אבא מתבייש בי

אבא מתבייש בי

ולא סתם עד מאוד הוא לא ממש רוצה אותי בבית ומתעלם מהקיום שלי הוא טוען שהטבע דפק אותו...בגלל שאני לסבית

Yildiz Star

New member
מהדברים הקצרים והקשים שאמרת לא ממש

הצלחתי להבין מתי סיפרת להורים שלך שאת לסבית, אבל כמי שגם יצא מהארון לפני מספר שנים אני יכול להעיד שההורים שהם חלק מהחברה בה אנחנו חיים קשה להם לקבל מה שנראה בשבילם שונה, "מוזר, ולא חלק מהנורמה בחברה. אמא שלי למשל מעדיפה לא לדבר על הנושא ואבא שלי דווקא קיבל את זה בצורה די יפה. האם אנשים אחרים כמו אמא שלך, חברים שלך וחברות שלך, אחים ואחיות קיבלו אותך כמו שאת ? אם רובם כן אז מצבך טוב וכל שנותר לך לעשות הוא לחיות את חייך כפי שאת רוצה ולהבין שאבא שלך הוא קורבן של החברה בה אנו חיים. ייתכן שאביך חושב על משפחה "נורמלית" כפי שהוא הורגל לחשוב: אמא אבא ילד ילדה וכולם "מאושרים", יתכן שהוא שואל את עצמו מה יגידו השכנים, גם הוא מפחד מתגובות של הסביבב, ואת השתחררת מהפחדים האלה. אני חושב שחשוב להבין אותו לא לראות אותו כמפלצת, חסר רגשות אלא להפיך כאדם חרד ופוחד והרי כולנו מלאים בחרדות ופחדים ביום יום. היי חזקה.....

הוא לא.....

יקירי מילותיך נגעו לליבי.... אבי אינו קרוב למפלצת...אני יודעת אבל הוא חושב שאני כן ומה שאני שואלת את עצמי האם זה יעבור לו האם הוא יבין שאני נשארתי אותו אדם עם תקוות והמון חלומות והכי חשוב הבת שלו... אני מקווה שכן תודה

עינת

New member
אבא שלך

כנראה אדם סגור קשה לו לקבל את עצם היותך לסבית אבל אני חושבת שהזמן ירכך אותו. אין לי מושג בנושא אך בטוחה שיש ספרות, מאמרים שאת יכולה להביא לו לקרוא כדי שאולי יוכל להבין אותך. בכל מקרה אני מאמינה כי הוא יבין בסוף שאת אכן אותה הבת שלו אותה אחת שהיתה תמיד רק שהעדפתה המינית שונה משלו (בעצם דומה
). בהצלחה יקירה

אין אולי קבוצות תמיכה, להורים

עם ילדים להומואים וילדות לסביות? תבררי בשבילו, כי זה בטוח יעזור לו להתמודד. להביא למישהו לקרוא מאמר, זה אף פעם לא טוב, כי זה לא מרגיש אובייקטיבי מספיק. ללכת לקבוצת תמיכה, תיתן לו לראות השקפות של הורים אחרים שנאלצו להתמודד עם אותו דבר כמוהו.

Yildiz Star

New member
שך האדמה

אני בטוח שאת עוברת תהליך לא פשוט עכשיו ומרגישה לא נוח עם ההתנגדות של אבא שלך לזהות שלך. יציאה מהארון כרוכה לא פעם בכניסה של ההורה לתוך הארון ולבלבול אצלו. כפי שאת בטח שואלת את עצמך כל פעם שאלות ובעבר לפני ש"יצאת מהארון" למי לספר, מתי, איך, למי לא לספר ומה יכול לקרות אם הוא ידע (ההוא רכלן), גם אצל ההורים מתרחש תהליך דומה שהתגובות אליו משתנות מהורה להורה. הורים רבים ואבא שלך לא יחיד שואלים את עצמם כיצד אני יכול להתמודד עם "תופעה" משונה שכזו. הבת שלי אוהבת בנות, מה לא בסדר בי, יכול להיות שגידלתי אותה לא נכון. היכולת לעקל את הזהות המינית השונה שלך לוקחת זמן רב, זה מעין תהליך שההורה עובר עם עצמו והזמן עושה את שלו. יכול להיות שעם הזמן תווכחי שאבא שלך משנה גישה הוא נפתח יותר אליך ומוכן לשמוע על חברה שלך (אם יש לך) וכו' יכול להיות שבמהלך השנים הבאות לא יתרחש דבר ואבא שלך לא ירצה לעסוק בנושא, או ימשיך שלא לקבל את מי שאת ואני יודע כמה שזה יכול להיות קשה עבורך כי קבלה של אדם כל כך חשובה לתחושות הפנימיות שלו ומלווה אותו במהלך חייו. גם אם אבא שלך מסיבותיו הוא לא יעבור עם עצמו את תהליך קבלתך תוכלו להגיע יחד או אביך לבדו לקבוצת תמיכה של הורים תהל"ה טלפון: 09-9587779 (פרטים נוספים בעיתון הזמן הוורוד). בכל מקרה את מוזמנת לקרוא את ספרה של דבורה לוז "אמא יש לי משהו לספר לך" שעוסק בשאלות שמטרידות אותך כרגע. מאחל לך הצלחה ותהיי גאה במי שאת ובזהות שלך, מקווה שאבא שלך ישנה גישה.

faith2

New member
מסכימה עם עינת, ומוסיפה...

דוגמא אישית המחיים. יש לי ידיד ממש קרוב אליי, שבהתחלה שהוא יצא מהארון- ההורים פשוט התקשו לקבל את זה...הם חשבו שזה עניין חולף, אבל עם הזמן הם התרגלו למציאות החדשה ולשינוי שהם עברו- ולאט לאט הם נהיו יותר פתוחים, ככה שהיום הוא מדבר איתם חופשי על החברים שלו...אני חושבת שלא רק שזה הכניס את ההורים למציאות חדשה והם למדו לקבל את ותה מציאות, גם מערכת היחסים בינו להורים השתפרה. תני לזמן לעבור, ותגלי שכמו שאומרים- הזמן מרפא....הוא יותר נכון- הזמן מסגל את האדם לשינוי
תוכלי לקבל כאן תמיכה להורים לגאים בהנלת יובל, שהוא בעצמו בנאדם מקסים

ortalr007

New member
אם תירצי אני אתן לך

כל מיני אתרים ומספרי טלפון של תיכה של הורים... גם אני רוצה לצאת מהארון בקרוב בפניי ההורים שלי...כבר כולם יודעים חוץ מהם אחותי אחי החברות החברים...כולםםם...!! ואם את צריכה משהו את יכולה לשלוח מסר...!

oRockGirLr

New member
תראי..

אני מעדיפה שאמא שלי תתבייש בי מאשר שתאסור עליי קשרים ולהיות מי שאני. לפני כמה חודשים סיפרתי לאמא שלי שאני בייסקסואלית - נמשכת לשני המינים. ושיש לי מישהי. באותו רגע היא אמרה לי לנתק את הקשר עם המישהי הזאת ומיד, היא ניתקה לי את המחשב, לקחה לי את הפלאפון ואסרה עליי להתקשר מהבית. היא גם אמרה לי "את לא תהיי ככה! הבת שלי לא תהיה לסבית" ואני מסבירה לה שעות שאני לא לסבית ושאני כן אגדל ואקים משפחה עם גבר והילדים שלי יחיו עם אבא ואמא שלהם. הסברתי לה גם שזה רק שלב בחיים שלי. אני לא אשאר עם אותה אחת לנצח אבל היא פשוט לא מוכנה לקבל אותי. אז זה או שאני אזרק לרחוב או שאני אשאר בבית ואפסיק עם "הסטיות המניות" שלי
ככה היא מגדירה את זה. ואם זה כל כך כואב לך שאבא שלך מתבייש בך. תנסי לדבר איתו, שיבין שככה את וככה נולדת וזה לא ישתנה =/ גם אם קשה לו לקבל את זה אני בטוחה שהוא יקבל את זה מתישהו. גם אם אחרי המון זמן...

למעלה