אבא כועס

tsveeka23

New member
אבא כועס

היו זמנים שאבא ואני היינו קרובים והכל היה טוב ויפה. חיפשתי בחורה כבר הרבה זמן ועברתי דרך ארוכה עד שמצאתי בחורה נהדרת. הוריי שמחו. עד שהחלו בעיות וריבים בין החברה שלי להוריי. אני נקרעתי באמצע. בחרתי לתמוך בבחורה שלי. אנחנו בדרך לחתונה ויש כמה פערים בין ההורים לבינה. כתוצאה מהמתח בין ההורים לבחורה זה גרם חיכוכים בזוגיות שלנו. ביום שישי היה ריב שלי עם הבחורה בטלפון ואז כעסנו זו על זה. הוריי שמעו את השיחה בלית ברירה ושמחו שאני מגיב בחזרה כי כעסתי עלייה. אחרי 10 דק' היא התקשרה, ביקשה סליחה ורצתה שניפתח דף חדש ללא קשר להורים. שמחתי והקשר חזר. האהבה ישנה בעוצמה רבה. אנחנו שנתיים כמעט ביחד. עכשיו אבא שלי כועס עליי, הוא אדם לא קל והוא לא רצה לדבר איתי עכשיו. התגובה שלו מאוד חריפה לפעמים, האגו שלו בשמיים. כואב לי. סתם רציתי לשתף אותכם ולשמוע כל אחד שיש לו איזו דיעה ו/או מקרה אישי דומה. אני בוחר בבחורה אז למה הוריי לא מבינים את זה, במיוחד אבי - הוא עשה אותו דבר לאימו (סבתי) לפני 30 שנה?

NoWords

New member
באמת מצב לא נעים

כמה דברים,לבחירתך, לשיקולך, תחשוב על זה קצת- 1 תגיד לאבא שלך שיפסיק להתערב לך בחיים, זה החיים שלך, הבחירה שלך, הבחורה שלך, שיעזוב אותך בשקט. תשאל אותו- אתה רוצה שהבן שלך יהיה מאושר ושמח? אם כן אז תבין שטוב לי עם החברה שלי, אני אוהב אותה. אני מאושר איתה. כיף לי איתה. זה מה שחשוב..... 2 תעבור עם חברה שלך לדירה משלכם, אני מניחה שזה לא ממש יפתור את הבעיה אבל זה ידחיק אותה קצת... 3 תזמין את ההורים שלך ואת החברה שלך לבית קפה באיזה יום אחד, תקבע סוף לכל הריבים והויכוחים האלה שיש ביניהם. זה לא יכול להימשך ככה. אולי תדברו קצת על מה שקרה (כל הויכוחים והריבים..) כל מה שיש לי לומר בנתיים זה שאני מקווה שהמצב ישתפר, זה מצב לא קל ונורא מציק

tsveeka23

New member
המצב יעזור אבל....

הנקודה היא שהחברה ואני מארגנים את הדירה שלנו מבחינת שיפוץ. הדירה בשלבי השיפוץ האחרונים. אנחנו גם רוצים להתחתן באוקטובר ואבא אמר לי שהוא לא יבוא לחתונה. החברה ואני החלטנו שנתחתן למה הם שמים רגליים? הבעייה כאן שיש אי הסכמות גדולות בין החברה ךבין ההורים. מצב בעייתי.

למעלה