אבא מודאג

eladino

New member
אבא מודאג

ביתי בת 23, יש לה סוג של סרטן בבלוטת הלימפה. היא עברה 8 טיפולים כימותרפים שהיו אמורים להעלים את הגידולים. אבל לצערנו הגידולים קטנו אך נשאר מוקד פעיל של המחלה. כעת הרופאים רוצים להעביר אותה לטיפול אגרסיבי יותר שלאחריו היא תצטרך לעבור השתלת מח עצם עצמית (כלומר מהמח עצם שלה ולא מתורם). מרגע שהיא שמעה את זה היא לא מוכנה יותר לשמוע על הטיפולים האלו, היא מתעקשת שהיא יכולה להירפא בעצמה באמצעות רפואה אלטרנטיבית. אני מנסה לגרום לה להבין שהיא עושה טעות ושהיא מסכנת את עצמה אבל היא לא מוכנה לשמוע, היא נשארת בדיעה שלה, היא חושבת שמכניסים לה רק רעלים לגוף ושהכימותרפיה בעצמה גורמת לסרטן. נראה לי שהיא מגזימה וחיה לה בבועה. אני לא יודע מה לעשות ואיך לשכנע אותה

אז ככה...

ראשית, כבר היו ניסים בעולם. ואין כמו כוחה של האמונה לרפא את האדם, אז אל תרפה את ידיה אלא חזק אותן. שנית, הדבר הנכון לעשות הוא שילוב של השניים. כימותרפיה היא אכן רעל, היא ממלאת את הגוף ברעלים וזה גם מה שהורג את הסרטן (ולצערנו עוד כמה דברים בדרך). הרבה אנשים מגדירים את הסרטן שהם עברו כתהליך לא רק פיזי אלא גם רוחני. נראה לי, מהקצת שאתה כותב שביתך הייתה תקועה עד עכשיו בהליך הפיזי והיא צריכה (לא רק רוצה אלא ממש צריכה) את הצד הרוחני שבדבר. למה לא לתת לה???? יש מטפלים שמתמחים בסרטן. יש את עמותת חוסן. החוכמה היא לשלב בין השניים. בהצלחה. יעל

למעלה