אבא "מתחיל" עם מטפלת

רותי57

New member
אבא "מתחיל" עם מטפלת

שלום לכולם מזמן לא ביקרתי אתכם אך אני כל פעם נכנסת לפורום ועוקבת אחר המתרחש. בשעה טובה קבלנו עובדת זרה מאוד נחמדה ואמי אפילו אוהבת אותה. את הראשונה היא זרקה. אך אני חוששת שזאת תברח לנו. כי אבי בן ה85 עם אלצהיימר לפעמים מקבל את ההתקפות התוקפנות שלו בלילה וצועק כי אמי בוגדת בו עם גברים אחרים. המצב מגיע עד כדי כך שאמי מפחדת בלילה לצאת מהחדר. דבר נוסף אבי " מתחיל" עם העובדת . מעמין שכאשר הוא רגוע אז הוא לא מתריד אותה ולא את אמי אך כאשר יש לו את תעתועי הדמיון היא מתריד גם את העובדת. שוב להזכירכם כי אמי עם CVA וכמעט משותקת. גם היא מתחילה לקנא ואני ממש בגהנום. כמעט יום יום על כדורי הרגעה. רק לחשוב שאבי היה איש מקסים, אינטלגנטי ,עדיב בעל שיחה מענין ומה נהיה ממנו פשוט נורא. אני מנסה להחזיק אותו בבית כמה שיותר זמן, ולא לשלוח למוסד יוא נהנה מהנכדים ומזהה אותם לפעמים קורא עיתון אך לפעמים מאבד את הקשר עם המציאות. האם משהו נתקל בבעיה שהאבא "מתחיל עם המטפלת ומה עושים?????

nogo1

New member
מטפלת לשני בני זוג

אנחנו צריכים להיות מאד זהירים בכל הנוגע למטפלות בגידות וחשדות אימי טענה במשך זמן ממושך שאבי מתעסק עם העוזרת ובכל יום שהעוזרת היתה מגיעה אימי היתה נכנסת לחרדה ולאחר מכן לדיכאון .בהמשך היו מספר מטפלות שבאו לטפל באימי ובשלב מסויים כולן (כל אחת בתקופתה) פנו אלי וסיפרו על הטרדה מינית מצד אבא שליחת ידיים למקומות צנועים קניית מתנות תחתונים ובקשות ללבישתם.הצעות כספיות למתן סקס.אמא שמעה הכל היתה חוזרת על הדברים אך עד שהמטפלות ולא מטפלת יחידה סיפרו לי לא האמנתי לאימי עד היום אני מתייסרת על כך. אימי חולת אלצהיימר אבי בריא!!???

ענתי44

New member
רותי57 ו nogo1 יקרות../images/Emo23.gif

אתמול היו לי עננים קודרים מעל הלב,ולא בגלל אמא (תודה לאל) הפועל חיפה לא ניצחו, אבא של חברה מאושפז במצב לא טוב ( ביקרתי אותו בבית חולים היום ומצבו השתפר)ובעיקר הייתי עצובה על פרידה צפוייה מבן זוג. ואז גלשתי לפורום וזו אחר זו נחתו עליי המסרים שלכם. תחילה גוטה שסבתו חולה והוא לא מוצא נחמה, ואז משה שלא יודע האם לקחת את אימו לבר מצווה של אחיינו, ואחר כך ראיתי את המקרים הכל כך עצובים שלכם. דמעות זלגו מליבי.כל כך רציתי למצוא עבורכן את הפתרון האידיאלי.או לפחות להיות עבורכן מעין פלורנס נייטיג'ייל שחובשת את כאבכן במילים.ולא ידעתי מה לומר לכן. לך רותי יקרה שאת נאלצת להתמודד עם זוג הורים חולים ( ולאמא שלי יש את שתי המחלות כך שאני יודעת מה עובר עליך) ולך nogo1 על מה שעברת. יקירה, אל תתייסרי את עצמך. אני במקומך הייתי וודאי נוהדת אותו דבר.כי מפלצת האלצהיימר הרי מתעתעת במוחם של יקירינו, וטבעי שנחשוב שמה שאמא אומרת זה פרי מוחה הקודח של המחלה ולא משהו אחר. את נהגת כשורה וטוב עשו המטפלות שיידעו אותך. אני איתכן בליבי. שולחת לכן חיבוק וירטואלי חזק לנחם את הלב הדואב.

ronnyw

New member
אבא "מתחיל"

לצערנו את ממש לא יחידה בסיפור הזה. זה מצב נורא. כל ההתדרדרות, ההשתטות, ההתנהגות הלא רציונאלית, שינויי האופי וכו' וכו' הם קשים, אבל כשזה מגיע להתנהגות מינית חריגה - קשה לנו שבעתיים. זה קיים גם אצלנו, אצל ידידי משפחה, ואני מכירה מקרה של סבא שהתחיל עם נכדה (שלא זיהה) וגרם לה - ולמשפחה כולה - מבוכה נוראה. חייבים להבין שזה חלק מתופעות המחלה, אבל הרבה יותר קל לאמר מאשר להפנים... אצלנו מתן תרופה (רספרדל) מיתן במקצת את כל ההתנהגויות הקיצוניות, הצעקות, הקללות, ההתפרצויות - וגם את הנושא המיני. אבל חייבים להתייעץ עם רופא, כמובן. בהצלחה.

למעלה