אבא מזד**ן

אבא מזד**ן

טוב תראו אני כותב את הדברים בשיא הקריזה.. אבא שלי כבר לא בבית למעלה מחודש אחרי שבינו לבין אמא שלי היה תאקל,אז אני רואה אותו איזה פעם-פעמיים בשבוע ואתמול ראיתי אותו. עוד כמה ימים יש לי טסט שביעי...והייתי ברגע של דיכדוך,רגע שאני צריך איזה עידוד,מילה טובה,איזה "השתגעת?בטח שאתה עובר!" אז הרמתי טלפון לאבא שלי לפני רבע שעה ושאלתי אותו,"מה דעתך הפעם אני עובר?" זו הייתה שאלה רטורית,שאלה שהצד השני אמור לדעת איך מרגיש השני ואיך הוא יגיב וירגיש אחרי התשובה שלך -"לדעתי לא" פאק יחתיכת אבא מזד**ן,ביקשתי ממך איזו מילה טובה,איזה עידוד איזה PUSH אחרון!זה הכל!! כמו אישה שמראה לבעלה את השימלה החדשה שקנתה והיא שואלת אותו את חוות דעתו,אם הוא יגיד לה את מה שהוא חושב,איך היא תוכל עכשיו לצאת בביטחון לאירוע שלכבודו קנתה את השימלה? פאק,קצת רגישות זה הכל!! הבנאדם הזה חסר רגישות לסביבה,לגבי איך אנשים מרגישים באותו רגע.והוא עוד ממשיך "אתה פזיז,אתה לא יודע איך לנהוג" ועד מיני הגיגים..סעמק ניתקתי לו בפרצוף,איך אתה מצפה שעכשיו אני יעבור עם כל המחמאות שלך? וזה עוד מאבא!לא מאיזה פלאח מהרחוב. אני לא חושב שאני פזיז,אני יודע מה הבעיה שלי בטסטים שבגללם אני לא עובר,אני כבר מריח מתחת לאף את ריחו של הנייר עליו מודפס הרישיון,אז במקום להתנשא עליי ולומר שאני פזיז,משפט שאומרים לתלמידים בשיעור שני-שלישי שלהם, יכלת לשחרר איזה משפט מעודד. מה זה משנה שאני לא יודע לנהוג?(נגיד)הרי אני רוצה לעבור זה הכל.במה זה עוזר כל ההטחה הזו בפרצוף?כל הביקורת?זה מוריד את הביטחון העצמי לאפס. אני הרי יודע לנהוג,פשוט לא הלך עד היום זה הכל,ולפי מה שאני מאמין==>הפעם זה יילך!אבל איך אני יכול להאמין בזה אם אפילו אבא שלי!לא מאמין בי?אפילו חברים שלי אומרים לי הפעם אתה עובר,למה אבא שלי לא יכול להיות כזה? הוא ממש ממש עיצבן והכעיס אותי.

נושא

יש אנשים שהציניות נהיית חלק מהם, הם אומרים את הכל "בצחוק" וצורת הדיבור הזאת משתלטת עליהם. יכול מאוד להיות שהוא חשב שהמשפט - "לדעתי לא תעבור, אתה פזיז,אתה לא יודע איך לנהוג", יצחיק אותך ושניכם תצחקו על זה ביחד ותרגיש יותר טוב. אל תצא עליי עכשיו! זה אפשרי ויכול להיות שזה מה שהוא רצה שיקרה! אתה פשוט יכול לומר לא את הכל. לא לצעוק לו בפרצוף "יא אבא מזדין!" פשוט לומר לו את כל מה שאתה חושב. לא לצעוק, לא לקלל, זה מעשה בוגר מאוד ואני בטוחה שהרבה דברים יסתדרו אחר כך.

W e n d u s h

New member
מסכימה

אולי לא פרשת נכון את הנימה שבה הוא דיבר? יכול להיות מאוד שהוא סתם צחק איתך. אל תיקח ללב כל שטות שיוצאת לאנשים מהפה, הוא לא חשב על מה שהוא אמר יותר ממאית שניה. והנה אתה גם חשבת על זה וגם מצאת לנכון לכתוב על זה הודעה באינטרנט. בהחלט לא יחס מאוזן.

Black Jane

New member
עכשיו ההוכחה היא בידיים שלך

אמר שלא? אז סבבה, ב"ה תעבור את הטסט ותראה לאבא שלך שלא יוריד שוב מערכך
[וגם אם לא תעבור, על הטסט הבא אתה לא חייב לספר לו, וכשתעבור, איזה טסט שלא יהיה- תוכל להתגאות בזה. כי הרי מה זה משנה איזה, העיקר שבסוף עוברים...]
!!!

eladj1

New member
...

קשה לנו לראות את זה, אבל אנחנו חייבים לזכור, שההורים שלנו הם גם בני אדם. כשנולדים לאדם ילדים, הם לא אוטומטית הופכים לאנשים מושלמים שתמיד יודעים להגיד את הדבר הנכון ולעשות את הכל מושלם. יכול להיות שעבר על אבא שלך יום גרוע, יכול להיות שהוא היה ציני, יכול להיות שאפילו הוא חשב שאתה רוצה לשמוע את האמת. קל לכעוס על ההורים שלנו, וקל יותר להאשים אותם, עכשיו תנסה להבין אותו, אני לא יכולה להגיד לך מה קרה, אתה זה שמכיר אותו, תחשוב בעצמך...

LIHILM

New member
תשמע

זה מעצבן אבל לא סיבה לקלל את אבא הבנאדם שבזכותו אתה כאן אין שום סיבה לזה מותר להתעצבן ואולי קצת להתאכזב מתגובות של הורים אכבל כבוד תמיד צריך להיות וצריך ללמוד להכיר את הפלוסים ומהמינוסים שבהם ולהתמודד כי אלו ההורים ואני בטוחה שיש הרבה דברים טובים גם ואין לך זכות לשפוט את אבא שלך.. אתה יכולה לדבר איתו על מה שמפריע לך בקשר שלכם.. זה יכול לעזור אבל שתעביר ביקורת על אבא זה כבר משהו אחר ועדיף מאוד שלא

ירדנעע1

New member
ראיתP:?

כ"כ כעסת על אבא שלך שהיית חייב להוכיח ת'עצמך,ובסוף הצלחת אולי זה מה שהוא רצה שיקרה?

למעלה