי שם, הוא סתם שוכב וממלמל סתם דברים. מחר הפרופ' אמור לומר לנו מה תוצאות הניתוח, ומה עושים הלאה. תחושה איומה, הרגשה נוראה, ואנחנו , המשפחה, ביחד בהרגשה הזאת.

משפחה מסוג שונה

כאן בפורום, ואני שמחה שמצאת אותנו. יש מצבים במחלה הזו, שפשוט משאירים אותנו ללא מילים. כי לפעמים צריך לתת לדברים זמן להסתדר, כי לפעמים זקוקים לזמן כדי להבין. אבל תמיד תמיד יש כאן מישהו שיכול להבין מה עובר עליכם, גם מהצד של של אביך וגם מהצד של המשפחה שברגעים מסויימים חווה את המצב בצורה יותר קשה מהאדם החולה. אני מאד מקווה שהמצב של אביך ישתפר, אני מקווה שתמצאו את הכוחות לעבור את ההתמודדות הזו. אני מקווה שתמצאו את הפורום כמקום תמיכה והבנה כמו שמאד צריך ברגעים האלה.
גלי

novemberain

New member
רב יקרה,

לאימי גילו סרטן דם לפני 11 ימים [28.4], ההלם, השוק, הבכי, הפחד, תחושות שלא הכרתי. הכל תקף בבת אחת. בהתחלה הכל נראה שחור, אולם ככל שהזמן עבר, הטיפולים הצליחו, המצב רוח עלה והמחשבה? מתועלת רק לכיוונים חיוביים! גם כשאבא לא מזהה, גם כשאבא מבולבל, לא יודע, לא זוכר, חשוב לחזק אותו, חשוב לשמור על סביבה תומכת, הומור והמון תמיד עוזר במצב שכזה. יקירה, גם לך אני מחזיקה אצבעות, שתוצאות הניתוח יהיו טובות, שתתחזקו כמשפחה ותחזקו את אבא, כי זה חשוב לכם ולו. שיהיה לכם רק טוב והמון ממנו וכמו שאילת החן אמרה לי בפעם הראשונה, כשהגיבה לי, "אני שולחת לך אנרגיות חיוביות" [לי זה עשה רק טוב :)], אז אני שולחת לך אנרגיות חיוביות ו
כזה. המון בריאות!

רב1

New member
אולי אתם תוכלו לעזור לנו?

כפי שכתבתי לאבי יש שני גידולים במוח והוא צריך לעבור הקרנות. הבעיה היא שבגלל הגידולים במוח זה משפיע עליו מבחינות אחרות, זה גורם לו לבלבול ולפעמים לאלימות. הוא מתחיל ל"השתולל", הוא יכול גם להרביץ, אם זה לאימי ואם זה לאחיות - הוא נורא עצבני. זה פשוט כואב לראות אותו ככה, כי זה כל כך משפיע עליו בצורה נוראית כזאת. השאלה היא - האם אתם מכירים מישהו/משהו (אגודה/עמותה/עזרה) שיכולים להיות איתו במשך הלילה? לאן אפשר לפנות? תודה!

למעלה