אבא כבר אינינו!!

הילה175

New member
אבא כבר אינינו!!

שלום לכולם אבא שלי נפטר ביום שבת ואין מילים מעוניינת לשתף אתכם בכאבי אבא יקר! אני מחפשת את המילים הנכונות להנציח אותך לצעוק לכולם! לא יכולה להבין,לא רוצה להבין שאתה אינינו, כולם לא מאמינים גם אלו שרצו במותך אינם מעקלים אתה שהיית שור עם 9 נשמות. חזרת מתי שהייתי ילדה לפני שהחיים החליטו להשתנות ,ואז בילית איתי עד שנרדמתי וסחבת אותי עד למיטה וידעתי על בטוח שאני אהובה. אם יכולתי לקבל עוד הזדמנות,עוד הליכה ביחד,עוד ריקוד אחד קטן הייתי מנגנת שיר שלעולם לעולם לא יגמר.כמה הייתי אני אוהבת ורוצה לרקוד,אבא גרמת לי לצחוק רק כדאי לנחם אותי . לעולם לא חלמתי שתלך ממני, אם עדיין יכולתי לשתות איתך, אם עדיין יכולתי צעד אחד ריקוד אחד אחרון הייתי מנגנת שיר שלעולם לעולם לא יגמר כי אהבתי אהבתי לרקוד איתך. לפעמים הייתי שומעת את הזעקה שלך והתפללתי הרבה וידעתי שאני מתפללת הרבה בשביל הרבה. והאם יכולת אלוהים לשלוח לי את מי שאהבתי? ואני יודעת שלא היית עושה את זה ברגיל אבל אלוהים יקר אני גוססת לריקוד אחרון כול לילה אני נרדמת וזה כול מה שאני חולמת ריקוד אחרון. הזכרונות רצים בראש ללא הפסק,ראיתי אותך ראיתי גם אתה חשת בכאב יכולתי לשמוע איך אתה חושב מוחק ומתרחק,כי לא יכולת להוריד את העיניים ולא יכולת להמשיך ולהסתכל עצום עיניים אבא,עצום הנה עוד מעט זה יגמר זה כואב עוד קצת עוד מכה אחת וזה עובר. חלקת איתי משהו בחיים ונתת לי את הדברים שלך מהמקום שלך היית צריך לסיים את הגלגל הזה להמשך המסע שלך ועצרת את הגוף כי הוא היה מכור לחיים שלו והלכת למקום מאוד מאוד מואר אני אזכור רק את הטוב שלך ואת הלב שלך. התמונה שהכי כאבה לי בהלוויה שלך היה ששחר שכל את אמא שלו ועכשיו אותך והוא אינו מביע את עצמו הכול בפנים יכולתי לראות איך הוא נאכל עוד ועוד עצב שלא יוצא והוא איש טוב אבא. התעקשתי לדבר על הכול לא ברגעים שממש היית יכול 23 שנים ילדה כההת שיער וטונות של כאב,מירה ושחר כבר גדולים והם למדו להשלים עם המצב אבל אני,אני בסך הכול בת 23 ואני רעבה לידך המלטפת יותר מאשר למזון והחיבוק אבא,אוהבת אותך אהבת אמת ללא שום אינטרס קיבלתי אותך איך שאתה והשלמתי עם הדברים גם אם לא ניראו לי. ואני אומרת שהכול באשמת המסתורין,המסתורין אשם וגם כמו תמיד אני צודקת. לעולם הבטחת לעולם הבטחת שלא תשאיר אותי לבד ושוב פעם נכשלת בהבטחתך בפעם המי יודע כמה. אני עייפה מלעשות שוב ושוב את החשבון ולחפש את השגיאה מחפשת רגעים מאושרים להאחז בהם,לא חשבתי שנגיע להיות זרים כול כך היום. אבא אני אבודה בחשכה לבדי ענני העצבות והפחד מפני החדלון מוקפים סביבי,אבא אני לכודה בעולם שאין לו כל הגיון נמאס לי לחיות במלחמה ממושכת שאין לה סוף. איזה שטויות כל המריבות האלה על הבתים ופלישות במקום לתת לנו היתומים בזכות ולא בחסד! אבל אני אומרת אבא יקר יש אלוהים וברכה לא תיהיה יקרו דברים נוראים אני חוזה את זה. אני מאושרת בחיי לא רוצה שקל רק צדק! במקום להשאיר לנו אבא הם שוכחים שיש להם ילדים וכמו חיות טרף הם אינם יודעים שלגודל חשבון הבנק ולגודל הבית אין שום קשר לחיים מתוך שמחה ופליאה,העולם מלא מליונרים אומללים ישמור האל על כול האומללים הללו רק חלקת שלל,דון קישוט אם היה מגיע לכאן היה מרים ידיים ופונה לעסק מכניס יותר. יש הבדל עצום בין התעשרות בכסף לבין התעשרות בחיים,החיים לא תמיד נותנים לך את מה שאתה מבקש,אבל הם תמיד נותנים לך את מה שנחוץ לך הפנימו והסכילו אנשים. ואני רוצה להגיד לכם משפחה וחברים יקרים גם אם אתם חוזרים מהעבודה בלי כול כך סבלנות וסובלנות ובכלל עצבים לילדים שרוצים ממכם קצת אהבה יתיחסו אליהם הקדישו להם שעה ביום הם לא שוכחים כלום תאמינו לי אני ההוכחה לכך! בילדותינו אנו בוכים והעולם חוגג,עלינו לחיות את חיינו כך שבמותינו העולם יבכה ואנחנו נחגוג. עשית את שלא יעשה ועכשיו כולנו נמצאים כאן מסיבה מיוחדת סלחנו לך על הכול אבא נוח על משכבך מקווים אבא שאתה נח באמת ולא מחפש עם מי להתחתן שוב פעם כי הפעם יהיה לנו קשה מאוד להכניס עוד מישהי לחיינו. אבוא לבקר אותך ביום ההולדת שמור עלינו מלמעלה ושלח לנו ברכה פתח את מזלנו ושמור מעין הרע. אני לא יכולה לסבול אין בי כח סבל אבא בבקשה תעזור לי לחיות אני ורד נבול שלא רוצה להגיד שלום אתמול קטפת פרח ממחר תקטוף ענן יהיה זכרך ברוך תיהיה נשמתך צרורה בצרור החיים אמן. אוהבים אותך אהבה אין סופית מירה שחר והילה.

דליה ח

New member
../images/Emo24.gif

נראה שהסיפור המשפחתי לגמרי לא פשוט, מלבד האובדן שהוא בעצמו קשה ביותר. כולנו עושים טעויות בחיינו, והרבה פעמים הקרובים לנו סובלים מכך. כתבת מאוד יפה ומרגש, בלי להכנס לחשבונות אישיים. אני מאחלת לך הרבה כח וסבלנות לחיות עם האובדן. אבא, כל אבא , הוא עמוד התווך של המשפחה. וצריך מאוד להזהר שהעמוד שנפל לא יפיל את כל הבית עליו. דרוש המון אורך רוח לשמור על המבנה המשפחתי. שתהיה לכם שנה טובה מקודמתה, והרבה רגעים של שמחה במשפחה..........................דליה

למעלה