אבא כבר שבוע...

avitsar1

New member
אבא כבר שבוע...

איזה כיף... ממתי אפשר כבר להתחיל לקנות צעצועים מגניבים לילדה אבל שגם אבא יצא מרוצה.

shno

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

קודם כל ברכות על הלידה. לגבי הצעצועים המגניבים - בד"כ אף צעצוע מגניב לא יעניין את הילדה לפני גיל של כמה חודשים... עד גיל 3-4 חודשים כל מה שהם צריכים זה מובייל, אוניברסיטה ובאופן כללי הם די מסתפקים בפשוט להתבונן בכל מה שמסביבם. אבל אח"כ מתחיל להגיע שלב המתגלגלים והמצפצפים והמרעישים, אותם אנחנו קונים במיטב כספנו, והם לרוב נשארים יתומים כי מה שמעניין באמת זה השלט של הטלויזיה, כפות העץ שבמטבח, סירים וכלי פלסטיק, עיתונים ושאר רכוש זול ולא מעניין בעליל.... אז קצת סבלנות... מקסימום - תקנה ותשחק בינתיים אתה בצעצועים. באיזה שהוא שלב היא תצטרף אליך
ושמחים שהגעת אלינו, ומקווים שתישאר, ותרגיש חופשי לשאול ולספר ולהשוויץ ולקטר...

hag70

New member
איזה כיף. מזל טוב ../images/Emo65.gif.

ושנו יקר, מרומי גיל 5 שלנו, אני יכול להבטיח לך שתמיד הם הולכים לשמאטעס ולשטויות שיש לאחרים, או שמישהו נתן להם במקרה
אני הייית כמה פעמים בחול וקניתי המון דברים שווים בגיל שכבר יודעים מה רוצים ואוהבים ותמיד קיבלתי פרצופים חמוצים במקרה הטוב או חוסר התעניינות במקרה הרע. אפילו דברים שהילדה מאד רוצה ויודעת להסביר בדיוק מה ואיך יש התלהבות של 5 דקות ואח"כ חוזרים לשמאטעס הותיקים. ילדים זה שמחה

shno

New member
אז זה לא עובר להם עם הגיל?

הלנצח נשפוך כסף לריק? צריך לשנות גישה - ולקנות צעצועים לנו - רכבות, דברים מתוחכמים, לפטופ, קיצ'נאייד
- בתירוץ שזה לילדה ושבמילא היא לא תשחק בזה, אז לפחות שיהיה שימושי למישהו....

hag70

New member
הדבר היחיד שעובר עם הגיל זה הלחיים

השמנמנות
כל השאר נראה לי די דומה. וזה מזכיר לי שהיינו ביומולדת של בן של חברים טובים שגם הוא בן 5. אחרי שהוא פתח לא מעט מתנות הוא אמר שכולם קונים מתנות שהם אוהבים ולא כאלה שהוא אוהב. אז אמא שלו אמרה לו שאלה דברים שהוא ביקש, ואולי לא קלעו בול על המטוס שהוא אוהב אבל בגדול אלה דברים שהוא רצה. המבט המאיים שהיא קיבלה לא ישכח שנים רבות....

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo187.gif מחזקת את דברי קודמיי... אי לכך, ובהתחשב בכמויות הכסף שאתם עתידים לשפוך על הצאצאית, הייתי ממליצה להשתדל להתאפק ולעמוד בפיתוי, לא לקנות צעצועים מיותרים. מובייל, ספר נפתח, הפרצוף של האנשים שאוהבים אותה, הקולות שלהם; ובכלל החיים השוצפים סביבה- זה מה שהיא צריכה. כמובן שגם לאבא יש צרכים, והם לגיטימיים. אז אם אבא רוצה רכבת חשמלית (למשל) - זכותו הטבעית וההיסטורית לקבל כזאת, אין צורך להסתתר מאחורי הקטנה ../images/Emo13.gif

חנול

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

לדעתי כל זמן הוא זמן טוב לקנות צעצועים..אם היא עדיין קטנה..תשחק בהם אתה עד שהיא תצטרף... מזל טוב! מקוים להמשיך לראות אותך איתנו.

ferdinand

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif

תהנה ממנה!, (היא ה-"צעצוע" הכי מגניב שיהיה לך אי פעם!
) ואגב, יש "צעצוע" אחד משותף, שאתם "תתחרו" עליו בחודשים הקרובים.... אבל לא חשוב!...

למעלה