אי הבנה אם הבנת את דבריי כהתנשאות, הרי שהיתה בינינו אי-הבנה. העליתי שאלות שבעיניי הן שאלות חשובות, לא היתה לי שום כוונה לשפוט את מי שערכיו שונים משלי. לא עשיתי בדיקת מי שפיר גם בהריון האחרון, הרביעי, למרות שהייתי בת 39. אנא המנע גם אתה מלשפוט אנשים שאינך מכיר- גם אני חושבת לפני מעשה. אינני רואה כל פסול בכך ששני אנשים שחושבים לפני מעשה, מגיעים למסקנות שונות. אני ובעלי מאמינים שחיים הם בעלי ערך ומשמעות, ובני אדם יכולים להיות מאושרים ואף לתרום לאחרים ולחברה, גם אם הם שונים. אנשים עם תסמונת דאון יכולים להגיע לעצמאות בבגרותם, אם נולדו למשפחה שמאמינה בהם, מכבדת ומקדמת אותם. יש דוגמאות רבות לכך. כפי שאומר האב באתר שהבאתי- אין שום צורך לרחם עליהם. לנו יש בן שהוא ילד אספרגר. זוהי תסמונת המכונה לעיתים אוטיזם בתפקוד גבוה. אני מאושרת שזכיתי בילד נפלא כזה. גם לו היה לי מטה-קסמים, לא הייתי משנה אותו בפסיק. אני לא מאמינה בתו-תקן לאנושיות. יש דרכים רבות להיות בן אנוש, וכולן לגיטימיות, כולן מעשירות את האנושות. נראה לי, שאילו לא הייתי מוצאת את כולן כלגיטימיות, הייתי בהחלט מנסה להגדיר לעצמי קריטריונים- איזו לגיטימית ואיזו לא, ועל-סמך מה להחליט זאת.